Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mandarina

Multumesc.

Recommended Posts

Posted

In primul rand vreau sa cer scuze dak postez ceva ce a fost postat pana acum, dar eu personal nu m-am intalnit deocamdata.

Vreau sa transmit multumirile mele pt. echipa "mu-online" pentru timpul lor "pierdut" reparand serverul. Spun timp pierdut , din cauza majoritatii a replyurilor din alte topice, care nu fac altceva decat "spuma la gura" - sincer, eu nu stiu cum rezistati. Probabil exista minoritatea, care pricepe ce groaza e sa lucrezi fara sa primesti salar - dar totusi marea majoritate fiind in liceu, la scoala, ma rog, nu pot percepe ce groaznic e sa petreci timpul liber ocupandu-se cu ceva care sigur nu v-a conveni cuiva.

Multumesc ca irositi timpu liber pretios pentru mine (da , si pentru mine - fiind jucator Mu-online) si faceti totul posibil pentru a recupera serverul cat mai repede.

Pentru jucatorii - idea in celalat topic (unde se cereau idei relate de bug-ul aparut), era sa dati niste exemple cum s-a rezolvat aceasta problema daca era intalnit undeva deja. "Nu-mi place aceasta versiune, si vreau alta -> singura optiune e rr db si punem inapoi 0.97 (sau care vreti voi)" - e unul dintre cele mai dese intalnite - chiar credeti ca asa se repara un bug ? Sincer, ma gandesc cateodata unde ajung oamenii de astazi (sunt multi), dak confronta o problema ... sa spunem in casatorie (ma rog, orice altceva) - error, reset ? - eu n-as crede ca ar functiona (si totusi se intampla :( )

Nu ma intelegeti gresit, si pe mine ma arde sa intru in joc... am petrecut deja 3 ore azi la o bere, si acuma ma duc inca vro 3 ore :)) sperand sa revina serverul pana ma intorc (ceeace nu cred ca v-a intampla, dar speranta moare ultimul). Chestia ca se lucreaza pe el e foarte bun , rezultatul v-a aparea in curand - asta trebuie sa fie inteleasa de majoritatea playerilor.

P.S. Toate cele bune pentru Linkmaniacii si cei care sustin , si "great thx" pentru un server cat se poate de civilizat in jungla.

Guest [FO]Maki
Posted

asta este , viata merge inainte , e doar un joc nu uita ;)

PS: GL & HF

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...