Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest *De|ete*

DL Clicker

Recommended Posts

Guest *De|ete*
Posted

Salutari,

mam apucat si eu de un dl si am intrebat pe alti de un clicker

miau dat clickerul acesta http://muonline.ktemelkov.info/

si sunt sigur ca si alti din voi il folosesc sau lau folosit.

Problema mea este ca imi da Disconnect dupa ~3 secunde

dupa ce iam dat drumu la clicker de DL

Setarile mele :

Auto pick up [ ]

Auto repair [ ]

Auto press Q [ ]

Re off.... [ ]

Dark Lord

Use Skill Slot 1 [x]

Use Skill Slot 2 [x]

Use Skill Slot 3 [ ]

Si este setat la 65pixel

Poate ma ajuta careva =((

Guest *De|ete*
Posted

un raspuns la intrb. mea ajunge

ca stiu ca il folosesc mai mult de 50% din dl

Posted

un raspuns la intrb. mea ajunge

ca stiu ca il folosesc mai mult de 50% din dl

Cu topicul asta s-ar putea sa il interzica ....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Clickere....ehheeeee nepotii bunicului varului surorii lu' Harap Alb....

Pe vremea mea era prohibitie, nici la targ nu gaseai clickere.... ne multumeam cu banda adeziva lipita de mouse (era buna, singurul defect era ca, chitzaia rau bestia cand dezlipeam banda adeziva )

Unde s-au dus vremurile de aur....

OT: Vezi ca o sa gasesti pe google cateva raspunsuri bune pe un forum :whistle: Nu iti stric placerea de a cauta forumul cu mai multe detalii, la urma urmei eu imi cumparam singur banda adeziva....

Posted

Deci omule... ma sparg de ras.Numai pot...Genial reply Lucyo.

@On topic . Nu poti da si tu un pm la vreun dl din top sa intrebi cum il au ei setat sau daca au avut problema ta si cum au rezolvat-o?

Posted

Acela este un program de tip bot, se va lucra pentru realizarea unei protectii impotriva sa, probabil.

Si eu ca posesor de dl iti pot spune Rede ca daca tragi cu dl-ul pe orice spot afara de fostele puncti nici nu poti vorbi daca nu folosesti ceva de genu... O protectie contra acestui gen de aplicatie mi se pare o masura prea drastica...poate chiar exagerata, cand am nevoie doar de ceva sa imi miste mouse sa atac mobii in timp ce socializez cu alti playeri. Un dl care nu ataca nu e luat in party, un dl care ataca nu poate vorbi pentru ca trebuie sa vaneze mobii cu clickul.. e unica clasa care trebuie sa faca asta. Cred ca am adus argumente destule.

:beer:

Guest Beautifuul
Posted

adica se va interzice clickerul pentru DarkLord ? /:)

Guest Beautifuul
Posted

scuzama ca iti spun dar....esti prost?de ce sa ma chinui eu ca DL sa vanez mobii pe un spot...cand tu ca sm lasi afk cu zilele?ai vazut tu vreodata pe global sm/bk/mg/dl la party pm me? sau lf DL la party tarkan?...>NU! dlul nu primeste party niciodata din cauza ca scade xp!este foarte obositor sa stai sa vanezi mobii....si plus cu ce te avantajeaza pe tine daca am eu clicker sau nu atata timp cat stau on....use your melonhead first!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...