Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sfking

hmm :)

Recommended Posts

Posted

Va pot ajuta cu ceva ? ..am un monitor de 17 si o unitate care nu mai am la ea hardul ....vi-l trimit prin posta ....

vdeagosh de ce nu accepti donatii si poate poti sa cumperi o versiune mai buna (daca vand coreeni aia)...? :D

1. acum nu este o pb hardware . cel putin nu pare

2. un server care merge non stop si care serveste peste 500 de jucatori nu este facut din componente de PC ( personal computer ) . Server-ul pe care era S1 nu a fost restartat din iarna ( octombrie - noiembrie , cand am schimbat placa de baza ai am adaugat memorii ) pana ieri cand a avut loc problema cu stergerea caracterelor . Puteti sa va laudati si voi cu un server windows cu incarcare asa mare si cu uptime asa mare ?

3. Degeaba imi spune-ti de donatii. Server-ul MU este proprietatea RDS. Ca si brand-ul Linkmania . RDS-ul decide daca accepta donatii sau nu si daca da, de la cine ...

Guest kreeper
Posted

Am citit pe aici printre randuri si am observat niste lucruri.

-Nimic din ce vi se ofera nu va multumeste.

-Uni se dau mari maiestri, ca au facut si ei la viata lor un server de mu , (adica au downloadat de pe net ce au facut alti) si dintr-o data toti vi se par inferiori.

-Vreti voi serverul pe mana ca sa ce ? Credeti ca la voi nu or sa fie probleme? O sa fie si atuncea o sa va uitati ca curca'n lemne.

-90% din cei ce zic ca au timp sa se ocupe sunt pusti de 14-17 ani care cred ca totu li se cuvine , si peste 2-3 saptamani, zic "ial ca m-am plictisit". ce o sa faceti cand o sa sa fiti in locul lui vDragosh ? O sa va convina sa tot fi criticat ?

Ce va placut in mod special la 97d, si S1 nare ? ? Ati uitat cat timp a trebuit sa se "stabilizeze" intr-un fel si serverul ala ?

-Va placea sa vina cate 1 din ora in ora sa va dea d.c ? Atuncea nu mai pierdeati noptile stand on? Ati uitat ?

-Cati useri se plangeau ca vor cont sa joace si nu puteau ? Asta nu mai tineti minte ?

-Cum se facea dupe in prostie de aparea un item la 7 persoane si plangeati pe urma ca nu mai sunt?

-Va placea sa stati cu 6k si 8k agility ?

-Va placea sa dupati bokuri toata noapte si pana dimineata aveti setu dorit gata +11 ? Vreti totu mur in gura.

si vDragosh ce a facut ca sa fie criticat ?

-A adus o versiune fara dupe, fara d.c , fara d.c de la agility, cu eventuri noi, si voi va bateti joc de munca lui, care o face fara sa fie platit, si din timpu sau liber, asta e greu de inteles de cei ce acuza si altceva nu stiu sa faca. S-au invatat sa joace ca roboti pe 97d si acum cand e ceva nou si mai greu dau din colt in colt. Daca nu iti place nu te obliga nimeni sa joci.

Iar in legatura cu problema nou aparuta, sa nu uitam ca au mai fost probleme asemanatoare, si au fost rezolvat. Cei ce nu pot astepta sa lase admini sa isi faca treaba sunt cei obsedati de mu si care nu stiui nimci altceva inafara de asta.

vDragosh nu renunta la server ca se duce de rapa daca il lasi din mana.

nu e vina ta ca sa intamplat asta, dar sa il abandonezi acum nu e o rezolvare. Tu macar ai arata ca te preocupi de server, si ca esti in stare sa faci ceva, nu doar cs spui din gura.

Initial nici mie nu mi-a placut noua versiune, adica cum era la inceput , dar pe pearcurs, spre uimirea mea, am vazut progrese.

Succes vDragosh , nu te lasa de ceea ce faci si asteptam sa vi cu o rezolvare.

ps: scuze de greselile de scriere pe care le-am mai facut , sunt obosit, am sa corectez maine daca mai pot.

Posted

3. Degeaba imi spune-ti de donatii. Server-ul MU este proprietatea RDS. Ca si brand-ul Linkmania . RDS-ul decide daca accepta donatii sau nu si daca da, de la cine ...

ok, eu respect orcice decizie se ia :D

Posted

vDragosh cum zici u ca sant probleme la 97 de se dau d/c etc uite o duma ai putea face cumva la launcher sa faci patch cum ai facut la s1 de nu a mers multe hakuri care se folseau pe 97 dc nu poti exemplu mergea d/c chat ai facut patch nou lai rezolvat asa ai putea sa faci si la 97 .. daca e ..

Posted

vDragosh cum zici u ca sant probleme la 97 de se dau d/c etc uite o duma ai putea face cumva la launcher sa faci patch cum ai facut la s1 de nu a mers multe hakuri care se folseau pe 97 dc nu poti exemplu mergea d/c chat ai facut patch nou lai rezolvat asa ai putea sa faci si la 97 .. daca e ..

teoretic, da

practic, nu

Nu mai am timp .

Posted

Problema cu servarul si versiunile astea ma depasesc ar trebui lasat omul in pace sa-si faca treaba si daca avetzi cunostinte ajutatzil....daca omu nu mai poate sa aiba grija de servar asta e are si el viata lui personala ....trebuie gasit o persoana la fel de darnica si capabil ca razvan sa conduca servarul in continuare

Guest nailui1
Posted

probabil pentru ca inca nu se stie ce genereaza aceasta probleme (atunci se stia ca d/c se da cu chat) dupa ce se identifica problema probabil va aparea si patch-u.

Edt:

sau poate ca nu va aparea nici un patch

Posted

Daca n use facee rost de hdd, donez eu un maxtor de 20 gb 5400 e diamond si e din ala bun fara baduri ;) E meseriasi si desi stresat ruleaza la temp mica ;) .

Dragos fii atent.

Sa facut nunta, lag mult. n-am venit de la inceput la nunta, am mai stat cu mg la un party in tarkan 2 cu ^Cheeloo^ & co. . A inceput nunta. Am venit bla bla panarama. S-a furat mireasa, swith pe sm, totul a mers, sa recuperat mireasa, s-au aruncat bokuri , tasta spatiu rupta la greu de tot serverul, n-am prins mai nimic, m-am dus tarkan am tras in mobi, primeam xp totul bine, lvl mergea, deci mergea. m-am hotrat sa ma duc k4 am intrat iar pe mg a mers, am psu k4 in stash , switch pe wiz a mers. ma duc in k 4 pa pun pe un spot ,cam nemultumit dee cum il tineam dadeam acolo. Deodata apare mesaju l ca serverul va fi nchis, mut sm in tarkan pe un spot strategic asa :D si zic hey sa pun si mgul undeva ca nah..nu se stie daca prind ceva cu sm..mai erau 70 de sec pana la mass d/c. Am dat sw si acum iar nu se mai vedea nimic, am dat select server pana ce s-a inchis serv si la fel. Apoi am intrat pe forum si am vazut topicuri si posturi cu useri care experimentau fenomenul inaintea mea..si ajung la o concluzie ca nu serveru e problema, partea de joc, ci baza de date , aparent ceva intre joc si baza de date nu e in regula aici trebuie zic eu sa incepi cu diagnosticarea mai intai. verifica baza de date, fai diagnostice si apoi md5-urile serios...ma rog is la un loc.

Si inca ceeva, ,am inteles ca folosesti Linux, S1 ruleaza tot pe o versiune de Linux? Poate nu se intelege bine cu linuxul .. :-??

Sper ca te-a ajutat cu ceva acest feedback.

Posted

Am citit pe aici printre randuri si am observat niste lucruri.

-Nimic din ce vi se ofera nu va multumeste.

-Uni se dau mari maiestri, ca au facut si ei la viata lor un server de mu , (adica au downloadat de pe net ce au facut alti) si dintr-o data toti vi se par inferiori.

-Vreti voi serverul pe mana ca sa ce ? Credeti ca la voi nu or sa fie probleme? O sa fie si atuncea o sa va uitati ca curca'n lemne.

-90% din cei ce zic ca au timp sa se ocupe sunt pusti de 14-17 ani care cred ca totu li se cuvine , si peste 2-3 saptamani, zic "ial ca m-am plictisit". ce o sa faceti cand o sa sa fiti in locul lui vDragosh ? O sa va convina sa tot fi criticat ?

Ce va placut in mod special la 97d, si S1 nare ? ? Ati uitat cat timp a trebuit sa se "stabilizeze" intr-un fel si serverul ala ?

-Va placea sa vina cate 1 din ora in ora sa va dea d.c ? Atuncea nu mai pierdeati noptile stand on? Ati uitat ?

-Cati useri se plangeau ca vor cont sa joace si nu puteau ? Asta nu mai tineti minte ?

-Cum se facea dupe in prostie de aparea un item la 7 persoane si plangeati pe urma ca nu mai sunt?

-Va placea sa stati cu 6k si 8k agility ?

-Va placea sa dupati bokuri toata noapte si pana dimineata aveti setu dorit gata +11 ? Vreti totu mur in gura.

si vDragosh ce a facut ca sa fie criticat ?

-A adus o versiune fara dupe, fara d.c , fara d.c de la agility, cu eventuri noi, si voi va bateti joc de munca lui, care o face fara sa fie platit, si din timpu sau liber, asta e greu de inteles de cei ce acuza si altceva nu stiu sa faca. S-au invatat sa joace ca roboti pe 97d si acum cand e ceva nou si mai greu dau din colt in colt. Daca nu iti place nu te obliga nimeni sa joci.

Iar in legatura cu problema nou aparuta, sa nu uitam ca au mai fost probleme asemanatoare, si au fost rezolvat. Cei ce nu pot astepta sa lase admini sa isi faca treaba sunt cei obsedati de mu si care nu stiui nimci altceva inafara de asta.

vDragosh nu renunta la server ca se duce de rapa daca il lasi din mana.

nu e vina ta ca sa intamplat asta, dar sa il abandonezi acum nu e o rezolvare. Tu macar ai arata ca te preocupi de server, si ca esti in stare sa faci ceva, nu doar cs spui din gura.

Initial nici mie nu mi-a placut noua versiune, adica cum era la inceput , dar pe pearcurs, spre uimirea mea, am vazut progrese.

Succes vDragosh , nu te lasa de ceea ce faci si asteptam sa vi cu o rezolvare.

ps: scuze de greselile de scriere pe care le-am mai facut , sunt obosit, am sa corectez maine daca mai pot.

Eu nu mi-am batut joc de munca lui cum multi de aici nu si-au batut joc insa normal ca eu si multi altii criticam decizia proasta luata de a rezolva problema cu serverul deschis de la prima aparatie a ei.Parerea mea este ca trebuia sa fie inchis serverul vreo 2-3 zile sa se faca teste si sa se elimine problema apoi sa se dea drumul la server.

Posted

da se putea inchide srv 2/3 zile 1 sapt numai sa se rezolve problemele si atunci stim ca nu vom mai avea treaba :)

Posted

voi nu intzelegetzi razvan il inchide dar poate omu sa saturat si pana la urma are si el viatza lui persoanala v-ati gandit vre-o data la asta ? ai ajunge cat a avut grija de servar sigur e satul

Guest kreeper
Posted

Eu nu mi-am batut joc de munca lui cum multi de aici nu si-au batut joc insa normal ca eu si multi altii criticam decizia proasta luata de a rezolva problema cu serverul deschis de la prima aparatie a ei.Parerea mea este ca trebuia sa fie inchis serverul vreo 2-3 zile sa se faca teste si sa se elimine problema apoi sa se dea drumul la server.

Nu s-a stiu ca problema va persista. Asa faceai si tu in locul lui ? si ce teste faceai ? Problema nu se manifesta local, ci in timp. E nevoie de timp pentru rezolvarea ei.

Posted

Nu s-a stiu ca problema va persista. Asa faceai si tu in locul lui ? si ce teste faceai ? Problema nu se manifesta local, ci in timp. E nevoie de timp pentru rezolvarea ei.

Daca tu spui acest lucru atunci eu vin si spun dar cum ramane si cu timpul nostru care l-am pierdut degeaba se presupune?

Okay daca zici ca dureaza probabil nu ma pricep la mu server related dar atunci cand se va termina problema sper sa dea tuturor jucatorilor o saptamana de xp dublu sau chair triplu sau sa se gasesca o solutie amiabila si pentru rezolvarea timpului nostru pierdut.

Si eu off noapte buna all si spor la lvl celor ramasi......

Posted

Daca tu spui acest lucru atunci eu vin si spun dar cum ramane si cu timpul nostru care l-am pierdut degeaba se presupune?

Okay daca zici ca dureaza probabil nu ma pricep la mu server related dar atunci cand se va termina problema sper sa dea tuturor jucatorilor o saptamana de xp dublu sau chair triplu sau sa se gasesca o solutie amiabila si pentru rezolvarea timpului nostru pierdut.

Si eu off noapte buna all si spor la lvl celor ramasi......

eu zic sa dai in judecata RDS-u si cere daune ca ai stat in mu si zile sati dea net moca si sati plateasca factura la curentu electric pe 2 luni

Posted

asta e toti am pierdut ore ...iteme ...chiar si eu am pierdut si ce sa fac sa-l iau la injuraturi ca am pierdut alea ...cand el incearca sa-l puna in picioare ..culmea .....

Dar nu te obliga nimeni sa stai pe servarul asta plus de asta el incearca sa rezolve situatie ...si noi sa avem timp.

Posted

eu zic sa dai in judecata RDS-u si cere daune ca ai stat in mu si zile sati dea net moca si sati plateasca factura la curentu electric pe 2 luni

ma bag si eu . poate obtin si eu ceva pt timpul pierdut :D
Posted

Asta e tot ce ai inteles din ce sa discutat aici.....pacat.

Posted

Asta e tot ce ai inteles din ce sa discutat aici.....pacat.

la asta se rezuma tot ca voi stati si jucati degeaba si ca tralalala e vara iesiti si voi prin lume nu face-ti crize cand se da un roll back probabil luni la stirile dp pro tv la ora 17:00 am sa vad 2-3 sinucigasi din cauza asta

@ce frumos e acum la mare...adie vantu asa nu e nici cald nici rece merge si o baie in mare \:D/

@care vine la terasa unde is acuma?fac cinste cu un suc :))

Posted

asta e toti am pierdut ore ...iteme ...chiar si eu am pierdut si ce sa fac sa-l iau la injuraturi ca am pierdut alea ...cand el incearca sa-l puna in picioare ..culmea .....

Dar nu te obliga nimeni sa stai pe servarul asta plus de asta el incearca sa rezolve situatie ...si noi sa avem timp.

Eu nu iam adus injurii deloc doar mi-am expriat ca si multi altii o nemultumire.Nu am criticat faptul adminii sunt niste habarnisti sau nu se pricep sau alte lucruri.Am dat explicatii mai sus...nu o mai iau de la capat.

Si daca o face fara sa fie platit bravo lui desi tare cred ca o face din trei motive parerea mea:1.este platit si doar spune el ca nu este 2.sa acumuleze experienta cu lucrul cu serverele si legate de retelistica 3.este foarte pasionat de joc.

Acuma sa vin eu sa ma simt vinovat ca face benevol lucrul acesta nu am sa fac insa apreciez ca face acest lucru prin faptul ca ma joc mu linkmania.

Spor in rezolvarea problemei si bafta all players......

era la misto.

My mistake nu am luat-o ca si pe o gluma....:)

Posted

Desi kreeper a pui punctul I, mai mutl deecat punctul vreau sa ii spun ca la 97 d ne palcea asa :

-faptul ca s-a inchis pagina de conturi si eram numai noi cei cu adevarat pasionati care jucam corect, sigur mai erau 2-3 care trisau dar nici u nserver "fara uscaciuni"

-era inchisa pagina si nu se mai putau face conturi noi si nu se mai dadea d/c

- toata luma era multumita cu 6-8k agl, nu era asa disperata duap rr si cu 6-8 k dadeai r rapid stai linsitit, mergea destul de bine

-conturi se gaseau daca stiai de la cine sa cer. toti aveam mai multe conturi altii se lasase daca cereai frumos si dovedeai ca esti de incredere ti se dadea cont

Dar ce ma enerveaza cel mai mult ca tot o dati cu 97 in sus si in jos cand nu e vb despre asta. e vorba despre serverul actual S1 si ce ne facem cu el. Cum a facem sa fie mai bine..in momentul i ncare scriu postul asta cu mintea plina ma gandesc ca un xp de cel putin de 4 ori mai maredecat e acum ar trebui aplicat pana ce ii dam de cap si il rezolvam ca sa se scalde tot in rr si sa vedem si noi de unde vine dracia asta ca in rest serverul e destul de bun , nu perfect ,dar BUN iar cand se varezolva tot rr db.

Ca ultima solutie si umai si numai daca e imposibil altfel sa revenim la 97.d. Poi urmeaza pe global ( dca nu s-a intampalt deja) sa se treaca la s4e2, si noi tot pe 97 d vreti sa jucam?

Ati uitat cat a fost 97.b si 97.d cat se tipa si cati peri albi i-am scos lui Invisible ca sa schimbam versiunea? Si eu eram printre aia !!!! dar eu recunosc si eu car vreau sa evoluam in versiuni chair daca au buguri, daca vrei sa joci m unu profiti de buguri daca le observi semnalezi si iti pui mintea la contributie studiezi si incerci sa le remediezi, asa se face un server bun.

Invisible a spus ca la un moment dat se va trece la o noua versiune si vor merge 2 serv in paralel pentru o perioada, dar era evident ca o data si o data va disparea 97 d, si prin faptul ca s-a stricat hardul asta e s-a stricat si a fost momentul oportun considerat de dragosh sa scoatea s1 din beta sa puna pe official. Aia de la RDS nu se gandesc crede-ti ca " De ce am 2 servere de acelsi joc versiuni diferite? WTF? da ce-i aicea Blizzard? "

Si din cate am inteles, asta nu stiu daca e 100% tru, hdd-u ala s-a recuperat, cel puti nbaza de date si e pastrata pentru zile negre, dar intoarcerea la 97 d nu e o solutie, DELOC.

VREM SA EVOLUAM, TREBUIE SA EVOLUAM.

@kreeper : baaaii...:| mai esti pe spot? :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...