Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sfking

hmm :)

Recommended Posts

Posted

Frate sfatul meu este in felul urmator ... inchideti serverul pana rezolvati problema , pentru ca nu merita sa pierde timp de pomana, iar alatii si timp si nervi ma rog. Inchidetil pana se rezolva

a zis dragosh clar jucati pe riscul vost " -> exista riscul sa se repete

Posted

deci am mai auzit la un prieten ca avea acest gen de bug .. si sincer sa spun a zis ca nu a putut rezolva a dat rr bd a facut dinou srv nu zic acuma ca as vrea rr bd dar asta e problema ..

Posted

Frate sfatul meu este in felul urmator ... inchideti serverul pana rezolvati problema , pentru ca nu merita sa pierde timp de pomana, iar alatii si timp si nervi ma rog. Inchidetil pana se rezolva

inca nu se stie de ce apare aces bug nu cred ca ar putea afla daca ar opri serverul

Guest nailui1
Posted

Confirm! a aparut bug, au disparut personajele de pe cont :)

Posted

Momentan ne poate spune vre-un admin ceva? Daca se poate rezolva bug-ul asta sau nu ? Niste detalii privind o buna desfasurare a jocului ?

Guest alex_sm98
Posted

:sef: :sef: :banghead:? :banghead:? :angry1:? :angry1:? :crybaby:? :crybaby: am dat sw sa intru pe dl si cand ma trezesc fara charatere mi sa mai dat si de 2 ori rooll back io cred ca va las mam saturat nu mai am nici un chef :hail:

Posted

Teoretic serverul ar trebui sa aiba un "Error report" pentru a se incerca rezolvarea ei.Asa pe ghicite nu merge, nu poti schimba ceva apoi sa te intrebi o fi de aici? apoi iar in alta parte o fi de aici?

Posted

Momentan ne poate spune vre-un admin ceva? Daca se poate rezolva bug-ul asta sau nu ? Niste detalii privind o buna desfasurare a jocului ?

nu cred ca are nimeni un raspuns clar... e un bug inca "unknown"

Posted

N-avem cunostinte de acest gen, va va spune dragosh cand intra pe forum.

Posted

dar e cam ciudat am creat acu un caracter si pe el il arata doar cal pune pe la mijloc unde nam caracter.. restu is pe invisible :D

degeaba rool backk acest bug va aparea mereu daca se da rool back trebuie cumva rezzolvat..

Posted

:-?? nu am mai comentat pana acum, un timp se poate stabili in care ne putem apuca de facut lvl, nu de alta dar am dat rr de 3 ori :) si mai am si eu k voi altele de facut.. :tiphat:

Guest Rashta
Posted

true,deci no use..toata lumea la strand :X

Guest nailui1
Posted

Teoretic serverul ar trebui sa aiba un "Error report" pentru a se incerca rezolvarea ei.Asa pe ghicite nu merge, nu poti schimba ceva apoi sa te intrebi o fi de aici? apoi iar in alta parte o fi de aici?

Ce minunat ar fi daca toate defectele din programe ar avea un "Error report" din asta teoretic :))

Chestia e in felul urmator, "Error report" ala de care zici tu ce apare in unele programe e si ala programat sa apara pentru anumite tipuri de erori prevazute de programatori - eorarea asta e una dintre cele care nu a fost prevazuta ;)

Guest reziSTEIN
Posted

nu imi apare nici un caracter pe nici un cont .. aiurea :| :-<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...