Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Magician

Isi bate joc de jucatori linkmania?

Recommended Posts

Posted

Dupa ce multi jucatori se chinuiesc sa fac level's si reusesc se da rollback se distruge tot ce a muncit se da exp dubla 10 ore asa ca la milogi creste omul iar cu chiu cu vai apoi iar se da rollback si iar se va da experienta dubla 10 ore sau 20 de ore ca la milogi si iar isi pierd timpul pe nimic jucatorii si iar se da rollback si tot asa intr-un ciclu nesfarsit.

Pai mie asta mi se pare bataie de joc...........

Si daca cei care au pierdut atata nu gasesc party cat timp da-ti voi exp dubla ce fac raman pagubasi........

Pur si simplu bataie de joc..............

SA DEA LA FIECARE MINIM 50 de level's pentru timpul pierdut si nervii creati de aceste probleme pe server caci asa cu exp dubla nu mai momeste pe nimeni..........

Ca degeaba da-ti voi experinta dubla pentru ca acela isi recupereaza doar levele pierdute nu si cat putea el sa mai faca daca nu erau aceste rollback-uri............

Guest Bellleaua
Posted

Eu nu ii inteleg pe unii si nu ma refer in special la tine dar pentru ce faceti atata gura ... de fapt de ce spuneti prostii inainte sa ganditi ce spuneti . Cum voi aveti un calculator acasa pe un calculator asemanator sa zic e tinut si serverul linkmania. Cum la fiecare dintre noi apar probleme diferite software / hardware asa pot aparea si la serverul Linkmania. Cum voi aveti rabdare cu calculatorul vostru cand trebuie facut asa trebuie sa aveti rabdare si aici . Rabdare multa se va rezolva totul spuneti mersii ca adminii totusi se chinuie sa remedieze problema si nu dau direct restart ( ar fi cea mai usoara solutie posibila ) . De ce intodeauna trebuie sa le ganditi pe dos voi ? Ganditi si voi intai partile pozitive nu cele negative sau ganditiva si la altii nu numai la voi sau chiar in halu asta am ajuns cu jocu asta astfel incat la voi totul se rezuma la level ? unde e distractia unde sunt prietenii ? No offence poate jignesc dar ganditi copilareste .

Posted

Eu nu ii inteleg pe unii si nu ma refer in special la tine dar pentru ce faceti atata gura ... de fapt de ce spuneti prostii inainte sa ganditi ce spuneti . Cum voi aveti un calculator acasa pe un calculator asemanator sa zic e tinut si serverul linkmania. Cum la fiecare dintre noi apar probleme diferite software / hardware asa pot aparea si la serverul Linkmania. Cum voi aveti rabdare cu calculatorul vostru cand trebuie facut asa trebuie sa aveti rabdare si aici . Rabdare multa se va rezolva totul spuneti mersii ca adminii totusi se chinuie sa remedieze problema si nu dau direct restart ( ar fi cea mai usoara solutie posibila ) . De ce intodeauna trebuie sa le ganditi pe dos voi ? Ganditi si voi intai partile pozitive nu cele negative sau ganditiva si la altii nu numai la voi sau chiar in halu asta am ajuns cu jocu asta astfel incat la voi totul se rezuma la level ? unde e distractia unde sunt prietenii ? No offence poate jignesc dar ganditi copilareste .

eu am computerul in sarcina de 2 saptamani , niciodata restartat si merge impecabil si nu e de acum 2 ani calculatorul. lasa vrajeala ca nu rulez Linux sau alte programe STABILE , rulez un amarat de windows.

Posted

Se pare ca te ia vorba pe dinainte si nu ai inteles ce am scris.

Eu nu am acuzat cazua probleme logic ca apar peste tot probleme si uneori foarte greu de rezolvat insa felul cum sa dibuit problema de catre cei responsabili lasa de dorit.De exemplu daca a aparut un bug pe server inchizi frumusel serverul anunti pe toata lumea si incepi sa rezolvi problema.Dupa ce o rezolvi il redeschizi si toata lumea este happy.

Guest Bellleaua
Posted

daca se proceda asa cum zici tu sarea lumea in sus si iesea scandalu de pe lume . mai bine cum s-a procedat acum oricum vezi ca mai exista un topic asemanator . rog topic closed aici .. poti discuta acolo la "hmmm " si tepes te rog frumos vezi-ti de ale tale ca te cam bagi unde nu iti fierbe oala ca sa zic asa .. lasa calculatorul tau ca asa ma duc cumpar si eu o rasnita instalez pe el windows xp si ma joc numai solitaire ... pai imi rezista asa si 10 ani :) asa ca taci din gura si vezi-ti de problemele tale te rog frumos .

Posted

nu va place, plecati... nu avem nevoie de fitzele voastre

aveti rabdare pana se rezolva problema... nu muriti cateva zile fara MU

Pai eu m-am si lasat de mu dar incerc sa va explic ca indiferent ca se rezolva sau nu problema felul in care ea a fost tratata nu este nici corect si nici normal.

Nu am eu fite si nu fac figuri am luat o decizie de a nu mai juca dar asta nu ma aproste sa imi spun nemultumirea ca poate si altii au de invatat din ea sau daca nu macar sa fie o mini lectura placuta :)

Posted

Asta e bataie de joc ...cat timp sa ma mai chinui sa fac lvl ca sa dati rollback si sa o iau de la cap a 2-a oara.

Nu am rr si nu ma ajuta nimeni,cresc singur de nebun stau o zi intreaga si ma chinui prin lt2 sa fac lvl ca sa o iau de la cap acuma? BATAIE DE JOC.....

Posted

Beleua daca inchidea serveru eu cred ca foarte multi erau nemultumiti pe moment dar intelegeu problema si asteptau pana la redeschiderea serverului,acuma este mai rau adica linkmania a picat din balta in noroi deoarece sunt care probabil se vor lasa de mu sau daca nu sunt care au nemultumiri majore privind felul problemei acesteia si modul in care a fost ea tratata ieri si azi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...