Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dumnezeu

propunere inpotriva afk

Recommended Posts

Posted

tinand cont ca majoritatea spun ca linkmania este faimos prin expu mic si din cauza asta multi dintre noi intram doar cate 2--3ore pentru ca atat ne permite timpul,

dupa ce faceam deabi 1-lvl--2bare in functie de lvl uni care sustin ca lor le place low expu mai sunt si obraznici

si stau toata ziua cu nr de gsm deasupra capului.

sugestia mea e sa fie interzis nr de gsm la store pentru ca sustine foarte mult afku.

:-j

Posted

Hai ca-ti zic eu una mai buna :)) . Ready ?

Sistem anti afk . Ca tot va place sa va dati cu stangu-n dreptu si va laudati ca mu nu e un joc afk .

Nu ma bagati in seama... sunt suparat la ce am vazut in topicul cu high xp server...si fac si eu la fel :)) : nu joc , nu o sa joc , dar hai sa ma bag in seama. Pro pt sugestie + sistem anti afk !

Posted

tinand cont ca majoritatea spun ca linkmania este faimos prin expu mic si din cauza asta multi dintre noi intram doar cate 2--3ore pentru ca atat ne permite timpul,

dupa ce faceam deabi 1-lvl--2bare in functie de lvl uni care sustin ca lor le place low expu mai sunt si obraznici

sugestia mea e sa fie interzis nr de gsm la store pentru ca sustine foarte mult afku.

cea mai proasta sugestie.

@sistem afk? acelasi lucru.

eu stau on noaptea foarte mult. pentru ce sa pierd eu un spot ca am uitat sa misc mouse-ul o coordonata odata la o ora? ti se pare normal sa stai o noapte on si sa pierzi spotu din cauza asta? mie nu.

nu-ti convine sa lasi afk? nu lasa :)) ce ma intereseaza pe mine cate ore iti permite tie timpul sa joci mu? daca eu imi permit sa las pc-urile deschise noapte de noapte fara sa imi scoata parintii busonu sau sa imi dea capace peste cap ca am consumat prea mult curent cum patesc unii sau altii, e problema mea daca las afk si iau contor sau suspend

Posted

e si mai simplu de a scapa de numerele de telefon de la store:

le spui fiecaruia din party ca lasi afk si le lasi numarul de telefon si gata =))

Posted

Contra acestei sugestii. Ori ca se pune numarul la store, ori ca se zice pe party chat tot cam aia este + ca cel care afiseaza numarul de telefon are de pierdut, deoarece poate primi beep-uri de la "glumeti". :)

Posted

poate primi beep-uri de la "glumeti". :)

asta e si pe riscul care ti-l asumi cand lasi nr la store, poate mi se pune si mie pata sa sun la numerele unora de la store :))

Posted

De ce sa nu ne lege carctere cu lanturi ?

Wow va credeti la incisoare?

poate unu lasa nr la store din alt motiv , mii se pare cam exagerata sugestia

Total Contra

Posted

nu rezolvi nimic..nr de GSM la store...va fi doar o alta modalitate de a vana playeri..ca afk tot stau :)) cel mai bine e sa lasi numar de telefon personal..ca daca mori si ai nr la store nu te cauta nimeni in devias sa te sune =))))

contra

Posted

vezi tu ca am zis eu de sistem de afk?

eu zic de nr de gsm de la store.

si ce ai vrea acum? sa se dea suspend pentru aia care lasa numarul de tel la store? :-j

Posted

cineva sa`i dea admin astuia , e cireasa de pe tort. :)

Posted

ce te face sa crezi ca nus.

tu vedeti de caprele tale si lasama cu raspunsurile de 2 lei.

sigur ca la uni nu va convine asta nu inseamna sa raspundeti intrun mod necivilizat :nanana:

@undefined mai cheama din G sa voteze contra :))

Posted

vDumnezeu...

Nu am nimic personal cu tine,dar invata intai sa scrii

Pentru propunere: CONTRA!

Treaba cu razia este o idee idioata.

Cat timp nu deranjez pe nimeni,de ce sa n-am voie sa stau afk?

Vine unu,imi face preluare,imi da duel si asta este,spotu lui.

Eu cand revin la PC imi fac bagaju si ma mut pe alt spot

Nu inteleg cu ce-i incurca pe admini...asta e doar asa...sa arate ca sunt autoritari.

Si adminii stau afk pe caracterele de joc...

Si cat timp e store-u meu pot sa pun ce vreau eu acolo...cat timp nu injur sau reclama sau alte chestii.

Posted

ce te face sa crezi ca nus.

:rofl2: de cand esti u admin !? contra, e cea mai proasta sugestie, care e problema ta daca cineva pune nr la store, bine ca nu le spui adminilor sa ii sune pe fiecare pentru a verifica daca dorm sau nu :rofl2:

Posted

da... interesant si tu reduci asa afkul ca nu mai lasa numarul de telefon la store de parka nu lar putea zice inainte sa se bage afk... yo de multe ori cand ma duc nu las numar la store ca, daca mor nu ii ajuta cu nimic daca de exe sunt in kalima...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...