Toxicman Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Hello....postez doar pentru cel ce imi inseala vechii cunoscuti si se logheaza cu vechiul meu nume si anume Toxicman......sa posteze si cu contul de forum aici si sa nu mai insele lumea dindu-se drept altcineva......nu e frumos sa inseli anumite persoane si sa profiti de pe urma altora....deci cel ce a luat numele Toxicman nu e the real one.....rog adminii sa lase putin postu inainte de a-l sterge pentru ca vechii jucatori sa citeasca sa nu ii mai fure ala de jwls...multumesc anticipat...btw sunt pe caracterul Toxyc
Guest Silphy Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ntz Toxic :) si eu am avut aceasi prob la inceput :)
Cristian Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Urat din partea celui care profita de numele unui old player pentru a obtine items & stuff. Daca inca mai este la noi in ally voi vorbi cu unul dintre gm's (a se intelege guild master) sa-l dea afara, probabil s-a folosit de numele tau sa intre. Wb toxic si hf daca te-ai reapucat :nanana:
Toxicman Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: si multa pentru toti elderii
Lanaya Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 salut...din pacate nu joc de asa mult timp nu te cunosc...dar lam vazut chiar astazi pe Toxicman este bk bine imbracat daca nu ma insel...daca spui ca sa folosit de numele tau ptr a face rost de iteme...urat
stely_yoo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dar voi va imaginati ca aceste xeroxuri nu isi mai gasesc linistea? :D
Toxicman Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Sincer nu e deranjant ca a luat numele...e doar un nick-name...dar e revoltator faptul ca se da drept cineva care nu e.....
Guest Silphy Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Salutare Tox :beer:Si eu am aceiasi problema ca tine ... am o copie fidela ... care se da drept mine in joc ;;) :>Avem fani ;))
[Mg^Jupan] Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ellow, imi aduc si eu aminte de tine ,erai gm la guilda 2_PAC sau erai in guilda, stiu k am avut cu tine , un razboi mic, k nu stiam cine esti :))) u aveai vre-o 60 de rr, si eu eram puradel, mic vre-o 7 rr pe mg, pe atunci jucam in ZoHaN , si aveam alt nick, eh, in fne, bine ai revenit printe noi, :D
^Unknown^ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Hello, vreu sa spun sa na ma mai confundatzi cu Unknown de pe oldAcest nick lam gasit singur si n lam vz la cineva,pura coincidentaSe mai intampla..ms bafta
Sirius Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ei tox si eu am patit-o.. umblau 3-4 siriusi la un moment dat daca tii minte :D
lulu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Numa Lapusneanu e unicat ...:D ..Vezi ce inseamna marfa rara ....??:)) e greu de ajuns la slana..:PGlumeam !!!Da trebe chelfanit cel ce se foloseste de numele tau ca sa adune ponoase .Legat de cRs ... ma gandesc ca ar fi trebuit ca regula '' nume asemanator cu al unui moderator / GM ''sa fie extinsa si la fostii moderatori si GM...nu e foarte greu.Poate ca un topic la sugestii din partea ta cRs si sutinerea stafului actual ar rezolva problema.Apropos Toxicman .... daca eu nu te stiu ... inseamna ca esti un necunoscut ..??:P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Hello, vreu sa spun sa na ma mai confundatzi cu Unknown de pe oldAcest nick lam gasit singur si n lam vz la cineva,pura coincidentaSe mai intampla..ms baftaDaaaaa???? :blink: Inseamna ca esti original. Si cum ai gasit nick-ul asta? Ai dat cautare pe net la "suflete pereche compatibile" si raspunsul a fost..... guess what ??!! :crazy: :dance: =)) O zi buna dragii mei, nasoala faza q cei care se dau drept altii dar....nu prea ai ce sa faci la astfel de faze #-o Take care batranilor :beer:
Toxicman Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Ha am luat legatura cu omul care e tot un elder.....dar i-a placut nick-name mult si credea ca nu mai joc.....e baiat bun pin la urma .....s-a oferit sa stearga si charul ca sa imi dea numele inapoi ....sper sa joace ca e unul din elderi.....imi va parea rau daca se lasa pentru un nick-name.....imi doresc mult sa nu stearga charul si sa joace ....e un om de calitate si o persoana cu care te poti intelege .....
M0ha Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Acuma inteleg eu dc m`am certat cu toxicman...pt ca nu era realul.Wb bro imi era si dor de tine...long time no see decand m`am lasat de l2. :beer: PS : moha ala cu care ejti in guild este varu`mio...