Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Just_AlaN*

DAT IDRUMUL LA 97D

Recommended Posts

Posted

Era de o mie d ori mai fain 97d la ce v-ati pus voi sa-l inchideti...dak era invizible asa cva nu s-ar fi intamplat! omul ala stia sa se ocupe nu k voi...Eu imi bag picioarele si ma bag p mu angel...ala e server adevarat (97d exp 15x,rare,etc) si e de 2ani si nu sunt probleme cn vrea sa intre sami dea mesaj si va dau site sau scrieti mu angel p google si il gasiti :beer:

Guest AntiMuHackmania
Posted

E o idee ....

Posted

pai eu nu am life sau tu ? ca vai doamne ti-au luat admini jucariile si numai poti sa te joci mu ... la naiba cum au indraznit :))

Posted

dute pe ce mu vrei tu da lsn ... poate scapam de tine de tot

suferi?! Get a life... copil adoptat

pai vrea ? daca vrea eu il astept ... cand vrea el sa-m idea pm :) am numele in semnatura

Posted

pai eu nu am life sau tu ? ca vai doamne ti-au luat admini jucariile si numai poti sa te joci mu ... la naiba cum au indraznit :))

ba copile tu chiar suferi!!! #-o in primul rand ce e cu faza "dute tu joaca p ala scapam d tn numa bn",in primul rand eu nici nu jucam s1 ptr k e prea gherla :blink: SI in al 2lea rand imi dadeam cu parerea k ar fi mai bn sa dea drumu la 97d ptr. k era mai fain si asa multi din cei care s-au lasat se pot apuka din nou.CARE E PROBLEMA TA?!CINE TE CREZI HUSENE !!! Dute joacate s1 cu rollbackuri si cu ce vrei si veziti d treburile tale.Cum spuneam Get a life,mai iesi din casa...sa vezi lumina soarelui :tiphat:

Posted

Buna idee :bananadance2:

Ma asta tu ai cu 1 reply mai mult ca mine ...

Na ca acum nu mai ai ...:D

Te rog Rede nu da warn ca si asa suntem suparati ca ne-a disparut obiectul muncii ... :P

Posted

Ar fii o idee buna sa dea drumul la 97d pentru cei care n-au altceva de facut intr-un weekend decat sa joace Mu... :huh:

word

Posted

Ma asta tu ai cu 1 reply mai mult ca mine ...

Na ca acum nu mai ai ...:D

Te rog Rede nu da warn ca si asa suntem suparati ca ne-a disparut obiectul muncii ... :P

Eu sunt derutat rau , am dat de 3 ori rr-ul 25 sau 26 nici nu mai stiu care :sef:

Posted

ce tot o trageti atata cu 97d? ati uitat ce buguri aiurea avea? ati uitat cate d/c-uri se dadeau? ati uitat cate dupe se faceau? ati uitat ca acolo in afara de lorencia->arena nu era altceva?

aici de bine de rau nu se mai dau d/c, nu se mai fac dupe acum, nu se mai foloseste speed (cum se folosea odata) si sunt events-uri care pe 97 nu au existat.

so.. lasati dreq 97d-ul pe 97d si voi jucati aici. aspirati spre ceva mai bun nu spre ceva mai rau.

@de asta nu evolueaza romania.. din cauza mentalitatii inguste. in loc sa ne chinuim sa facem ceva bun, folosim aceleasi vechituri care le-au lasat altii de rele.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...