Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sfking

hmm :)

Recommended Posts

Posted

:blink: Fratilor da aveti rabdare sunteti obsedati de joc ?

daca discuti pe o anumita tema asat inseamna ca esti opsedat??sti ce inseamna opsedat???

www.dexonline.ro(in caz ca nu ai DEX acasa)

Guest SpEeDyVsIceT
Posted

Acesiasi chestie pe alt serv S1! Ele au problema asta! Toata problema aparuse de la un \ care fusese sters sau inlocuit! Dar chiar daca se pune \ la loc nu se poate remedia decat cu rr db!

Imi pare chiar rau daca se va da rr db :((

Posted

era mult mai bun celalat srv.97 D

Eu de prima data nu am fost de acord qu S1

dar orikum in seara asta puneti-va la somnic k nu veti prinde nici un spot in seara asta :gunsfire:

=))

Posted

pai daca ar fi destepti ar da rr la baza date si prima saptamana sa fie exp 1000 X , a 2 a saptamana sa fie 500 X , a 3 a saptamana sa fie 250 X si a patra saptamana sa fie 125X.

incepand cu a 2 a luna (saptamna 5 sa fie 25x sau cat e acum)

Guest LL-Papi
Posted

s-ar zeci de rruri la rata aia de xp

Posted

pai daca ar fi destepti ar da rr la baza date si prima saptamana sa fie exp 1000 X , a 2 a saptamana sa fie 500 X , a 3 a saptamana sa fie 250 X si a patra saptamana sa fie 125X.

incepand cu a 2 a luna (saptamna 5 sa fie 25x sau cat e acum)

fii serios ... #-o nu ar fi corect pentru nimeni un rr acuma la bd

Guest Rashta
Posted

20 ore rollback iar 70 lvl pierdute,multumesc din nou :hail:

Posted

poate daca face lumea niste donatii ar lua si baetii un server mai bun

Donatii da da glumet :D am patit-o pe un server de Wow si ownerul si-a luat masina si-a facut casa ...si serverul e tot praf ..de pleaca jucatori de pe el

Posted

20 ore rollback iar 70 lvl pierdute,multumesc din nou :hail:

Nu-i bai... Si asa ai fost afk 70% din timp :nanana:

Eu sincer, nu as opta pentru rollback... Este cam aiurea sa o luam iar si iar de la capat, daca se va da rollback maine apare iar aceeasi problema si iar si iar...

Posted

Donatii da da glumet :D am patit-o pe un server de Wow si ownerul si-a luat masina si-a facut casa ...si serverul e tot praf ..de pleaca jucatori de pe el

linkmania ti se pare serverul ala de wow? baiat destept care a facut treaba aia de zici tu , daca fiecare ar dona cate 5-10 lei pt server iti zic eu ca nu ar mai fi probleme .

Posted

Terminati ma cu astea cu donatii, ce aveti? duceti-va la 9999....9 ( de n ori) exp , acolo cumparati seturi full,nu pe linkmania,ok?

nu stiu ce sa zic,dar este foarte aiurea treaba,am pierdut 2 zile de fapt,si sper k nu voi mai pierde si alta,maine,ca nu se mai poate...,imi place linkmania dar vorba cui a zis pe topic-ul asta,e foarte frustrant sa te joci mu de-a mesterul manole,parca e un cosmar:)) sa ai mereu rollback la ora 10:54 sau cam asa..si sa o iei de la capat cu lvlu in fiecare dimineatza...foarte aiurea,sper sa fie ultima oara

Cheers si urati-le bafta adminilor sa rezolve problema:D :beer: ,

Posted

Ceva tot o sa faca^^

au facut

bataie de joc. eu joc mu de 5 ani pe link. si dupa ce mi a trecut putin am decis sa imi fac cont din nou. muncesc ca fraierul 48 de ore in continuu pentru CE? ca sa isi bata astia joc de noi. am pierdut 100 de levele. practic sunt unde eram alalteieri. am pierdut putinele iteme ale mele , 1 rara gasita si pofta mea de zoc e zero.

pai cu ce rost atunci jocul daca in fiecare zi plec de la nivelul 27?????????????????????????????????????????

server de 2 bani , am parasit si nu ma mai intorc. cei care se ocupa de server nu sunt capabili de asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...