Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

^Unknown^

>>?<<

Recommended Posts

Posted

Salve am si eu o dilema,eram k4,ramasesem fara mana mam dus sa iau si cand mam intors un sm incerca sa ia spotu(mai eram cu un elf si cu un alt sm ,ei erau afk),deja facusem 1 print la amandoi.

Daca ei erau afk si eu am plecat si smu incerca sa ia spotu ?Cand mam intors n aveam dreptu de spot? Chair daca el facuse 1 print la aman2? +Ca a facut alte 2 printuri cand eram si eu pe spot

Cine avea dreptu al spot smu kre a facut prelaure sau eu? cu partyul meu?

Posted

pai nu mai aveai dreptu...

IMPORTANT: IN CAZUL IN CARE AVETI PARTY PE UN SPOT ANUME SI DUMNEAVOASTRA PARASITI ACEL SPOT PENTRU A VA PROCURA MANA,POTION HEALT SAU PENTRU ALTE MOTIVE PIERDETI AUTOMAT ORICE DREPT ASUPRA ACELUI SPOT. DACA IN TIMPUL IN CARE DUMNEAVOASTRA SUTNETI PLECAT DE PE SPOT SI VINE UN PLAYER SI INCEPE PRELUAREA NU MAI AVETI DREPTUL DE A INTRERUPE PRELUAREA. IN ACEST CAZ DOAR CEI CE AU FOST PE SPOT IN MOMENTUL SOSIRI LUI AU VOIE DE A INTRERUPE ACEASTA PRELUARE RASPUNZADU-I.

Nu exista obligatia de a ataca monstrii pe propriul spot.

Posted

sm`ul care a facut preluare, u ce o data pleci indiferent ca iei mana sau sub orice pretext, pierzi dreptul asupra spotului daca ceilalti sunt afk

Posted

Pei da dar el na reusit sa faca preluare ,daor a inceput si pare logic odata ce vin langa ptu meu sa am dreptu

nush asa mi se pare logic..

Cand te-ai intors si ai gasit pe X facand preluare .. trebuia sa iti suni colegii ... sau cel putin unu din ei sa dea semne de viata.

In acest mod preluarea lui X nu se mai termina si voi aveati unde sa cresteti . :tiphat:

Posted

Nu e vorba de asta dar daca ei inca erau acolo si el n terminase preluarea si eu revenise deci veam dreptu al spot practic inak era al nostru...

Un spot e al altcuvia knd termina preluare,nu cand incepe..

Posted

IMPORTANT: IN CAZUL IN CARE AVETI PARTY PE UN SPOT ANUME SI DUMNEAVOASTRA PARASITI ACEL SPOT PENTRU A VA PROCURA MANA,POTION HEALT SAU PENTRU ALTE MOTIVE PIERDETI AUTOMAT ORICE DREPT ASUPRA ACELUI SPOT. DACA IN TIMPUL IN CARE DUMNEAVOASTRA SUTNETI PLECAT DE PE SPOT SI VINE UN PLAYER SI INCEPE PRELUAREA NU MAI AVETI DREPTUL DE A INTRERUPE PRELUAREA. IN ACEST CAZ DOAR CEI CE AU FOST PE SPOT IN MOMENTUL SOSIRI LUI AU VOIE DE A INTRERUPE ACEASTA PRELUARE RASPUNZADU-I.

Nu exista obligatia de a ataca monstrii pe propriul spot.

Sper ca asta te lamureste mai bn .... poti citi la sectiunea informatii regulament Mu Season 1 si restul :cool2:

Posted

Nu e vorba de asta dar daca ei inca erau acolo si el n terminase preluarea si eu revenise deci veam dreptu al spot practic inak era al nostru...

Un spot e al altcuvia knd termina preluare,nu cand incepe..

Dupa principiul '' daca ai parasit spotul pierzi orice drept asupra lui ''... In momentul in care tu ai plecat .... adio spot asta in ce te priveste .

Ceilalti doi colegi ai tai mai aveau dreptul asupra spotului pana la terminarea preluarii .

Nu te ajuta cu nimic faptul ca tu erai in party cu ei .

Deci dupa cum am zis si mai sus ... unul din cei doi colegi ai tai daca raspundea... se rezolva problema .

Posted

Dupa principiul '' daca ai parasit spotul pierzi orice drept asupra lui ''... In momentul in care tu ai plecat .... adio spot asta in ce te priveste .

Ceilalti doi colegi ai tai mai aveau dreptul asupra spotului pana la terminarea preluarii .

Nu te ajuta cu nimic faptul ca tu erai in party cu ei .

Deci dupa cum am zis si mai sus ... unul din cei doi colegi ai tai daca raspundea... se rezolva problema .

ok ms

dar tot n mi se pare logic.. daca eram cu ei pt :banghead::banghead::banghead:

Posted

Mi se pare corect kdn pleci de pe spot sa il pierzi.

Dar trbui sa se schibma regulamentu pt party sa se faca o exeptzie.

Asa ar fi corect.

Nu mi era de spot dar... na.

Pf.. ploaua de ziua mea :((

Posted

Regulamentul in aceasta privinta nu o sa se schimbe deoarece este foarte corect si logic . Acesta 'clauza' a fost introdusa in regulament incepand cu S1, deoarece pe versiunile antecedente existau probleme la preluare si dovedire de party.

Te sfatuiesc pe tine si pe toti ceilalti MUtizens ca inainte de a intra in joc sa cititi de 2 ori bine regulamentul.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...