Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lulu

sugestie

Recommended Posts

Posted

Stipulati la regulament ca este interzis oprirea unui caracter afk folosind comanda duel in timpul raziei

Si stipulati si pedeapsa ... asha ar fi corect .

Lancelot nu cred ca procedezi corect cand dai suspenduri ... dupa cum te gandesti tu.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=302556

Lancelot acum 7 minute

si eu m-am gandit sa-i dau o pauza de 2 saptamani..poate data viitoare nu va mai sacrificati pentru cei mai mari

Posted

Dar este inclus in regulament, subinteles doar, prin acel "etc".

Comportamentul necorespunzator fata de admini / gm (aici sunt incluse mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor etc ) se va pedepsi cu 10 pana la 40 zile, in functie de decizia respectivului admin.

I-a dat 2 saptamani suspend, asta inseamna 14 zile, pana la 40 mai avea. E decizia lui...

Fie, o sa rog un moderator ca dupa linia "deranjarea eventurilor" sa introduca un "/raziilor".

Posted

Dar este inclus in regulament, subinteles doar, prin acel "etc".

I-a dat 2 saptamani suspend, asta inseamna 14 zile, pana la 40 mai avea. E decizia lui...

Fie, o sa rog un moderator ca dupa linia "deranjarea eventurilor" sa introduca un "/raziilor".

Eu nu pun in discutie cat de mare trebe sau daca a fost destul de drastica sanctiunea data .]

Incerc sa semnalez faptul ca atata vreme cat jucam dupa un regulament si avem un fenomen care se repeta , ma refer aici la ( deranjarea raziilor ) prin acest duel dat caracterelor care ataca ar fi bine ca cei ce fac acest lucru sa stie la ce se expun.

Acest DL iloveXell nu joaca de multa vreme , nu are multa experienta legat de joc.

Daca ar fi stipulat la regulament omul ar sti ca este interzis acest lucru ..

De ce a facut el acest gest ..? Pentru ca asha i s-a spus...Asha a fost invatsat.

Consider ca nu e corect ce a facut .... ca merita o pedeapsa .. pedeapsa care ar fi corect sa fie stipulata in regulament impreuna cu faptul ca sunt interzise asemenea practici .

La fel si legat de noua gaselnita a lui Lancelot si Redemption ... cea cu PK excesiv ..

Daca e sa se introduca aceasta regula .... si sa fie interzis pK-ul in arena sau sa fie interzis depasirea unui anumit nr de PK-uri ..sau PK-ul sa fie interzis arena daca cel pe care se face pk se afla pe spot si face xp ... sa fie stipulate in regulament.

E o mare tampenie sa incepi sa dai suspenduri grase ptr reguli noi si sa nu le introduci in regulament .. asha cum ar fi fost normal si corect .

Posted

M-am uitat mai atent pe printuri ... si in nici unul din printurile postate de oick nu il vad pe Sadi sa traga .

Se pune problema ... i s-a dat duel lui Sadi inainte sa vina oick in razie ..? sau i s-a dat dupa ce oick era deja acolo si isi facea treaba...

Poate nu a pus printurile toate ..

O avea si altele in care Sadi trage .

Caci daca cumva iloveXell a dat duel inainte sa vina oick pe spot la ei atunci nu cred ca se mai poate pune problema de atitudine GM..

O intrebare ptr oick daca cumva se va uita pe acest topic.

oick tu l-ai gasit pe Q-Sadi tragand..?... din printurile puse de tine la plangeri nu se vede asta .

Posted

2.a. Comportamentul fata de Admin / Game Master

Insulta la Game Master

- Primul avertisment: suspend minim 40 de zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 60 de zile;

- Al treilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Injuraturi adresate unui Game Master

- Primul avertisment: suspend minim 50 de zile;

- Al doilea avertisment: suspend minim 70 de zile;

- Al treilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului

Comportamentul necorespunzator fata de admini / gm (aici sunt incluse mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor/raziilor etc ) se va pedepsi cu 10 pana la 40 zile, in functie de decizia respectivului admin.

Folosirea de nick-uri asemanatoare celor ale adminilor(nick names) duce la suspendarea respectivelor chars pe o perioada nedefinita

Sanctiunea pentru persoanele care se dau drept "cunostinte" , rude ale celor care fac parte din guild Admins, este de minim 20 de zile suspend.

GM NU va intreaba date despre contul vostru , respectiv parole , date despre logare .

GM NU va cere iteme .

GM NU va cere favoruri.

Gata, s-a rezolvat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...