Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sfking

hmm :)

Recommended Posts

Posted

Mongose crek de ieri scrii la ciatatu asta :D da in mare ai f f multa dreptate....................Iar paragrafu q cunoshtiintza si comunicare [no ks si nu statziona] e marfa =}}}}}}}}}.................................Sa nu l exlud pe ala q cuvintele unui copil de 12 ani cum zici u [cuvintele de lauda la adresa adminilo] :}}}}}

Guest Vassago
Posted

Mongose crek de ieri scrii la ciatatu asta :D da in mare ai f f multa dreptate....................Iar paragrafu q cunoshtiintza si comunicare [no ks si nu statziona] e marfa =}}}}}}}}}.................................Sa nu l exlud pe ala q cuvintele unui copil de 12 ani cum zici u [cuvintele de lauda la adresa adminilo] :}}}}}

Copile, invata sa scrii corect, dupaia exprima-te.

Guest yulik
Posted

acum serios?!Alceva de discutat nu avetzi sau alceva de jucat?

Guest Canabis_DL
Posted

care imi zicie si mie ce probleme are sv asta:| decat rr db mai bn asteptam poate se rezolva daca nu mai bn ar deschide 97d ...

Posted

Toate conturile goale ... nici un caracter ... numai mentorul lui JacDaniel .. adica Lapusneanu rezista eroic :D

Al dracu Lapusneanu asta nu l-au putut rapune .. :P

http://img14.imageshack.us/img14/7171/screen080215310000.jpg

Posted

Desi kreeper a pui punctul I, mai mutl deecat punctul vreau sa ii spun ca la 97 d ne palcea asa :

-faptul ca s-a inchis pagina de conturi si eram numai noi cei cu adevarat pasionati care jucam corect, sigur mai erau 2-3 care trisau dar nici u nserver "fara uscaciuni"

-era inchisa pagina si nu se mai putau face conturi noi si nu se mai dadea d/c

- toata luma era multumita cu 6-8k agl, nu era asa disperata duap rr si cu 6-8 k dadeai r rapid stai linsitit, mergea destul de bine

-conturi se gaseau daca stiai de la cine sa cer. toti aveam mai multe conturi altii se lasase daca cereai frumos si dovedeai ca esti de incredere ti se dadea cont

Dar ce ma enerveaza cel mai mult ca tot o dati cu 97 in sus si in jos cand nu e vb despre asta. e vorba despre serverul actual S1 si ce ne facem cu el. Cum a facem sa fie mai bine..in momentul i ncare scriu postul asta cu mintea plina ma gandesc ca un xp de cel putin de 4 ori mai maredecat e acum ar trebui aplicat pana ce ii dam de cap si il rezolvam ca sa se scalde tot in rr si sa vedem si noi de unde vine dracia asta ca in rest serverul e destul de bun , nu perfect ,dar BUN iar cand se varezolva tot rr db.

Ca ultima solutie si umai si numai daca e imposibil altfel sa revenim la 97.d. Poi urmeaza pe global ( dca nu s-a intampalt deja) sa se treaca la s4e2, si noi tot pe 97 d vreti sa jucam?

Ati uitat cat a fost 97.b si 97.d cat se tipa si cati peri albi i-am scos lui Invisible ca sa schimbam versiunea? Si eu eram printre aia !!!! dar eu recunosc si eu car vreau sa evoluam in versiuni chair daca au buguri, daca vrei sa joci m unu profiti de buguri daca le observi semnalezi si iti pui mintea la contributie studiezi si incerci sa le remediezi, asa se face un server bun.

Invisible a spus ca la un moment dat se va trece la o noua versiune si vor merge 2 serv in paralel pentru o perioada, dar era evident ca o data si o data va disparea 97 d, si prin faptul ca s-a stricat hardul asta e s-a stricat si a fost momentul oportun considerat de dragosh sa scoatea s1 din beta sa puna pe official. Aia de la RDS nu se gandesc crede-ti ca " De ce am 2 servere de acelsi joc versiuni diferite? WTF? da ce-i aicea Blizzard? "

Si din cate am inteles, asta nu stiu daca e 100% tru, hdd-u ala s-a recuperat, cel puti nbaza de date si e pastrata pentru zile negre, dar intoarcerea la 97 d nu e o solutie, DELOC.

VREM SA EVOLUAM, TREBUIE SA EVOLUAM.

@kreeper : baaaii...:| mai esti pe spot? :-?

Posted

care imi zicie si mie ce probleme are sv asta:| decat rr db mai bn asteptam poate se rezolva daca nu mai bn ar deschide 97d ...

97d nu cred ca mai pun...vad ca doar va plangeti dupa link s1..si dupa 97d-u...

nu ma condamnati...v-ati uitat si voi pe la Reclame ? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...291975&st=0

nu va ia decat maxim 10-20 de min,sa vedeti care e treaba...io zic ca o sa ramaneti...daca nu..asta e...plangeti-va incontinuare dupa link... :beer:

Posted

Bai gugushtucule q 12 13 ani pe buletin crk nu vazusi q cine vorbeshti sau inca nu itzi revenisi dupa shock...........pentru cultura ta generala am 12 13 ani de cand te am facut pe tine................asa k incet q glumele da pretene'........k nu te am crescut de la o tzatza sa te ridici q pretentzii acum....neam intzeles...gura mai mica k nu strik;} k ms pt intzelegere ;}

:lamer:

Mi se ard piesele la laptop stand pe linkmania si acum roll back again.. :sef:

:adminpower:

Guest Canabis_DL
Posted

bai atunci mai bn taceti drq nu va mai plangeti si lasati sa repare bugu in pui mei de obsedati un aveti e face jucati un cs mereti pe centrua dati o laba...ce drq numa mu obsedatilor mai bn ati inchde sv panase rezolva

Guest Canabis_DL
Posted

corect nui asa?

fatna prae here vezi k te crap daca il faci pe sefu tau de ras

Guest Canabis_DL
Posted

eu is sefu tau

Posted

Pff cand facusem si eu cateva lvle in +, ca de, n'am timp sa joc ca disperatu' s'a dat iar rollback. =)))

@ Nu o sta linkmania intr'un player, dar, azi pierde unu, maine altu' si tot asa. O sa ramana doar incepatorii pe server`. ;;)

Posted

Vassago sau cum plm te o chema k in fond si la urma, urmei eshti un rahat q ohi in viatza mea............analfabeta e mata k nu a shtiut sa citeasca cand trebuia.....si te a facut pe tine............si acum rasule imi spui u mie ca vb coerent q gura plina.............decat sa ma stresez q prosti k tine mai bine imi omor timpu q altceva...............te rog sa imi corectezi lucrarea

Si ca sa imi aratzi cat eshti u de deshtept te rog sa spui ce ar trebui scris in spatziile puncatate

Adik sa imi bag p...... in tine de retardat k odata ce unu se ia de mine ma s...... pana cand zic eu gata.

Si de acum pe mai tarziu citeshte si u q cine vorbeshti si udpa potzi sa te iei gura in p.... q mine.Da coitza sper k m am facut intzees..........................Valabil pt restu ;}

Prieteni ii respect......unii dushmani la fel...............da jegurile k "asta" de comenteaza aiurea ma irita la C...

Pauza 30 de zile.

Posted

Acesta este un topic de spam in care unii se pare ca nu au avut altceva de facut decat sa profereze injurii. Se lucreaza la aceasta problema, luati o pauza de la a juca pe Linkmania daca nu intelegeti ca o faceti pe propriul risc, precum a specificat dragos. Daca mai intalnesc replici ce denota IQ sub 40 le voi sanctiona cu suspenduri consistente. Daca mai faceti spam in acest topic veti lua o pauza pe forum (10 zile minim).

Posted

bai atunci mai bn taceti drq nu va mai plangeti si lasati sa repare bugu in pui mei de obsedati un aveti e face jucati un cs mereti pe centrua dati o laba...ce drq numa mu obsedatilor mai bn ati inchde sv panase rezolva

De unde apareti mah? du`te ia`te cu Gexi de mana si puneti`va sa recapitulati abcedaru #-o

Cat despre server sa fiu on topic mai bine s`ar inchide pana la rezolvarea problemelor! Decat sa ne chinuim aiurea :nanana:

Posted

Daca nu aveti rabdare fac eu server de MU....dar trebuie sa platiti bine daca vreti sa jucati :)) macar sa-mi iasa berea, ca la caldura asta nu-mi ajung 10-15 :)

Totusi daca doar MU stiti, puteti invata si alte jocuri...macar Solitaire

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...