Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sfking

hmm :)

Recommended Posts

Posted

la asta se rezuma tot ca voi stati si jucati degeaba si ca tralalala e vara iesiti si voi prin lume nu face-ti crize cand se da un roll back probabil luni la stirile dp pro tv la ora 17:00 am sa vad 2-3 sinucigasi din cauza asta

@ce frumos e acum la mare...adie vantu asa nu e nici cald nici rece merge si o baie in mare \:D/

@care vine la terasa unde is acuma?fac cinste cu un suc :))

Prutus cand nu sunt bani stii cum e daca tu ai norocul sa poti merge la mare nu toata lumea il are,ies afara joc fotbal mai merg si prin parcuri la cate un suc si ma joc si linkmania de pe la 5-6 seara.......:)(ma jucam la trecut pardon :))

Posted

Sincer, unii sunteti chiar true pe asa ceva, mai ceva ca emo. Cum apare ceva, clar, haida sa-i bagam mortu-n casa adminului. :lol: N-are ma nicio vina nici dragos, singura vina a lui e ca v-a dat voua posibilitatea sa incercati ceva nou, in locul lui va lasam 97d (care dupa cate vad, va placea, da si mie imi placea, doar facusem charu full xD), si va descurcati cu tampitii aia cu disconnect si nu va mai puteati face conturi.

Stiti ce e pacat? Ca nu stiti sa comunicati. Pielea mea, si eu injur si-mi bag si-mi scot, dar cand e vorba de ceva serios, pai hai sa discutam ca niste oameni maturi, nu vin ca retardatu ala de wall.e, sau ce nick are si m-apuc sa injur pe toata lumea. Asta denota prostie, disperare, lipsa de comunicare cu mediul ambiant! Dar daca asa v-a invatat mamica pe voi acasa, ce dracu sa va cerem, nu numai ca adminam, mai trebuie sa va si reeducam.

Posted

Sincer, unii sunteti chiar true pe asa ceva, mai ceva ca emo. Cum apare ceva, clar, haida sa-i bagam mortu-n casa adminului. :lol: N-are ma nicio vina nici dragos, singura vina a lui e ca v-a dat voua posibilitatea sa incercati ceva nou, in locul lui va lasam 97d (care dupa cate vad, va placea, da si mie imi placea, doar facusem charu full xD), si va descurcati cu tampitii aia cu disconnect si nu va mai puteati face conturi.

Stiti ce e pacat? Ca nu stiti sa comunicati. Pielea mea, si eu injur si-mi bag si-mi scot, dar cand e vorba de ceva serios, pai hai sa discutam ca niste oameni maturi, nu vin ca retardatu ala de wall.e, sau ce nick are si m-apuc sa injur pe toata lumea. Asta denota prostie, disperare, lipsa de comunicare cu mediul ambiant! Dar daca asa v-a invatat mamica pe voi acasa, ce dracu sa va cerem, nu numai ca adminam, mai trebuie sa va si reeducam.

bunny...mi-e dor de GoT ! Si de comunitatea ce era dinainte..hai sa refaceem GoT poate poate mai se schimba ceva ca vad ca lumea devine ff rece :crybaby:

Guest GeorgeCh
Posted

Care-mi spune-ti versiunea exacta a MuServerului si a clientului????

Posted

salut poti sa imi spui si mie:

Daca o sa se intample asta , o sa fac rollback cu db-ul de la 22 sau de la 21

ce db e aia 22 sau 21....ca nu stiu: :|

adik sa imi zici care e 22 si 21

Posted

salut poti sa imi spui si mie:

Daca o sa se intample asta , o sa fac rollback cu db-ul de la 22 sau de la 21

ce db e aia 22 sau 21....ca nu stiu: :|

adik sa imi zici care e 22 si 21

daca se strica db-ul intre 22:00 si 23:00, o sa pun db-ul de la 22:00

daca se strica db-ul intre 21:00 si 22:00, o sa pun db-ul de la 21:00

1.00.08 Asta e?

da

Guest GeorgeCh
Posted

ai verificat log-urile?De obicei aceste probleme apar,uitate in intervalul in care au fost sesizata problema.

Posted

deci e clar ce se intampla ... buba e inainte de rollback .. pune un rollback mai vechi umpic ... 2-3 zile si sa vdm at daca mai face ...

Posted

Cine nu accepta critica, nu va putea nicicand sa faca ceva pe placul tuturor.

Cei care au acceptat sa fie admini, acum se simt deranjati de critica? Asa cum jucatorii pot migra pe alte servere, la fel si voi !! Diferenta este clara !! acolo nu mai sunteti admini. Si asta doare.

Nu am vazut inca admin sa plece asa, de bine ce este. O incercare o face acuma dragosh. Omul NU mai vrea - pentru ca nu mai are timp - si voi nu-l lasati.

Dragosh a scris clar : Serverul este propietatea RDS-ului, nu a unora admini care au inceput sa aibe un comportament de propietar !! La fel si Linkmania !!

Eu propun sa lasam sansa sa apara cineva nou, cu forta proaspata si dorinta de afirmare.

Ai vrut admin? acum esti sclavul dorintei tale. Taci si rezolva ! ..sau pleaca...simplu ! ...nu??

Pupincuristilor le este interzisa citirea acestui reply !! Nu primiti admin pentru asta !!

Sincer am senzatia ca ne este interzis sa ne suparam.

Ps.: Joc pe riscul meu.

Posted

se poate incerca un reinstall fresh db, aceeasi versiune si transferarea caracterelor pe db-ul nou.

Nu stiu daca este posibil asa ceva ca nu ma pricep, dar suna bine ideea asta

Posted

mdea ieri am stat toata ziua on credeti ca infiecare zi o sa stam asa ieri ptr ca a fost exp mare daia am stat dar in fiecare zi ......Mai bine era pe 97d fara prob astea

Mai bine dati RR DB :)) :beer:

Posted

faceti backup mai des la db si pastrati mai multe - undeva la 6 ore poate 3 ore..

si pastrate vreo 4 zile - asa nar trebui sa mai existe probleme grave - 3 ore trec mult mai usor ca 20...

+backup safe la 1 spt - asta pastrat mai mult

pt astia cu rr db fac o propunere

srv xp 1x sau dupa preferinte xp deacum - in orice caz mic

si imediat ce ajunge 1 la rr + 1 spt sa se bucure nabu de lvl 400 - sa se dea rr db

in orice caz rr de char sa nu existe

Guest nailui1
Posted

faceti backup mai des la db si pastrati mai multe - undeva la 6 ore poate 3 ore..

si pastrate vreo 4 zile - asa nar trebui sa mai existe probleme grave - 3 ore trec mult mai usor ca 20...

+backup safe la 1 spt - asta pastrat mai mult

intr-un post anterior dragosh zicea ca se face backup la fiecare ora

Posted

era solutie de moment - eu ziceam general - dacu incolo 4ever ...^^

intrebare: ce dim in M G are db in acest moment si eventual cite conturi are - mm contrazis cu cineva zicea ca 1k conturi au vreo 5G

- mi se pare imens...

Posted

am auzit la cativa playeri ca au apurut niste buguri dupa rr la server azi,ar trebui sa postam toate bugurile care le intalnim poate le-ar ajuta pe vdragosh sa isi dea seama de unde e problema

Posted

Cine nu accepta critica, nu va putea nicicand sa faca ceva pe placul tuturor.

Cei care au acceptat sa fie admini, acum se simt deranjati de critica? Asa cum jucatorii pot migra pe alte servere, la fel si voi !! Diferenta este clara !! acolo nu mai sunteti admini. Si asta doare.

Nu am vazut inca admin sa plece asa, de bine ce este. O incercare o face acuma dragosh. Omul NU mai vrea - pentru ca nu mai are timp - si voi nu-l lasati.

Dragosh a scris clar : Serverul este propietatea RDS-ului, nu a unora admini care au inceput sa aibe un comportament de propietar !! La fel si Linkmania !!

Eu propun sa lasam sansa sa apara cineva nou, cu forta proaspata si dorinta de afirmare.

Ai vrut admin? acum esti sclavul dorintei tale. Taci si rezolva ! ..sau pleaca...simplu ! ...nu??

Pupincuristilor le este interzisa citirea acestui reply !! Nu primiti admin pentru asta !!

Sincer am senzatia ca ne este interzis sa ne suparam.

Ps.: Joc pe riscul meu.

Nu ai vazut admin sa plece asa? Fara sa fiu modest, eu am plecat "asa" pentru niste faze, crezi ca tin prea mult la "puterea" care o detin? Iar reply-ul care l-am redactat de sus, ti-l dedic din tot sufletul.

Repet, degeaba ai varsta asta de 40+, caci eu nu suport omul prost. Daca un user intelege situatia inseamna ca e pupincurist? Multi dintre userii astia ti-ar putea fi copii, dar crede-ma ca mai degraba ti-ar fi ei parinti tie.

Posted

Frate sfatul meu este in felul urmator ... inchideti serverul pana rezolvati problema , pentru ca nu merita sa pierde timp de pomana, iar alatii si timp si nervi ma rog. Inchidetil pana se rezolva

Posted

IAR ESTE BUG !!! :| deci clar cu rool back nu se poate rezolva problema aceasta ;)

in loc sa dorm :)) am stat pe mu si rol back :( :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...