Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

terror_bogdan

same problem

Recommended Posts

Posted

iar e bug :))) si nu iei cate pauze vrei tu ? nu e vina nimanui ptr ce se intampla ... se face tot ce se poate

Posted

am inteles ca ca se face backup odata la ora ... deci pierdeti o ora daca e asa. muriti de o ora ? daca da ... e grav

Posted

stiu ca nu e vina nimanui dar prefer sa astept pana se rezolva definitiv problema..

imi protejez nervii :)

nu moare nimeni pentru o ora.. dar este frustrant..

Guest GeorgeCh
Posted

Shi eu am aceeasi problema

Posted

stiu ca nu e vina nimanui dar prefer sa astept pana se rezolva definitiv problema..

imi protejez nervii :)

nu moare nimeni pentru o ora.. dar este frustrant..

Normal jocurile sunt facut sa le joci pentru a te distra, nu pentru a-ti face nervi. Poti juca 4fun, pk/war alea alea, mu online nu tine numai de exp...

Posted

am inteles ca ca se face backup odata la ora ... deci pierdeti o ora daca e asa. muriti de o ora ? daca da ... e grav

20 de ore ti se pare o ora ?? trei zile pierdute....

ma las de sportu asta cat de curand ^^ bft

Posted

Normal jocurile sunt facut sa le joci pentru a te distra, nu pentru a-ti face nervi. Poti juca 4fun, pk/war alea alea, mu online nu tine numai de exp...

Da.. stiu.. dar intotdeauna inainte de primul rr numai "rr rr rr" si "xp xp xp" ai in cap :)

Posted

de azi dim ca masura de precautie backup la baza de date se face automat din ora in ora ...

cu cati va lasati mai multi cu atat mai bine ... scapam de nobi

Guest The_KniveS
Posted

hai ca pt 1 ora nu are nimic, 1 ora trece rpd , nerabdatorilor

Posted

de azi dim ca masura de precautie backup la baza de date se face automat din ora in ora ...

cu cati va lasati mai multi cu atat mai bine ... scapam de nobi

Dragut din partea ta..

Oricum, stai tu linistit ca de noobi nu va scapa srv niciodata.

Posted

Dak se pierde o ora, nui nimic ... sper sa mai am itemele ancient (adik ca a trecut mai mult de o ora de cand leam luat ^^).

Sper ca save-ul din ora in ora nu se scrie unul peste celalat ... ca de 20 de minute nu am caracterele si serverul e inca up :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...