Heinekener Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 cel putin la mine kiar joaca 1 q numele meu G_U_A_R_D era luat si si-a facut el cu nume G~U~A~R~D , e bk are lvl 280 cam asa :blink: , salut dak esti biscuit.
Guest [FO]Maki Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 sal toxic , am vazut ca joaca altu cu nicku tau si nu prea e frumos , urat din partea lui
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 cel putin la mine kiar joaca 1 q numele meu G_U_A_R_D era luat si si-a facut el cu nume G~U~A~R~D , e bk are lvl 280 cam asa :blink: , salut dak esti biscuit. Tare faza :crazy: Si mai tare cu salut daca esti biscuit =))
Heinekener Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Tare faza :crazy: Si mai tare cu salut daca esti biscuit =)):))) asa ne alintam cand eram in IMORTALS
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :))) asa ne alintam cand eram in IMORTALSTare....un cuvant banal dar folosit asa e hilar....sau mi se pare mie ca este ... mi-a bufnit cafeaua pe birou cand am citit....zic wtf...biscuit =))
Gestapo- Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 wb toxic :) , sincer am crezut ca esti tu, l-am salutat dar nu mi-a raspuns, sper sa ne vedem in joc cu char tau nu cu alte copii frustrate :blink: toate cele bune in joc :)PS: Guard, prea penal ala de la semnatura ta :)) :))
JustMeAdy Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 sal tox si yo care credeam ca e cel de pe old deja incepusem sa ii fac set :D bine ai revenit :D
Live! Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ' date='Aug 6 2009, 15:21' post='4087487']Ellow, imi aduc si eu aminte de tine ,erai gm la guilda 2_PAC sau erai in guilda, stiu k am avut cu tine , un razboi mic, k nu stiam cine esti :))) u aveai vre-o 60 de rr, si eu eram puradel, mic vre-o 7 rr pe mg, pe atunci jucam in ZoHaN , si aveam alt nick, eh, in fne, bine ai revenit printe noi, :Dala era Marocokos mineru :)
el3 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 cel putin la mine kiar joaca 1 q numele meu G_U_A_R_D era luat si si-a facut el cu nume G~U~A~R~D , e bk are lvl 280 cam asa :blink: , salut dak esti biscuit.tu ce pzmd te plangi? nu ai ciordit destule iteme? si nici nu a trebuit sa pretinzi ca esti altcineva decat cine esti =))
Heinekener Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 tu ce pzmd te plangi? nu ai ciordit destule iteme? si nici nu a trebuit sa pretinzi ca esti altcineva decat cine esti =))aha bine ca tipi aqm dupa ce ti-am dat inapoi :cool2: ca in reply de mai sus ai editat
el3 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 so? a fost un gen omenesc.. de aia am dat edit..nu ca sa`mi recapat itemele.. am crezut ca am ce discuta cu tine.. da` m`am inselat.. esti un umflat imputit si putin incet la minte..putin mai mult :)
Live! Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 so? a fost un gen omenesc.. de aia am dat edit..nu ca sa`mi recapat itemele.. am crezut ca am ce discuta cu tine.. da` m`am inselat.. esti un umflat imputit si putin incet la minte..putin mai mult :)CAN BE MORE FUCKED OWNED BY A GIRL? :rofl1:
wodoo17 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 nu am avut tangente niciodata... sunt multi cu probleme de genu asta... dar in fine poate cu cat sunt mai multi mai vechi o sa revina si comunitatea actuala la normal... in concluzie wellcome back