Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Pentru Admini

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

Am calculat cele 2 rollback-uri, si bugul apare cu o foarte mare precizie de timp. Chear azi dimineata am facut asta si am apreciat ca la ora 12 se va intampla. Nu e o coincidenta ora asta 11-12, ci rollback-urile au fost unu de 20 ore si unu de 8 ore, adica 12 ore. Ceea ce inseamna ca se intampla cu precizie, si nu la intamplare.

Apoi am observat ca statusul se ingheata, nu se mai autoupdateaza la 2 minute pentru ca nu mai are de unde.

Am 333 pe bk de 10 minute, si pe status arata 331, cat aveam cand sa produs bugul.

Sugestia mea ar fi sa fie dezactivate anumite componente ale serverului, cum ar fi statusul, si se se testeze fara playeri pe server cel putin o ora sau 2 de la ultimul backup.

A 2-a sugestie ar fi ca vdragosh sa re obtina fisierele originala ale serverului (cele care au fost modificate de el) si sa le reinlocuiasca pe server, si sa ia prin excludere daca vreunu din ele genereaza asta.

Ar fi bine sa salveze db-ul din 5 in 5 minute pe ultima ora in care a mers bine serverul, sa se stie exact momentul.

PS:-Edit-

Inca ceva foarte interesant, bugul asta trebuie sa fie o repercusiune a problemei cu restartul prematur al caracterelor.

Cei cu caracterele cele mai mari au aparut cu 0 rr. (la dl si mg nu a aparut problema cu rr)

2327. Q-Sadi Soul Master 245(0) 554570741 330 28000 7200 22000

2357. Rosy Muse Elf 243(0) 1529630069 315 3700 2000 17000

375. Gunit Blade Knight 384(0) 1181413396 12000 7000 4000 11700

Nu mai au restart,

Posted

mda..ar trebui reinstalata s1,windowsul la pc corect,si facuta o noua baza de date,asa s-ar rezolva,cu roolbackurile nu o sa rezolve nimic. :beer:

A 2-a sugestie ar fi ca vdragosh sa re obtina fisierele originala ale serverului (cele care au fost modificate de el) si sa le reinlocuiasca pe server, si sa ia prin excludere daca vreunu din ele genereaza asta.

Ar fi bine sa salveze db-ul din 5 in 5 minute pe ultima ora in care a mers bine serverul, sa se stie exact momentul.

Sau asa,dar nu cred ca va fi gasita o solutie,nu vad :error:

Posted

Mi-au disparut si mie caracterele...este posibil sa se repare bugul acesta ?..pentru ca eu din cate stiu daca nu a fost salvata db cu cateva zile in urma va chinuiti degeaba si raman oamenii fara nici un caracter sa nu mai spun ca am cam tras oleaca pentru ancienturi si altele alea alea...sper sa se rezolve toata abrambureala asta si sa fie toata lumea multumita...Ar fi o problema mare sa ramanem asa si sa incepem de la inceput de la 0....oricum ar fi multi o vor lua si de la inceput dar sper sa fie exp mai mare macar sa nu ne chinuim ca pana acum...macar cateva saptamani pana ne revenim si ne trece supararea si noptile pierdute.Respect adminii ,moderatorii si cine mai lucreaza la ameliorarea acestei probleme si nu cred ca ar fi cineva de vina pentru un bug sau erroare ...ce a mai fost si aia.Cred ca toti ar fi bucurosi sa se rezolve cu bugul de caractere sa apara inapoi in db..dar cum am mai spus e greu si complicata treaba,nu e asa usor sa lucrezi la un server de MU.Ma pun in locul vostru cu toate ca nu as vrea sa ma gandesc cati injura si spurca pentru atatea nopti asidue petrecute in fata calculatorului...si pentru ce? :-??

PS. Am dat si eu cu parerea sper sa nu se supere nimeni...ca si pe mine ma doare ficatu :tiphat:

Posted

mda..ar trebui reinstalata s1,windowsul la pc corect,si facuta o noua baza de date,asa s-ar rezolva,cu roolbackurile nu o sa rezolve nimic. :beer:

De unde esti venit ma ? =))

Guest LakeOfTears
Posted

Fiecare cu ce-l doare

Posted

Daca nu vezi ... inseamna ca ai ochii inchisi .. :blink:

De luat in calcul ce zice old acolo ... foarte posibil sa aiba legatura cu buba aia mai veche a serverului .

Guest cipri*
Posted

o sa se rezolve si traba asta

trebe doar sa avem rabdare

Posted

Am calculat cele 2 rollback-uri, si bugul apare cu o foarte mare precizie de timp. Chear azi dimineata am facut asta si am apreciat ca la ora 12 se va intampla. Nu e o coincidenta ora asta 11-12, ci rollback-urile au fost unu de 20 ore si unu de 8 ore, adica 12 ore. Ceea ce inseamna ca se intampla cu precizie, si nu la intamplare.

Apoi am observat ca statusul se ingheata, nu se mai autoupdateaza la 2 minute pentru ca nu mai are de unde.

Am 333 pe bk de 10 minute, si pe status arata 331, cat aveam cand sa produs bugul.

Sugestia mea ar fi sa fie dezactivate anumite componente ale serverului, cum ar fi statusul, si se se testeze fara playeri pe server cel putin o ora sau 2 de la ultimul backup.

PS:-Edit-

Inca ceva foarte interesant, bugul asta trebuie sa fie o repercusiune a problemei cu restartul prematur al caracterelor.

Cei cu caracterele cele mai mari au aparut cu 0 rr. (la dl si mg nu a aparut problema cu rr)

2327. Q-Sadi Soul Master 245(0) 554570741 330 28000 7200 22000

2357. Rosy Muse Elf 243(0) 1529630069 315 3700 2000 17000

375. Gunit Blade Knight 384(0) 1181413396 12000 7000 4000 11700

Nu mai au restart,

unele caractere nu apar la status gen caracterul meu de la ora 12 si ceva a disparut nu disparuse chiar in momentul cand sa produs bugul doar dupa 30 min 1 ora nu am mai fost gasit pe status, de caracterul Strumf este vorba no warn ... am zis ceva poate ce ajuta :D

Posted

Stati linistiti, nici noi cu gms nu stam prea bine. Altcineva ne-a luat nick-urile, ca si cum ar fi totul de la 0, si fiecare isi face ce nick doreste atata timp cat nu e ocupat (online).

Guest kreeper
Posted

unele caractere nu apar la status gen caracterul meu de la ora 12 si ceva a disparut nu disparuse chiar in momentul cand sa produs bugul doar dupa 30 min 1 ora nu am mai fost gasit pe status, de caracterul Strumf este vorba no warn ... am zis ceva poate ce ajuta

Caracterele dispar pentru ca statusul incearca update, si vede ca ele nu mai exista. O sa se rezolve si asta. Doar ca trebuie sa dam dovada de maturitate si sa intelegem ca cearta si acuzele in stanga si in dreapta nu vor grabi rezolvarea. Veniti cu idei si sugestii plauzibile.

Posted

numai aiurea postati... problema este din sql inject problema care nu rezolva prin instalarea de win sau ce ati mai zis . aveti rabdare si se va gasi o solutie...

Posted

numai aiurea postati... problema este din sql inject problema care nu rezolva prin instalarea de win sau ce ati mai zis . aveti rabdare si se va gasi o solutie...

ok :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...