Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Annthonny

Probleme ! help me

Recommended Posts

Guest Annthonny
Posted

intru in joc, si mi da o erroare de la placa video VPU nus cum si tre sa dau restart la pc. Am reinstalat placa si degeaba numai stiu ce sa ii fac

Guest kreeper
Posted

Dezinstaleaz-o si ia ultimul driver de pe net.

Daca persista problema reinstaleaza si windowsul.

Posted

intru in joc, si mi da o erroare de la placa video VPU nus cum si tre sa dau restart la pc. Am reinstalat placa si degeaba numai stiu ce sa ii fac

Ultimele drivere de la placa video vor rezolva problema .

Posted

Dezinstaleaz-o si ia ultimul driver de pe net.

Daca persista problema reinstaleaza si windowsul.

daca inca persista imprumuta o placa de la cineva si incearca cu aia

Guest Annthonny
Posted

scuze am fost plecat in concediu si astazi am intrat. am cautat driver pt placa mea insa nu am gasit voi cauta si voi revenii cu vestii ms mult o zi buna

mi cer scuze insa am fost in concediu. acum am sosit acasa. am cautat driver pt placa mea video insa nu am gasit nimic (asus eah2600), voi revenii cu noi vestii multumesc o zi buna

Posted

scuze am fost plecat in concediu si astazi am intrat. am cautat driver pt placa mea insa nu am gasit voi cauta si voi revenii cu vestii ms mult o zi buna

mi cer scuze insa am fost in concediu. acum am sosit acasa. am cautat driver pt placa mea video insa nu am gasit nimic (asus eah2600), voi revenii cu noi vestii multumesc o zi buna

Eu ti-am gasit ultimul driver, chiar luna asta a aparut :) . Lasa un post cu sistemul de operare pe care il folosesti si pe cati biti este si am sa-ti las un link. :right:

Guest Bestialz100
Posted

Am si eu o probelma mare :banghead:

Intru in joc si sacadeaza de zici ca am primu calculator din lume :banghead: :hair: :comp2:

Guest Bestialz100
Posted

nu e de la aia cred a e de la faza aia cu extractu de unde il instalez

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...