Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sfking

hmm :)

Recommended Posts

Guest Silphy
Posted

mohh sper ca nu rollback iar...

Posted

ar fi 3 variante sa rezolve problema la bug / iar rool back simplu daca ar merge ori rr bd ... de nu sa schimbe sesiunea .. un s3 ep 1 si nu vor fi probleme :)

Decat sa bage s3, prefer 97d back cu dupe bug rezolvat...

Posted

eeeeee... S4 e2 si gata :D

:))

Da ba, 1x , ca pe global :> Mu adevarat :wub: si cam toti jucam in perioara asta si am incepe toti egal . :>

@ off pana marti dim pls ;)

Posted

daca a fost rollback 20 h , si inainte sa dea rollback erau problemele astea cu chars pe cont,era normal k azi se faceau la loc alea 20h si era normal sa fie probleme iar cu chars,parerea mea .. acu sa speram ca adminii o sa rezolve problema,cine ar mai avea chef sa o ia again , pentru a 2-a oara de la lvl ul care il avea? :dooh:

Posted

nasoala treaba...un rollback mi-ar distruge complet cheful de mu.

ai dreptate. eu sunt mic la personaj , deabi am facut rost de cateva scrooluri care le tin in stash cu sfintenie pentru ca a fost un bnevoitor sa mi le dea. ca sa nu mai spun de experienta si orele pierdute.

practic , cheful piere rau de tot

Posted

inca ceva un bug nu se rezolva tot dand rb ...

app ne spune si la noi careva ce se intampla ?

nu ar mai fi linkmania daca am afla si noi cate ceva...

noi suntem buni sa jucam si sa aflam dupa ce se intampla doar

Posted

exact ce am spus eu ieri :)))=))) ca dupa 20h iar o sa apara problema si asa a fost

poi si eu banuiam ... nu e rezolvarea bugului dand rb la server ... este = 0

Posted

daca a fost rollback 20 h , si inainte sa dea rollback erau problemele astea cu chars pe cont,era normal k azi se faceau la loc alea 20h si era normal sa fie probleme iar cu chars,parerea mea .. acu sa speram ca adminii o sa rezolve problema,cine ar mai avea chef sa o ia again , pentru a 2-a oara de la lvl ul care il avea? :dooh:

Sa stii ca s-ar putea sa ai mare dreptate. E posibil ca la un anumit punct serverul sa dea eroare ceea ce ar fi destul de grav. Poate sa fie ceva minor la care sa se poate lucra, modifica/imbunatati codul, sau ceva destul de nasol si complicat in care sa-ti bagi picioarele si mai bine sa iei alt serv...norocul nostru ca avem 0.97 in camara ^^.

Iar daca eroarea asta exista cu adevarat, nu ne-ar ajuta un rr db pe actualul server deoarece la un moment dat se va intampla iar acest...sa-i zicem ..fenomen :) ... :crybaby:

@xXxXxXxXx : D`oh !!! Suntem LinkManiaci :> (:doh:)

Posted

1. avem rabdare

2. nu suntem obsedati(nu pot vb pt toti)

3. dorim doar sa stim ce se intampla

P.S: stop bullshiting us... :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...