Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sfking

hmm :)

Recommended Posts

Posted

Domnule Cezar, pe scurt iti spun ca esti un nesimtit. Vii si te iei de toata lumea cand niciunul dintre noi n-are nicio vina. Daca am banner sub avatar inseamna ca am vreo vina? Asta crezi tu? S-a dus dracului baza de date si tu dai vina pe cine? Cum vrei sa te fac sa intelegi lucrul asta? NU PRICEPI, esti om dintr-ala dintr-o bucata, ce zici aia faci, ca un cal, vezi doar inainte. Nu, nu am nimic cu cei in varsta, am ceva doar cu prostii, indiferent de varsta, intelegi tu aluzia. Daca tu ma faci pe mine la 21 de ani copil, inseamna ca tu la 42 sau cat ai esti adolescent, bun. E bine ca am lamurit-o si pe-asta.

Tu-mi spui mie sa ma abtin atata timp cat aberezi la adresa mea indirect? Adica tu ma faci pe mine sclav doar pentru ca n-am facut nimic si fac parte din staff? Tu esti sanatos la cap? A murit hamsteru de-ti rula rotita?

Nu-mi dau intalniri cu persoane mai in varsta ca mine si mai ales de acelasi sex, ma scuzi. Ce doresti sa-mi arati? Cine esti? Lucrul asta sa-l inveti de la mine, nu conteaza cine esti, cum arati, ce-ai facut, daca in cap n-ai nimic. Tine-l minte! E sfat, ca de la copil la adolescent.

Am admin si sunt pupincurist, cum vine asta? Ma avansez singur in grad? Habar n-ai ce vorbesti. Aberezi cat tot topicul asta la un loc.

Nu ma iau de toata lumea, asta daca nu cumva tu esti ""toata lumea"". Faptul ca ai reactionat arata clar dereglarea pe care o porti cu tine, suferi de ""noi suntem atacati"" ...am scris sclavul dorintelor de a fi ceva>>> era ceva cate tu nu o poti intelege. Dute termina-ti scoala , apoi mai vorbim.

Inca ceva>>> poti sa-i spui unui destept ca tine ca nu este destept? Si in cercul restrans al unui club, fie el si de administrare , exista pupincuristi !

Numai incerca sa te abtii, arata cum iti bagi si faci urat, asa vei fi tu insuti. Eu nu m-am purtat inca ca tine, asa de jos in praf sa ma tavalesc, asta cultural vorbind. Tot ce poti este sa te crezi in continuare mai destept, si nici macar nu vezi cat de distrus esti.

"" Lucrul asta sa-l inveti de la mine, nu conteaza cine esti, cum arati, ce-ai facut, daca in cap n-ai nimic. Tine-l minte! E sfat, ca de la copil la adolescent.""

Pai daca am reusit sa fac ceva in viata, sa ajung la ceva performanta, stare materiala , etc...sigur nu conteaza , am facut-o prin forte propii. Multumesc ca mi-ai permis.

Conteaza foarte mult cine esti si ce ai facut in viata, doar cum arati nu este o parte importanta - doar pentru cea care traieste cu tine.

Copiii vor putea sa dea cu adevarat sfaturi , atunci cand au terminat de crescut, si au inceput sa aibe bunul simt al cresterii !!

Dar vorba aia, desteptul cedeaza primul......get a life !!!

Posted

nu stiu daca a mai postat cineva despre asta: dupa ce iesi poti crea caracter cu orice nume din joc care e offlline si daca persoana respectiva are guild te da in guildul respectiv :crazy:

Posted

nu stiu daca a mai postat cineva despre asta: dupa ce iesi poti crea caracter cu orice nume din joc care e offlline si daca persoana respectiva are guild te da in guildul respectiv :crazy:

haha foarte taree :D

Posted

Asta e una buna...fa-ti caracter din guilda adminilor :)

Posted

Dute termina-ti scoala , apoi mai vorbim.

Asta a fost dura. =))

Dar vorba aia, desteptul cedeaza primul......get a life !!!

Altu cu "get a life" cand el tipa aici in disperare ca nu mai se poate juca mu. :lol: Pai da, am cedat primul, am mentionat.

Te rog nu mai posta, daca o faci, nu mai ataca staff-ul, nu mai ataca pe nimeni. Tu crezi ca eu am ceva cu tine, nu, am ceva cu cei care ne acuza de ceva ce n-am facut.

Posted

Pana una alta stam si ne uitam cum intra lumea cu numele noastre sa isi bata joc de ele :)

Posted

Stiu bug-ul, "dateaza" din 0.97d chiar, cand mi-a fost scos adminul, am cerut si stergerea nick-ului, si cand am creat cu acelasi nick, caracter de xp, am aparut in guilda Admins, evident am dat X, ca ma alegeam cu 99. :))

Oricum, nu puteti decat sa asteptati, n-are nimeni nicio vina, intelegeti lucrul asta.

Guest Emanuel*
Posted

me too. se pare ca nu mai am Pe Mike:)))

Guest Silphy
Posted

bwi nici mie nu imi apar caracterele ce dumnezo...

Posted

ok am inteles..e bug...si cei care sunt pe server cum au intrat???

ai si tu rabdare 1-2 zile pana rezolva problema , nu dispera

Posted

acuma le-ai dat idei mai bine nu zicei nimic:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...