Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest g00p

97d si S1

Recommended Posts

Posted

deci daca s-ar deschide amandoua servere si 97d si s1 ar fi ideal pentru toti ,si pentru cei care vor 97d si pentru cei care voir s1.......deci ar fi o optiune buna,dar din cate stiu eu nu ia nime in considerarea parerea unui jucator...dar ar fi cel mai frumos sincer..!!mai bine sa tina serveru inchis 1 luna 2 ....si dupaia sa dea drumu nu il faci doar ca sa fie facut...!! ..bla bla ...

Guest Motanu`
Posted

de acord cu tine daca ar fi sa alegem prin vot eu as opta pentru functionarea celor 2 versiuni in paralel

Guest pararampampam
Posted

s1 = 0.97d+niste modificari/noutati , de ce sa deschida 2 servere cand poate sa faca 1 calumea si eventual sa faca un subserver la asta :-? ?

Guest diadora1
Posted

multi sunt plictisiti de 97d(inclusiv eu)

Guest Motanu`
Posted

mai ... nu functionare in sensul ala...eu ma gandeam k 97 sa fie alternativa in momentele in care s1 nu functioneaza....sa fie ceva care sa ocupe timpul creativ nu sa stam pe forum....

Guest Motanu`
Posted

acadea a ce nik ai nici u nu prea sclipesti in ochi mei

Posted

eu unul sunt satul de 97d si ca mine sunt destui....mai bine un server populat decat 2 servere cu jucatori imprastiati pe fiecare server.

corect

de acord cu balaurul

Posted

e mai frumoasa 97d pacat de cretinii aia cu d.c dar daca sar putea face ceva in legatura cu d.c si cu dupele ar fi viss altii is satuli de 97d pt ca luau d.c ..nu zic si eu m-am saturat de d.c dar daca nar mai merge dc respectiv dupele ar fi BEST!

Posted

de ce vreti ma 97 ? ca aici nu sunteti in stare sa va faceti un set , apoi de +13 sa nu vorbesc :)))) ,

daca se deschide 97 nici jumate din cati joaca pe s1 nu o sa joace pe 97

Posted

soul se deschide 97 , bun , v-a faceti conturi , incepeti sa cresteti .... vine unu mic d/c , vine altu face drop event in lore / noria / davias .... si dupa iar incepeti pe forum cu sutele , x da D/c , y face dupe , sa se ia masuri si strigati in stanga si-n dreapta ca iar nu v-a convine .

si nu se poate face nimic pentru dupe si d/c asa ca nu mai insistati cu 97 ca deageaba

Guest Th3jeDy
Posted

Eu zic asa.

0.97d a fost ca o casa ptr. noi.Pe 97 ne-am facut prieteni,ne-am distrat,am regretat unele fapte pe care le-am facut,acolo noi toti am facut nopti albe,am stat cu inima in gat,97 a fost o parte din noi.

S1 acuma este "casa noastra" ,nu trbuie sa ii jignim sau insultam pe admini,sunt sigur ca ei fac tot posibilul ca noi sa aruncam timpu pe geam.Ei si asa nu sunt platiti(inteleg ce vreti sa spuneti "Dar acum si-au asumat o responsabilitate",dar ganditiva ca sunt si ei oameni.

Ei au fost alesi cu grija,nu la intamplare daca voi credeti ca sunteti mai buni datii pm lu vdragos si incercati sa-l ajutati si nu mai fiti atat de nerabdatori,inteleg va place si mie imi place dar asta e nui vina nimanui.

S1(again) ne ofera mai multe posibilitati ca 97 si mai multe avantaje decat dezavantaje.

Eu am 15 ani si nu mie rusine sa recunosc,fata de alti care spun ca u o varsta probabil dubla fata de a lor.

Sa asteptam si sa vedem ce se intampla,eu sincer prefer 97 :bananadance2:

Scuzati daca am intervenit dar chiar n au rost atat topicuri despre server lasat-i oameni sa-si faca treaba.

Bafta si haide la o bere :beer:

Posted

soul se deschide 97 , bun , v-a faceti conturi , incepeti sa cresteti .... vine unu mic d/c , vine altu face drop event in lore / noria / davias .... si dupa iar incepeti pe forum cu sutele , x da D/c , y face dupe , sa se ia masuri si strigati in stanga si-n dreapta ca iar nu v-a convine .

si nu se poate face nimic pentru dupe si d/c asa ca nu mai insistati cu 97 ca deageaba

dap adevarat asa este dar s1 are alte probleme acum s1 nu merge 97 d la fel....

Ce este de facut....

Guest Hecatomix
Posted

poate daca s-ar sinchisi cineva sa explice clar diferentele dintre aceste 2 versiuni, ati putea sa va impuneti si punctul vostru de vedere. Dar urlatul si batutul in piept e la moda, asa ca nu conteaza ce am zis...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...