Mandarina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 In primul rand vreau sa cer scuze dak postez ceva ce a fost postat pana acum, dar eu personal nu m-am intalnit deocamdata. Vreau sa transmit multumirile mele pt. echipa "mu-online" pentru timpul lor "pierdut" reparand serverul. Spun timp pierdut , din cauza majoritatii a replyurilor din alte topice, care nu fac altceva decat "spuma la gura" - sincer, eu nu stiu cum rezistati. Probabil exista minoritatea, care pricepe ce groaza e sa lucrezi fara sa primesti salar - dar totusi marea majoritate fiind in liceu, la scoala, ma rog, nu pot percepe ce groaznic e sa petreci timpul liber ocupandu-se cu ceva care sigur nu v-a conveni cuiva. Multumesc ca irositi timpu liber pretios pentru mine (da , si pentru mine - fiind jucator Mu-online) si faceti totul posibil pentru a recupera serverul cat mai repede.Pentru jucatorii - idea in celalat topic (unde se cereau idei relate de bug-ul aparut), era sa dati niste exemple cum s-a rezolvat aceasta problema daca era intalnit undeva deja. "Nu-mi place aceasta versiune, si vreau alta -> singura optiune e rr db si punem inapoi 0.97 (sau care vreti voi)" - e unul dintre cele mai dese intalnite - chiar credeti ca asa se repara un bug ? Sincer, ma gandesc cateodata unde ajung oamenii de astazi (sunt multi), dak confronta o problema ... sa spunem in casatorie (ma rog, orice altceva) - error, reset ? - eu n-as crede ca ar functiona (si totusi se intampla :( )Nu ma intelegeti gresit, si pe mine ma arde sa intru in joc... am petrecut deja 3 ore azi la o bere, si acuma ma duc inca vro 3 ore :)) sperand sa revina serverul pana ma intorc (ceeace nu cred ca v-a intampla, dar speranta moare ultimul). Chestia ca se lucreaza pe el e foarte bun , rezultatul v-a aparea in curand - asta trebuie sa fie inteleasa de majoritatea playerilor.P.S. Toate cele bune pentru Linkmaniacii si cei care sustin , si "great thx" pentru un server cat se poate de civilizat in jungla.
Guest [FO]Maki Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 asta este , viata merge inainte , e doar un joc nu uita ;)PS: GL & HF