Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

balena

Problema :|

Recommended Posts

Posted

Buna ziua , am si eu o mica :) problema cu jocul . Nu sunt acasa si vreau sa ma joc de pe un laptop care are instalat windows vista . Am downloadat jocul cu patch 5 , l-am dezactivat , si cand vreau sa intru in mu , sa dau dublu click pe start , imi spune " an unidentified program want's to acces your computer . Ii dau dublu click pe "ALLOW" , si imi apare "TEST 1 MCF application has stopped working" si imi zica ca singura solutie gasita de windows e de a inchide programul .

Mentionez ca nu ma ajuta cu nimic o sugerare ca schimbarea windowsului :) :) si vreau sa ma ajutati , sau macar sa imi dati un sfat , poate trebuie sa schimb ceva prin control panel . Imi doresc sa ma joc . Multumesc anticipat :D

Posted

o problema ar fi si de la antivirus. mie pe avast mi-a dat de cateva ori eroarea TEST 1 MFC dar fara sa-mi zica "an unidentified program want's to acces your computer" da-i disable la antivirus si vezi daca iti mai face asa. sau instaleaza altul

Posted

incearca sa scoti UAC (User Account Control)

Control Panel > Users, click "Change security settings". debifeaza "Turn on UAC to keep this computer more secure".

Posted

Am scos user acount , nu imi mai apare prima eroare , dar tot nu merge . Primesc msg asta :

Problem signature:

Problem Event Name: APPCRASH

Application Name: start.exe_test1 Application

Application Version: 1.0.0.1

Application Timestamp: 49e889fe

Fault Module Name: start.exe

Fault Module Version: 1.0.0.1

Fault Module Timestamp: 49e889fe

Exception Code: c0000005

Exception Offset: 0005c17e

OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.6

Locale ID: 1048

Additional Information 1: 0235

Additional Information 2: d375ca5d0c77583e1eb9b2171c2dffd7

Additional Information 3: 46c4

Additional Information 4: 60f25caa1ff76c07fae88f2bb0f2cc5d

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...