lulu Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ma gandesc ca ar fi frumos ... bineinteles dupa rezolvarea problemelor cu serverul ca in fiecare duminica spre exemplu sa se organizeze SOCHER EVENT Sa stim ca la ora x incepe Echipele se inscriu cu o ora inainte pentru a evita situatiile in care multi se inscriu dar pana la urma nu reusesc sa se prezinteFiecare echipa sa fie formata din caractere non rrPK sa fie permis Echipele sa reprezinte aliantse .. se cunoaste rivalitatea in sensul de competitie a aliantelor .Fiecare echipa sa contribue la premiul final cu cate 5 BOK's de fiecare caracter ce o compune ..Adica o echipa = 25 BOK's de preferat +5 pentru a creste interesul .Echipele trebuie sa compuna caratere din toate rasele .DLMGSMBKELFIn final daca se inscriu 5 echipe vom avea 125 BOK's +5 cred eu ca merita sa ne deranjam ..Meciurile sa fie comentate pe globalBineinteles apelam la bunavointa domnilor -ija- si Dream .... daca ne pot ajuta pentru organizarea acestui event .
lulu Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Premierea sa fie dupa cum urmeaza :Pentru locul 1 - 100 BOK's Pentru locul 2 - 25 BOK's ( ii va ajuta pentru etapa din duminica urmatoare )Ceilalti ... la invazii :D
lulu Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Daca sunteti interesati va rog sa postati aici Cand or fi on -ija- si Dream poate isi exprima disponibilitatea sau nu legat de organizarea eventului acesta .
roberto_rafy09 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 =)) nu crezi ca ceri prea mult..? non rr nu poti sa omori un talantos,doar daca ai un caracter cu 2 3 rr..2 bok+3 +4 ar fi de ajuns pt fiecare char ;)
lulu Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 =)) nu crezi ca ceri prea mult..? non rr nu poti sa omori un talantos,doar daca ai un caracter cu 2 3 rr..2 bok+3 +4 ar fi de ajuns pt fiecare char ;) Party-ul de 5 caractere non rr reprezinta aliantsa din care fac parte playerii respectivi .Ma asteptam sa ai mai multa minte ..Cel putin atat cat e necesara spre a-ti da seama ca nu te obliga nimeni sa mergi la invazii cu caracterul non rr.Pentru acest event iti faci special un caracter non rr pe care il dezvolti atat cat crezi de cuviinta .De preferat sa il duci la 380 + si sa stii sa ii pui punctele pentru a avea succes ... Din cate vad acest event nu ti se adreseaza . :tiphat:
ija4ok Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Si eu si Dream am face eventul cu cea mai mare placere dar......cand voi dati soccer noi nu putem sta in teren primim disconnect. Incercam sa rezolvam problema.
spauny Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 totusi.. mai interesant ca fiecare alianta sa joace cu ce are.. sa nu fie restrictii la in legatura cu nr de rr-uri.
lulu Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 totusi.. mai interesant ca fiecare alianta sa joace cu ce are.. sa nu fie restrictii la in legatura cu nr de rr-uri.Nu facem duel si nici nu e vorba de CS ... socher event vrem ...Deci de preferat e sa se joace socher nu pk-ul sa fie pe primul plan .De aia am propus sa facem cu caractere non rr .
Guest LakeOfTears Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Nu facem duel si nici nu e vorba de CS ... socher event vrem ...Deci de preferat e sa se joace socher nu pk-ul sa fie pe primul plan .De aia am propus sa facem cu caractere non rr .Cum poti sa fi impotriva sefului ? :PInsusi numele spune care este esenta, iar pentru ca circumstantele sa fie favorabile pentru toti, intradevar este indicat ca echipele sa fie compuse din caractere non rr.Ps. Sefu' am observat multa activatate din partea dumneavoastra pe paginile acestui forum, mai ceva ca un moderator va desfasurati pe aici. Daca tintiti ceva anume, anuntati-ne si pe noi sa va acordam toata asistenta necesara :D
Guest LakeOfTears Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Pentru un scop atat de nobil consiliez gratis :right:
lulu Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Pentru un scop atat de nobil consiliez gratis :right:Daca imi va fi inchis topicul din cauza ta te dezmostenesc si nu vei mai avea shef , voi pastra ca si valet numai pe JackDaniel ... pe tine nu te mai tin . :D Astept sa isi exprime disponibilitatea si reprezentanti ai principalelor guilde /alianteDupa parerea mea dureaza o saptamana daca nu mai mult sa se pregateasca cele 5 caractere care vor reprezenta guilda / aliantsa in campionat .
stely_yoo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cred ca daca se rezolva problema cu disconectul , va iesi ceva frumos :D Pro !
Cristian Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Lapusneanu posteaza-l la evenimente si competitii dupa model, probabil acolo vor fi mai multe sanse sa se inscrie aliantele. Sa speram ca se va revolva si bug-ul la gm's sa avem si comentatori. :>Oarecum se poate organiza si fara ca un gm sa fie prezent pe "stadion", dar parca n-ar mai avea acelasi farmec.
lulu Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Lapusneanu posteaza-l la evenimente si competitii dupa model, probabil acolo vor fi mai multe sanse sa se inscrie aliantele. Sa speram ca se va revolva si bug-ul la gm's sa avem si comentatori. :>Oarecum se poate organiza si fara ca un gm sa fie prezent pe "stadion", dar parca n-ar mai avea acelasi farmec.Cand eventul este arbitrat de un GM .. are alt farmec ..:PApoi mai e si faza cu zi si ora fixa .Poi rog un moderator sa mute topicul la evenimente si competitiiMultumesc
Cristian Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cand eventul este arbitrat de un GM .. are alt farmec ..:PApoi mai e si faza cu zi si ora fixa .Poi rog un moderator sa mute topicul la evenimente si competitiiMultumescPai daca s-ar face in fiecare saptamana, cel mai indicat ar fi vineri seara la 20:00 sau duminica seara la 20:00, sambata nu se poate deoarece majoritatea vor fi la castle siege.
lulu Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Pai daca s-ar face in fiecare saptamana, cel mai indicat ar fi vineri seara la 20:00 sau duminica seara la 20:00, sambata nu se poate deoarece majoritatea vor fi la castle siege.Asta propuneam si eu ... Duminica seara la o ora fixa .Sa zicem inscrierile la orele 19 , 00 si eventul ( etapa ) :P sa inceapa la orele 20 ,00