Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dumnezeu

propunere inpotriva afk

Recommended Posts

Posted

tinand cont ca majoritatea spun ca linkmania este faimos prin expu mic si din cauza asta multi dintre noi intram doar cate 2--3ore pentru ca atat ne permite timpul,

dupa ce faceam deabi 1-lvl--2bare in functie de lvl uni care sustin ca lor le place low expu mai sunt si obraznici

si stau toata ziua cu nr de gsm deasupra capului.

sugestia mea e sa fie interzis nr de gsm la store pentru ca sustine foarte mult afku.

:-j

Cum ti-a venit ideea asta..?

Te deranjeaza din punct de vedere al imaginii ?

Sau care e motivul ...

Nu vreau sa il manii pe Dumnezeu dar ...totusi mi se pare fara rost sugestia .

Posted

Pro.

Din cate stiu eu nu se incurajeaza afk-ul. Asta ar fi un prim lucru care ar ajuta -_-

Si daca vreau sa ma sune elfele ce fac? Ca mor elfele dupa mine si le e rusine sa-mi ceara numarul :ceuameni:

Ajuta la ce? Ca daca faci party lasi numarul la party :crazy2:

Posted

Intr-adevar.. e total aiurea sa vad o harta intreaga doar cu numere de telefon la store.. deci as fi pro...

dar.. si Hadrian are dreptate, prea mult party pls strica omul si sunt sigur ca multi care cititi stiti asta.. eu per final as zice ca omul are dreptul sa puna ce vrea la store si sa stea afk pe propriul risc.. la fel pe propriul risc isi poate pune nr de telefon la store si sa indure spamul telefonic.

Sper ca am argumentat decizia mea bine. Decizie finala:

Contra :beer:

Posted

Cum ti-a venit ideea asta..?

Te deranjeaza din punct de vedere al imaginii ?

Sau care e motivul ...

Nu vreau sa il manii pe Dumnezeu dar ...totusi mi se pare fara rost sugestia .

pe mine personal ma deranjeaza sa vad numai nr de gsm prin tot muu.

si a 2 treaba e ca incurajeaza foarte mult afku .

Posted

Contra !!!

:>

e bine sa ai nr la store...

sa zicem... ca prinzi un spot gol... noaptea ... multi afk etc etc nu vine nimeni la pt... te duci tarkan... si iti alegi... elf bk sm dl mg gasesti destui cu nr la store... dai bip si ii iei la pt :))

Guest kreeper
Posted

Sugestia ta e fara rost. Poate sa lase numarul pe pm si sa ii dai print sau sa il notezi undeva, nu ai rezolvat nimic.

Nu il ajuta cu nimic pe cel ce isi pune numarul deasupra capului. Daca moare nu il cauta nimeni prin oras sa il sune.

Si in plus poti sa te alegi cu beepuri noapte de la persoane necunoscute care vor sa nu te lase sa dormi:P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...