Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Socyz

BATAIE DE JOC

Recommended Posts

Guest Socyz
Posted

bai ba frate asta e bataie de joc ...... martiti exp numa sa va bateti ciocanu de playeri .... poate eu azi nu pot juca ca ieri si am piertdut o zi asa aiurea...... daca totu aveti probleme cu servaru inchodetil la draq sa nu mai dispere lume din cauza voastra ... atatatea nopti nedormite pt nik ce mama draq frate... bataie de joc inchidetitil macar pana rezolvati problema .... eu imi pierd set aripi ce fac rost intr-o zi din cauza la roll ....... BATAIE DE JOC... in ritmul asta ramaneti cu 0 playeri pe servar BFT

Guest Socyz
Posted

da frate pot juca dar din moment ce pierd atata timp joc ca dau rr si cand vad ca pierd 5-6 -7 lvl asea aiurea peste noapte asa dau eu rr in 5 ani macar sa rezovle problema....

Guest Socyz
Posted

pai si dak a marit exp ce vrei sa fac eu... degeaba ce am facut ieri .. roll a disparut tot... plus ca dak mareste exp azi poate nu am party ce rezolv??

Posted

Joci maine, mori? ESTE DOAR UN JOC NU-L MAI TRAI. Si peste 10 ani de zile rr-ul si lvl-ul tot acolo o sa fie stai linistit ca ai timp sa-l faci nu primesti nimic daca faci mai repede.

Posted

pai si dak a marit exp ce vrei sa fac eu... degeaba ce am facut ieri .. roll a disparut tot... plus ca dak mareste exp azi poate nu am party ce rezolv??

Cresti singur, cum fac si eu. Multi suntem in aceeasi situatie ca si tine si ne descurcam cum putem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...