Jump to content
Snuffulino

Apple a vrut sa cumpere tacerea unui client , dupa ce ipod`ul unei fetite a explodat

Recommended Posts

Posted

Reprezentanţii companiei Apple au încercat să cumpere tăcerea unui bărbat, după ce iPod-ul fetiţei lui de 11 ani a explodat. Ken Stanborough, în vârstă de 47 de ani, susţine că aparatul s-a supraîncălzit şi a explodat, informează Telegraph. După ce a luat legătura cu reprezentanţii companiei, omul a primit o ofertă cel puţin ciudată. Aceştia s-au oferit să-i returneze banii pe care i-a plătit pentru iPod, cu o condiţie: să păstreze tăcerea referitoare la incident.

"Simţeam cum aparatul se încălzeşte din ce în ce mai mult în mâna mea. De frică, am aruncat iPod-ul şi în câteva secunde a explodat", povesteşte Stanborough. Acesta a contactat, apoi, un reprezentant al companiei Apple care s-a oferit să-i plătească valoarea aparatului. În schimb, omul ar fi trebuit să "păstreze tăcerea asupra termenilor înţelegerii".

Potrivit unei scrisori pe care Ken Stanborough a primit-o de la reprezentanţii Apple, în cazul în care omul ar fi făcut publice detaliile înţelegerii, compania intenţiona să-l dea în judecată.

"Am considerat că înţelegerea propusă de Apple era una foarte bizară. În cazul în care aş fi povestit, din greşeală, orice amănunt referitor la cele întâmplate, compania m-ar fi putut da în judecată şi ar fi putut cere despăgubiri. Scrisoarea trimisă de reprezentanţii companiei a fost de-a dreptul revoltătoare".

"Eu nici măcar nu am cerut despăgubiri, ci numai să ne dea banii înapoi pe aparat", a adăugat Ken Stanborough. Purtătorul de cuvânt al companiei Apple nu a dorit să comenteze această informaţie.

iPod Touch a provocat arsuri de gradul doi unui băiat de 15 ani

Un incident asemănător a avut loc în luna martie. Compania Apple a fost chemată în instanţă, în SUA, de către mama unui băiat de 15 ani, după ce un iPod Touch de 16 GB a exlpodat în buzunarul pantalonilor fiului său şi i-a ars piciorul. Tânărul se afla la şcoală şi "a auzit un sunet puternic imediat după aceasta simţind că piciorul său a fost ars", se arată în reclamaţie.

Băiatul "şi-a dat seama că iTouch-ul său a explodat şi a luat foc în buzunarul pantalonilor săi. Reclamantul A.V. A fugit la baie şi şi-a scos pantalonii care ardeau cu ajutorul unui prieten. iTouch-ul Apple a ars buzunarele pantalonilor reclamantului A.V. ajungând la lenjeria intimă din Nylon/Spandex, şi i-a ars piciorul", se mai arată în plângerea mamei adolescentului.

În urma exploziei reclamantul a suferit arsuri de gradul doi şi cere daune în valoare de 225.000 de dolari. Nici în acest caz, compania nu a dorit să comenteze incidentul.

Antena3.ro

Posted

iTouch-ul are probleme oficiale(adică recunoscute şi de producător) cu supraîncălzirea. Treaba băiatului de 15 ani dacă nu se gândeşte sa oprească un aparat supraîncălzit.

Posted

A gandid destul de logic omu ala.

Daca nu stia lumea poate ca pateau si altii acelasi lucru.

Oricum prefer un telefon practic cu niste casti bune pentru muzica decat banii aruncati pe un ipod...

Parerea mea.

Posted

Chiar sunt nebuni aia de la Apple,adica cum sa ii oferi acelui om sa pastreze tacerea in schimbul sumei iPod-ului? Nu stiam de ce mi se incalzeste iPhone-ul.

Posted

Nu-i problema Mayhem, a cerut 225.000 de $. Intr-o luna imi trec arsurile, si go go go la stricat de bani (o gramada :)) ). Bine, e ceva foarte logic ca e foarte nasol sa se intample asta, dar daca totusi se intampla, macar ai ceva de facut dupa :P. Eu am un MP4, casti destul de bune, si e foarte bun, 1 gb, dar imi ajunge, pun muzica selectata de mine, si e numai bun cand ma dau cu bikeu sau merg undeva la drum lung :>, fara riscuri sa-mi explodeze in buzunar/mana .

Posted

#Sincer nesimtire din partea celor de la apple , cum sa oferi unui om suma echivalenta aparatului care ia explodat in mana din vina lor [calitate proasta] ca sa pastreze tacerea , suma aia ar fi trebuit sa o primeasca din garantie pentru aparat.... o firma care are renume si se injoseste la asa ceva... grav...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...