Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sfking

hmm :)

Recommended Posts

Posted

Nu ai vazut admin sa plece asa? Fara sa fiu modest, eu am plecat "asa" pentru niste faze, crezi ca tin prea mult la "puterea" care o detin? Iar reply-ul care l-am redactat de sus, ti-l de dedic din tot sufletul.

Repet, degeaba ai varsta asta de 40+, caci eu nu suport omul prost. Daca un user intelege situatia inseamna ca e pupincurist? Multi dintre userii astia ti-ar putea fii copii, dar crede-ma ca mai degraba ti-ar fi ei parinti tie.

Bunny , fi atent si respecta ce ai spus referitor ca nu te mai bagi. Vad cum continuii sa tot repeti varsta mea, 2 lucruri sunt certe: lumea nu este condusa de cei cu varsta ta si doi prin urmare, cand o sa ai varsta mea o sa intelegi ceea ce scriu eu aici.

Cand eram de varsta ta ma credeam si eu zmeul zmeilor, toti mai mari erau prosti si depasiti, doar eu vedeam totul per asamblu , etc. Vino si intalneste-te cu mine, si vorbeste apoi dupa ce traiesti realitatea.

Cert este, din istorie vazut, puterea a corupt mereu. Chiar tu ai scris despre putere ceva. O am > o folosesc !!

Ceea ce observ eu in definitiv la tine este ca esti obsedat de cei mai in varsta care NU se comporta asa cum vrei tu, asta e grav deoarece suferi de ceva anume . Se vede ca esti un copil de fitze si nimic mai mult. Suferi grav la posturile mele si oricand incerci sa ma tot ""educi"".

Scoate din cap asemenea comportament sau gandire ca esti aici sa educi pe cineva. Scoti o perla dupa alta.

Vino, joaca-te sau nu, in rest daca nu esti admin - ( oare sa fie asa ? ) - stai calm si abtine-te de la persoana mea - asta daca poti !!

Comentarii legate de critica mea, este deja una personala a ta, care nu face altceva sa arate cat de "" ofticat"" esti. Daca tu crezi ca la 20 de ani esti atat de matur, taci si sari peste postul meu !!!

In final deoarece de fiecare data ma faci prost, fie direct sau prin exemple, permite-mi sati spun cat de prost esti- definitiv de prost !! A spune parerea ca intelegi situatia este una, a fi pupincurist este alta.

Doar tu ai rectionat la replayul meu , deci esti pupincurist , clar !!

Posted

cand au fost primele probleme la server...o gramada de jwl dupate si etc....cand am avut de ales....RR DB/Roll Back/Salvare date......ar fi trebuit sa alegem toti RR DB si astazi nu am fi avut aceste probleme+ca am fi avut un server mai reusit

Posted

Bunny , fi atent si respecta ce ai spus referitor ca nu te mai bagi. Vad cum continuii sa tot repeti varsta mea, 2 lucruri sunt certe: lumea nu este condusa de cei cu varsta ta si doi prin urmare, cand o sa ai varsta mea o sa intelegi ceea ce scriu eu aici.

Cand eram de varsta ta ma credeam si eu zmeul zmeilor, toti mai mari erau prosti si depasiti, doar eu vedeam totul per asamblu , etc. Vino si intalneste-te cu mine, si vorbeste apoi dupa ce traiesti realitatea.

Cert este, din istorie vazut, puterea a corupt mereu. Chiar tu ai scris despre putere ceva. O am > o folosesc !!

Ceea ce observ eu in definitiv la tine este ca esti obsedat de cei mai in varsta care NU se comporta asa cum vrei tu, asta e grav deoarece suferi de ceva anume . Se vede ca esti un copil de fitze si nimic mai mult. Suferi grav la posturile mele si oricand incerci sa ma tot ""educi"".

Scoate din cap asemenea comportament sau gandire ca esti aici sa educi pe cineva. Scoti o perla dupa alta.

Vino, joaca-te sau nu, in rest daca nu esti admin - ( oare sa fie asa ? ) - stai calm si abtine-te de la persoana mea - asta daca poti !!

Comentarii legate de critica mea, este deja una personala a ta, care nu face altceva sa arate cat de "" ofticat"" esti. Daca tu crezi ca la 20 de ani esti atat de matur, taci si sari peste postul meu !!!

In final deoarece de fiecare data ma faci prost, fie direct sau prin exemple, permite-mi sati spun cat de prost esti- definitiv de prost !! A spune parerea ca intelegi situatia este una, a fi pupincurist este alta.

Doar tu ai rectionat la replayul meu , deci esti pupincurist , clar !!

Domnule Cezar, pe scurt iti spun ca esti un nesimtit. Vii si te iei de toata lumea cand niciunul dintre noi n-are nicio vina. Daca am banner sub avatar inseamna ca am vreo vina? Asta crezi tu? S-a dus dracului baza de date si tu dai vina pe cine? Cum vrei sa te fac sa intelegi lucrul asta? NU PRICEPI, esti om dintr-ala dintr-o bucata, ce zici aia faci, ca un cal, vezi doar inainte. Nu, nu am nimic cu cei in varsta, am ceva doar cu prostii, indiferent de varsta, intelegi tu aluzia. Daca tu ma faci pe mine la 21 de ani copil, inseamna ca tu la 42 sau cat ai esti adolescent, bun. E bine ca am lamurit-o si pe-asta.

Tu-mi spui mie sa ma abtin atata timp cat aberezi la adresa mea indirect? Adica tu ma faci pe mine sclav doar pentru ca n-am facut nimic si fac parte din staff? Tu esti sanatos la cap? A murit hamsteru de-ti rula rotita?

Nu-mi dau intalniri cu persoane mai in varsta ca mine si mai ales de acelasi sex, ma scuzi. Ce doresti sa-mi arati? Cine esti? Lucrul asta sa-l inveti de la mine, nu conteaza cine esti, cum arati, ce-ai facut, daca in cap n-ai nimic. Tine-l minte! E sfat, ca de la copil la adolescent.

Am admin si sunt pupincurist, cum vine asta? Ma avansez singur in grad? Habar n-ai ce vorbesti. Aberezi cat tot topicul asta la un loc.

Posted

nu mai postati atatea aiureli.daca tot dati replyuri credeti ca se rezolva problema asta mai rpd ?

certurile lasatile pentru private pls ca nu demonstrati nimic daca va certati aici sa vada toata lumea

Posted

Hy allz.....This Is Problem !!!

Rog oricare membru din staff sa ma contacteze cu un PM!

AM Cateva Cunostinte despre acest bug , in concluzie si rezolvarea :)

aseara am vorbit cu un coder al SCF Mu Team. Si Am Aflat Mai Multe Detali!

VDRAGOSH SAU ORICARE ADMIN ROG SA MA CONTACTATI PE PM PT MAI MULTE DETALII!

NU AM PRETENTII!! VREAU SA FAC UN BINE SERVERULUI!!!

Posted

@dragos, cand ai facut ( daca ai facut) modificarile la portile castelului? Poate are legatura? :-??

TsuXing baga doua respecte pentru Lapusneanu si stai jos...:))

Posted

nu mai postati atatea aiureli.daca tot dati replyuri credeti ca se rezolva problema asta mai rpd ?

certurile lasatile pentru private pls ca nu demonstrati nimic daca va certati aici sa vada toata lumea

Ok, de acord, ai dreptate, te rog doar sa-i citesti ultimele reply-uri prin sectiunea MU, te vei minuna ce poate sa scoata o persoana din tastatura.

Kiva, poti spune si aici, nu e secret.

Posted

Domnule Cezar, pe scurt iti spun ca esti un nesimtit. Vii si te iei de toata lumea cand niciunul dintre noi n-are nicio vina. Daca am banner sub avatar inseamna ca am vreo vina? Asta crezi tu? S-a dus dracului baza de date si tu dai vina pe cine? Cum vrei sa te fac sa intelegi lucrul asta? NU PRICEPI, esti om dintr-ala dintr-o bucata, ce zici aia faci, ca un cal, vezi doar inainte. Nu, nu am nimic cu cei in varsta, am ceva doar cu prostii, indiferent de varsta, intelegi tu aluzia. Daca tu ma faci pe mine la 21 de ani copil, inseamna ca tu la 42 sau cat ai esti adolescent, bun. E bine ca am lamurit-o si pe-asta.

Tu-mi spui mie sa ma abtin atata timp cat aberezi la adresa mea indirect? Adica tu ma faci pe mine sclav doar pentru ca n-am facut nimic si fac parte din staff? Tu esti sanatos la cap? A murit hamsteru de-ti rula rotita?

Nu-mi dau intalniri cu persoane mai in varsta ca mine si mai ales de acelasi sex, ma scuzi. Ce doresti sa-mi arati? Cine esti? Lucrul asta sa-l inveti de la mine, nu conteaza cine esti, cum arati, ce-ai facut, daca in cap n-ai nimic. Tine-l minte! E sfat, ca de la copil la adolescent.

Am admin si sunt pupincurist, cum vine asta? Ma avansez singur in grad? Habar n-ai ce vorbesti. Aberezi cat tot topicul asta la un loc.

Iepurash dragalash a fugit peste imash..:))

Fugi ca daca te prinde Cezar si pe tine si pe Jack ... nu stiu ce va face...:))) E rau :D

Posted

Iepurash dragalash a fugit peste imash..:))

Fugi ca daca te prinde Cezar si pe tine si pe Jack ... nu stiu ce va face...:))) E rau :D

Nu mai zic nimic Geo, asta are pitici pe creier.

Posted

Este Vorba De SQL SERVER!!!...Baza De Date Ruleaza Pe Un SQL SERVER ca sa zic..."MAI SPECIAL"

SI Dupa Cum Banuiesc.....This Server Ruleaza pe SQL SERVER 2000 :)

vreau sa aflu cateva chestii..pe care cred ca doar dragos mi le poate spune....si nu sunt de discutat ON TOPIC!

Vorbim Pe PM Daca E Ceva!

Have Fun :)....

Guest nailui1
Posted

Nush daca s-au mai postat informatiile astea dar,

daca faci char nou acuma, ramane, se salveaza si apare dupa switch char si select server => bugul este sub forma de eveniment care afecteaza cumva relatia dintre conturi si char-uri.

Cu late cuvinte la un moment dat se intampla ceva X care pentru (toti jucatorii?) sterge legaturile dintre cont si charuri. Dupa X orice char nou facut ramane, se pastreaza e ok.

Posted

' date='Aug 2 2009, 13:47' post='4074176']

Este Vorba De SQL SERVER!!!...Baza De Date Ruleaza Pe Un SQL SERVER ca sa zic..."MAI SPECIAL"

SI Dupa Cum Banuiesc.....This Server Ruleaza pe SQL SERVER 2000 :)

vreau sa aflu cateva chestii..pe care cred ca doar dragos mi le poate spune....si nu sunt de discutat ON TOPIC!

Vorbim Pe PM Daca E Ceva!

Have Fun :)....

Oh, in acest sens vorbesti doar cu dragosh, e singurul care detine informatii despre ce sql foloseste and stuff. O sa-l anunt sa te contacteze.

Guest kreeper
Posted

Bunny nu te pune cu prostu ...ca are mintea odihnita. (cum a zis si EBA parca)

Lasai in pace sa manance bors pana o crapa in fata monitorului.

Parerile deplasate si conversatia lor de pe forum nu o sa rezolve problema.

Terminati cu acuzele in stanga si in dreapta ca nu au admini nici o vina!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...