Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest .:Exiled:.

Hatz param pam pam

Recommended Posts

Posted

Sa spus ca se va anunta la ora 23:00 care a fost problema si in ce zi ii va da drumu la server .

Ma rog ...ash vrea sa aflu si io noutatile si aa app daca tot se lucreaza .. nu s'ar putea da drumu la lehap .

Multumesc anticipat ptr timpul acordat . :right:

Guest SpEeDyVsIceT
Posted

Esti nebujn frate....doar deschizi luncerul si vezi info!

"02-08-2009 22:42 -> server oprit cel putin 12 ore . up ASAP"

Posted

Sa spus ca se va anunta la ora 23:00 care a fost problema si in ce zi ii va da drumu la server .

Ma rog ...ash vrea sa aflu si io noutatile si aa app daca tot se lucreaza .. nu s'ar putea da drumu la lehap .

Multumesc anticipat ptr timpul acordat . :right:

02-08-2009 22:42 -> server oprit cel putin 12 ore . up ASAP

Posted

Si ce inseamna

ASAP

Guest Bellleaua
Posted

ASAP = As Soon As Possible

Posted

bn ma alexandre mersi frate

Posted

ce s-a-ntamplat fratilor cu voi? nu mai exista niciun pic de civilizatie? altfel nu puteti raspunde? si nu e vorba numai de topicul asa, e vorba de orice topic din sectiunea mu, in general. daca tot v-ati obosit sa raspundeti, va durea mana daca ii spuneati pur si simplu ce scria acolo? nu cred ca va doare daca incercati sa fiti mai amabili si nici nu va costa ceva.

sau doar nu credeti ca sunteti mai cool daca-i raspundeti cuiva urat si impertinent.

asta e motivul pentru care nici nu-mi vine sa mai joc si daca o fac, sa nu interactionez cu nimeni. mi-e efectiv sila sa intru si si sa vad peste tot numai genul asta de limbaj si de adresari.

de exemplu, anjunA, omul nu stie ce inseamna o prescurtare. tu esti sigur ca le stii pe toate pe lumea asta? e valabil pentru toata lumea!

Guest <Shade>
Posted

de exemplu, anjunA, omul nu stie ce inseamna o prescurtare. tu esti sigur ca le stii pe toate pe lumea asta? e valabil pentru toata lumea!

asta-i tRANCee, idolu' broastelor testoase . Culmea, n-ai auzit de el pana acum ?

Posted

ce s-a-ntamplat fratilor cu voi? nu mai exista niciun pic de civilizatie? altfel nu puteti raspunde? si nu e vorba numai de topicul asa, e vorba de orice topic din sectiunea mu, in general. daca tot v-ati obosit sa raspundeti, va durea mana daca ii spuneati pur si simplu ce scria acolo? nu cred ca va doare daca incercati sa fiti mai amabili si nici nu va costa ceva.

sau doar nu credeti ca sunteti mai cool daca-i raspundeti cuiva urat si impertinent.

asta e motivul pentru care nici nu-mi vine sa mai joc si daca o fac, sa nu interactionez cu nimeni. mi-e efectiv sila sa intru si si sa vad peste tot numai genul asta de limbaj si de adresari.

Ai dreptate ... sa fii provocator e deja la moda .

Asta ptr ca insultele usoare nu sunt pedepsite , decat in situatia in care se repeta .

Chiar nu era important ce inseamna ASAP ... pentru ca mesajul ii raspundea la intrebare

Serverul fiind inchis 12 ore incepind cu ora la care a fost postat acel mesaj .

Guest Bellleaua
Posted

Rog Topic Closed again aici pentru ca va intindeti la spam ... dooh ce bine ar fi daca Redemption v-ar taxa pe toti sa va potoliti odata sa va abateti aiurea de la subiect !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...