Magician Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Nu ma simt eu victima a fost doar o sugestie,deoarece am pus-o la categoria sugestii.Vroiam doar sa,se mentina experienta aceasta pana la ora 00:00(12 noaptea) atat tot.Cand am zis 4-5 levele am dat doar un emeplu de accord altii au si mai mult de recuperat tocmai de aceea ar fi bine daca sar mai mari cu cateva ore exp double.Repet a fost doar o sugestie pt cei care nu au apucat sa intre de dimineata si ar mai dori sa recupereze ceva lvl nu am zis eu ca sunt singura victima aici nu stiu de unde ai tras concluzia aceasta?
JustAnotherPlayer Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 De fapt Xp dublu ar trebuii sa fie 20 de ore.S-a dat roll back cu 20 de ore,si sa zicem ca ne-ar trebuii inca 20 de ore sa recuperam lvl care le-am piedut prin rollback.20 ore roll+20 ore la recuperare = 20 de ore X2:)
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Are putina dreptate :). 20 de ore pierdute s-au recuperat azi, in cele 10 ore de xp dublu. Dar cele 10 ore de xp pierdute pentru a recupera cele 20 de ore unde se duc ^^?
ija4ok Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Se pare ca s-a gresit. Nu era nevoie nici de aceste 10 ore.
Magician Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Se pare ca s-a gresit. Nu era nevoie nici de aceste 10 ore.Eu consider ca nu sa gresit deloc cu cele 10 ore de xp dublu si de aceea am facut sugestia pt ca unii nu au apucat sa beneficeze de cele 10 ore de xp avand poate fiecare lucru etc...Nu a fost cu intentie de protest sau cine stie ce doar ca ar fi bine daca sar lasa xp dublu pana azi seara la ora 00:00 Oricum ar fi multumesc admin pentru ca am putut fiecare recupera cel putin jumatate sau unii chiar poate aproape toate lvl care le-au pierdut ieri.
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Se pare ca s-a gresit. Nu era nevoie nici de aceste 10 ore.Nu spun sa se faca altceva ci doar omul a simtit nevoia de a aminti despre echitabilitate. Nu ore in plus sau altceva. Cred ca trebuia calculata toata treaba si apoi baga experienta dubla :). Pentru cateva persoane inseamna putin 10 ore, pentru alte persoane inseamna mai mult.
JustAnotherPlayer Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 -ija- asta este parerea ta,ca s-a gresit.Eu de exemplu am pierdut 30 si ceva,40 de lvl.Le-am recuperat acum 30 de minute,dar daca nu se intampla chestia asta aveam inca 20 de lvl in plus,pe langa cele recuperate.Deaia vreau sa zic ca cele 10 ore de x2 nu sunt de ajunsNoi stam nopti on si platim pentru un bug,iar rasplata nu este deloc egala cu pierdereaDAAAAR TOTUSI,decat deloc e foarte bine asa ca:Multumiti lui vdragos si pt cele 10 ore:D
alexsebi2005 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 sa sti ca ar fi bine pana la 00:00Dar e bine si asa Multumiri lui vdragonsh :P
vdragosh Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 1. ati pierdut cele 20 de ore fara sa fiti anuntati -> foarte putini "au tras tare" atunci . ati primit 10 ore cu exp dubla auntati -> TOTI au tras tare in acea perioada .2. am scazut nr. de ore cu exp. dublu la fiecare comentariu deplasat primit la adresa staff-ului dupa incidentul de aseara :) => acuzati-va colegii de joc, nu staff-ul .
increatu Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Mai bine nu era deloc nc un xp dublu,nu e la nimeni vina ca serverul a picat sau ce problema o fi fost ce a necesitat roll-back-ul.
roberto_rafy09 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 da...si cine statea 20 de ore on sa recupereze?
al3xandru Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 da wa ieri am tras tare am facut lvl acum iara doamne credeti ca toti o sa joace :)) seara iara vezi roolback
Fury Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ma tot dati din papagal ca nu e bine ceva , dacar cand v-a bagat spoturi peste tot un topic n-a fost cu un mersi macar , dar cum se intampla ceva imediat apar n-spe mii de topicuri cu nemultumiti , da ma v-a tine cineva legati de linkmania? nu v-a convine schimba servaru si PA , ce atata galagie
lulu Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Are buba mare serverul asta Trebe sa asteptam deznodamantul de la Dragosh ...Sa vedem daca se mai poate face ceva
lulu Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ma tot dati din papagal ca nu e bine ceva , dacar cand v-a bagat spoturi peste tot un topic n-a fost cu un mersi macar , dar cum se intampla ceva imediat apar n-spe mii de topicuri cu nemultumiti , da ma v-a tine cineva legati de linkmania? nu v-a convine schimba servaru si PA , ce atata galagieSpre exemplu eu am apreciat faza cu spoturile. Serveru din acest punct de vedere a fost aproape de perfectiune ...Locuri destule unde sa cresti .
Adriantze Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 dupa ce ca va ajuta omu va da exp dubla .. m-ai si comentati ca nu e de ajuns n ore ..vreti 1000 de ore .. mai bn nu m-ai dadea nici o ora de exp dubla ..asa erati multumiti ? foamea de exp.
lulu Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nu ma simt eu victima a fost doar o sugestie,deoarece am pus-o la categoria sugestii.Vroiam doar sa,se mentina experienta aceasta pana la ora 00:00(12 noaptea) atat tot.Cand am zis 4-5 levele am dat doar un emeplu de accord altii au si mai mult de recuperat tocmai de aceea ar fi bine daca sar mai mari cu cateva ore exp double.Repet a fost doar o sugestie pt cei care nu au apucat sa intre de dimineata si ar mai dori sa recupereze ceva lvl nu am zis eu ca sunt singura victima aici nu stiu de unde ai tras concluzia aceasta?Chiar nu mai sunt necesare ore de experienta dubla sau de 3 x...S-a pierdut destula vreme cu server down.... in consecinta .... situatia e aceiasi pentru toti playerii .Macar sa rezolve Dragosh mai repede sa trecem la treaba ..:P
Fury Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Macar sa rezolve Dragosh mai repede sa trecem la treaba ..:Prezolva si el cum poate , nu fii asa de nerabdator :) , vrei sa-l faca calumea , sau iara dupa 2 saptamani sa apara probleme....
lulu Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 rezolva si el cum poate , nu fii asa de nerabdator :) , vrei sa-l faca calumea , sau iara dupa 2 saptamani sa apara probleme....Ai extras acea fraza din context ...Adevarul este ca imi doresc rezolvarea problemelor la server cat mai repede ..Toti cei ce sunt activi acum pe forum printre care si tu sunt nerabdatori sa fie serverul functional si sa poata juca .Ipocrizia nu isi are rostul .