Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sfking

hmm :)

Recommended Posts

Posted

eu am apucat sa joc non-stop...oarecum Mu din 2002

eu n-o sa ma prind niciodata cum ati jucat voi mu inainte sa apara, daaaaaaar ma rog :D

Guest marikk
Posted

vdragosh mai bn ai da rr la server si toti am incepe de la inceput(de la zero)daca sunteti de acord ii dam cateva zile GM sa faca serveru sa-il pune in probe si sa fie stabil (sry cei care aveti mai multe rr si nu va convine)

Posted

ramane pe fir pentru informatii aici la aspecte tehnice.

Dragos avem incredere ca vei rezolva problema.

p.s nu te grabi ca nu e sfarsitul lumii ,

cei nerabdatori sa se |antreneze|

me out nb

Posted

Raman la aceeasi parere ca serverul sa fie inchis o zi 2 .. si sa se rezolve probleme dupaia sa nu mai fie nervi injurii si etc.Dupaia putem juca si noi linistiti fara sa stam cu frica vai oare sa fac lvl sau nu !

Dupa cum am zis si am vazut nu sunt singurul cu parerea asta poate Stafuu sau tu dragos o sa alegeti ce e mai bine

Posted

Dragosh, sa stii ca am simtit treba asta, n-am stiut sigur pana acum si in topicul cu "2 servere, 2 cores" am surprins chestia asta, ca serverul apare mereu aprpe plin dar nu atinge, iar cand intrai in joc se cunostea ca e full, foarte full chiar, eu am apucat sa joc non-stop...oarecum Mu din 2002 de cand mi-am luat p.c aks..si iar am vazut sa fie asa multe caractere logate deodata ( nu va luati dupa bara de la connectarea pe serv) si am prins si atunci cand 97.b rula pe 2 servere sa subservere cu mle ziceti voi.

Oare aceasta supraincarcare serverului sa fie cauza acestui crash repetat? Cred ca se poate verifica si poate ma insel dar in jur de 22-23 cred ca sunt cei mai multi connectati pe server :-?

Ar trebui studiata si posibilitatea asta, zic eu, iar daca dispunem de resurse, in viitorul apropiat sa avem 2 srvere i nparalel sau 2 subservere cum le ziceti voi, cu aceleasi reguli, acelasi xp rate . Asta ar rezolva 3 lucruri : supraincarcarea unui server care sa ziceam ca nu duce la un crash dar apare lag , de crescut o sa se creasca mai usor chiar daca e acelasi xp deoarece 2 servere= de 2 ori mai multe spoturi, si o sa aiba mai multe capacitate Mu linkmania. Eventual am putea sa ne gandim sa facem CryWolful si Castle Siege=ul pe serverul ce lami gol dar...e destu lded costisitoare treaba si nu merge decat daca se stabileste clar. Eu sugerez ca un player care mai are o rashnita de p.c care nu-i foloseste sa o doneze sa face u nsubserver pe care sa nu fie nici un mob, upc sau stash si pe care sa facem aceste 2 eventuri.

Imi cer scuze daca dau dovada de incoierenta dar am foarte multe ganduri si unele chiar se bat cap in cap. Iar Dragos ca de la un priten iti zic, nu te pripi cu "demisionarea" din aceasta "functie" gandeste-te la motivele pe care le-ai avut cand te-ai hotarat sa iei aceasta pozitie si cred ca mai ai un cuvant de zis si inca mai poti face ceva bun din Mu LinkMania, eu zic sa nu te pripesti , a s mai avea mutle de zis si de discutat pacat ca nu suntem din acelasi ora sa puteam sa v bsa analizam sa vb la rece si chiar sa testam. Momentan atat iau si eu o pauza ca ma doare capul de la oboseala ca deh inaara de Mu nici nu vreti sa stiti ce mai am pe cat si cate de facut si de rezolvat ...n-am vacanta deloc :((

vlade .. e serverul principal .. si poate sa adauge subservere ...

Guest nailui1
Posted

Schimbarile astea nu au facut rau numai gameplay`ului, ci si serverului care a ajuns in starea asta.Desi eu din cate observ, tind sa cred ca este problema din pc si nu din joc`ul propriu-zis.Dispar documentele cu characterele de joc, iar cand joc`ul cauta acele informatii ca sa le expuna (sa arate char de joc) el nu le gaseste, o posibila eroare, iar apoi vizual va arata un loc gol, cum contul ar fi nou.Niciun document, niciun char.Tin sa zic ca este doar o parere, nu m-am confruntat cu asa ceva, nu am informatii despre problema.

Problema nu se reduce la "disparut documente", e ceva mai complexa - cumva in timpul rularii se suprascriu ceva chestii importante (buffer overflow). Intrebare e de ce apare asta? Modificarile frecvente au fost facute la baza de date - nu are legatura cu ce se intampla aici (decat daca sunt extrem de neglijente ceea ce nu e cazu).

Mai jos cateva intrebari / idei.

In logs banuiesc ca nu se manifesta vreo chestie ciudata, decat ca se afecteaza legatura dintre char-uri si conturi.

Banuiesc ca memoria RAM e in stare perfecta, altfel ar pica Windows cu tot nu numai MU.

Virusi banuiesc ca nu e cazul, Anti-virusul a primit un update recent care sa-l faca sa calareasca gameserver-u?

Au fost afectate executabilele de ceva (md5-urile sunt la fel cu cele din backup?)

Posted

1. nu am resurse ( alte calculatoare pe care sa fac subservere )

2. degeaba inchid server-ul , nu grabesc rezolvarea problemei . V-am spus care este situatia , voi alegeti ce faceti .

3. ar fii o idee sa micsorez nr de locuri numai ca sa vedem daca mai apare problema ( in log-uri nu apare stergerea caracterelor decat 1-2 in cursul zile care zic eu ca sunt valide )

4. nu ma grabesc. incerc sa rezolv problema cum pot si intre timp sper sa gasim on om care sa aiba mai mult timp pentru administrare/studiu ....

Guest Wall.E
Posted

vDragosh : bine ma ce plm vretzi sa fac ? dak mam kkt pe hard din greshala.... :hair:

La Revedere ! :tiphat:

Posted

eu n-o sa ma prind niciodata cum ati jucat voi mu inainte sa apara, daaaaaaar ma rog :D

Observi ca am zis "oarecum" si nu am zis ca pe LinkMania. Asa cum orice noua versiune de Mu e aruncata acum la vanzare pe bani putini, la vanzare pentru profit si ca sa le rezolve altii buggurile mici de la webzen, asa si in 2002 erau servere De Mu Online Beta, putine dar erau. Eu am incercat sa joc dar n-am facut mare lucru deoarece eram la inceput in ceea ce priveste gamingul in general iar serverele erau straine..cel mai aproape de noi din Rusia...nu stiam limba, mergea pe de rost...pe de rost cand m-am prins ce si cum ..si nu puteam sa joc mult ca deh...Stii ce era Internetul prin cablul de la Romtelecom? :) Mbitsii erau mituri :))

Si sa stii ca in 2005 pe Official aveau deja S1 e2 , crywolf castles siege si daca ma inser si inca un event tower nu stiu cum ..

Guest Wall.E
Posted

nam somn bro :error: =))) u ce mit faci ? chat on *** :D

Guest Bellleaua
Posted

dragosh nu trebuia sa zici asa ceva incep mesajele in casuta la u :)) . just joking nu o luati in serios . sincer toti trebuie sa avem rabdare ca altceva nu trebuie sa facem de fapt nu avem altceva de facut si e de o mie de ori mai bine zic eu sa ti serverul pe backup din ora in ora si sa dai rollback o ora decat off ... nu s-ar rezolva mai nimik off decat pierderea unor playeri ... ca acum e alta treaba ca fac gura .. ca daca se rezolva problema dupa ii vezi iara in joc .

Guest Wall.E
Posted

a ? :happy1: dik ala ma dute dute te astept la costinesti k o lada de bere =))) fff hot de la shop din davias :>:>

Guest Bellleaua
Posted

terminati ma cu spamu aiurea .. nu va mai laudati ca va lasati ... lasati-va si gata .. nu va duce nimeni doru pana la urma ... crezi ca daca tot o dati in " ma las " ma las " rezolvati ceva ? credeti ca dragosh daca vede grabeste lucrurile ... rabdare so se vor rezolva toate ... lasati purtarea asta copilareasca ca nu rezolvati nimic .

Posted

vlade .. e serverul principal .. si poate sa adauge subservere ...

Pai si cum stabilesti care e principal si care nu atat timp cat pe amandoua lucreaza aceeasi bd si de ce nu pot fi amandoua principale? :-??

Guest Wall.E
Posted

cand te gandesti la aia dispe :comp1 :angry1: : :banghead: nu k noi :beer: sau altzi :hello: :dance:

ha >:) spor k Mu OnLine :gun: :readthis:

Posted

1. nu am resurse ( alte calculatoare pe care sa fac subservere )

2. degeaba inchid server-ul , nu grabesc rezolvarea problemei . V-am spus care este situatia , voi alegeti ce faceti .

3. ar fii o idee sa micsorez nr de locuri numai ca sa vedem daca mai apare problema ( in log-uri nu apare stergerea caracterelor decat 1-2 in cursul zile care zic eu ca sunt valide )

4. nu ma grabesc. incerc sa rezolv problema cum pot si intre timp sper sa gasim on om care sa aiba mai mult timp pentru administrare/studiu ....

/delete data base

/start 97.d :whistle:

muuuuuult mai simplu si mai usor ;;)

ce atatea batai de cap, ce atatea erori, ce atatea rollback-uri, ce atatea topice :P

Posted

dragose,s-ar putea sa te pot ajuta eu,intr-un fel sau altul..cunosc pe cineva care se pricepe in domeniul de it f bine,securizari baze date sql,prostii de genul..si e semi profesionist cu sv de mu...poate te poate ajuta daca doreste, da-mi pm cu id tau de mess,sa-i dau id-ul omului,si vorbiti... :beer: cheers

Posted

/delete data base

/start 97.d :whistle:

muuuuuult mai simplu si mai usor ;;)

ce atatea batai de cap, ce atatea erori, ce atatea rollback-uri, ce atatea topice :P

daca ai tu o versiune de 97d fara dupe bug , dc bug si care nu aduce alte bug-uri noi

esti liber sa o instalezi .

Asa scap si eu de griji :)

dragose,s-ar putea sa te pot ajuta eu,intr-un fel sau altul..cunosc pe cineva care se pricepe in domeniul de it f bine,securizari baze date sql,prostii de genul..si e semi profesionist cu sv de mu...poate te poate ajuta daca doreste, da-mi pm cu id tau de mess,sa-i dau id-ul omului,si vorbiti... :beer: cheers

pm lui -ija- sau Lancelot
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...