Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Toxicman

Pentru cei ce joaca demult

Recommended Posts

Guest [FO]Maki
Posted

sal toxic , am vazut ca joaca altu cu nicku tau si nu prea e frumos , urat din partea lui

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

cel putin la mine kiar joaca 1 q numele meu G_U_A_R_D era luat si si-a facut el cu nume G~U~A~R~D , e bk are lvl 280 cam asa :blink: , salut dak esti biscuit.

Tare faza :crazy:

Si mai tare cu salut daca esti biscuit =))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:))) asa ne alintam cand eram in IMORTALS

Tare....un cuvant banal dar folosit asa e hilar....sau mi se pare mie ca este ... mi-a bufnit cafeaua pe birou cand am citit....zic wtf...biscuit =))

Posted

wb toxic :) , sincer am crezut ca esti tu, l-am salutat dar nu mi-a raspuns, sper sa ne vedem in joc cu char tau nu cu alte copii frustrate :blink:

toate cele bune in joc :)

PS: Guard, prea penal ala de la semnatura ta :)) :))

Posted

' date='Aug 6 2009, 15:21' post='4087487']

Ellow, imi aduc si eu aminte de tine ,erai gm la guilda 2_PAC sau erai in guilda, stiu k am avut cu tine , un razboi mic, k nu stiam cine esti :))) u aveai vre-o 60 de rr, si eu eram puradel, mic vre-o 7 rr pe mg, pe atunci jucam in ZoHaN , si aveam alt nick, eh, in fne, bine ai revenit printe noi, :D

ala era Maroco

kos mineru :)

Posted

cel putin la mine kiar joaca 1 q numele meu G_U_A_R_D era luat si si-a facut el cu nume G~U~A~R~D , e bk are lvl 280 cam asa :blink: , salut dak esti biscuit.

tu ce pzmd te plangi? nu ai ciordit destule iteme? si nici nu a trebuit sa pretinzi ca esti altcineva decat cine esti =))

Posted

tu ce pzmd te plangi? nu ai ciordit destule iteme? si nici nu a trebuit sa pretinzi ca esti altcineva decat cine esti =))

aha bine ca tipi aqm dupa ce ti-am dat inapoi :cool2: ca in reply de mai sus ai editat

Posted

so? a fost un gen omenesc.. de aia am dat edit..nu ca sa`mi recapat itemele.. am crezut ca am ce discuta cu tine.. da` m`am inselat.. esti un umflat imputit si putin incet la minte..putin mai mult :)

Posted

so? a fost un gen omenesc.. de aia am dat edit..nu ca sa`mi recapat itemele.. am crezut ca am ce discuta cu tine.. da` m`am inselat.. esti un umflat imputit si putin incet la minte..putin mai mult :)

CAN BE MORE FUCKED OWNED BY A GIRL? :rofl1:

Posted

nu am avut tangente niciodata... sunt multi cu probleme de genu asta... dar in fine poate cu cat sunt mai multi mai vechi o sa revina si comunitatea actuala la normal... in concluzie wellcome back

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...