Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

evil_me_tepes

Roll back?

Recommended Posts

Posted

se dau roll back uri? si pe S1 se dau roll backuri?

dupa ce ca exp e SUPER minca mai dati si roll back?

rusinica rau de tot

timpul pierdut in fata computerului , orele de munca ni le dati voi inapoi? a... scuze , voi sunteti admini , aveti tot ce vreti si nu va influenteaza , dar noi , astia mici care muncim cu orele si mai ales cu noptile ca sa avem level macar sa scapam de inelele alea de la inceput de joc de pe noi ???? noi nu contam nu?

hai sa le mai luam 30 de nivele la care au stat 2 zile sa munceasca singuri (ca party nu da nici dracu).

linkmania e serverul care mi a placut tot timpul , dar se pare ca bataia de joc e in flori

Guest nailui1
Posted

Din pacate proverbialul "shit happens" este universal, se aplica peste tot in lume la orice.

Azi pana la ora 20:00 e Exp dubla pentru a compensa timpul pierdut (apropos eu am pierdut lvl de la 250 la 181, pe care pana acuma le-am recuperat si chiar mai mult)

Posted

Din pacate proverbialul "shit happens" este universal, se aplica peste tot in lume la orice.

Azi pana la ora 20:00 e Exp dubla pentru a compensa timpul pierdut (apropos eu am pierdut lvl de la 250 la 181, pe care pana acuma le-am recuperat si chiar mai mult)

daca ai party te cred.. car la astia mici rau nu da nimeni party

Posted

se dau roll back uri? si pe S1 se dau roll backuri?

dupa ce ca exp e SUPER minca mai dati si roll back?

rusinica rau de tot

timpul pierdut in fata computerului , orele de munca ni le dati voi inapoi? a... scuze , voi sunteti admini , aveti tot ce vreti si nu va influenteaza , dar noi , astia mici care muncim cu orele si mai ales cu noptile ca sa avem level macar sa scapam de inelele alea de la inceput de joc de pe noi ???? noi nu contam nu?

hai sa le mai luam 30 de nivele la care au stat 2 zile sa munceasca singuri (ca party nu da nici dracu).

linkmania e serverul care mi a placut tot timpul , dar se pare ca bataia de joc e in flori

Crezi ca s`a dat roll back de placere ? Nu trebuie sa se mai intample nimic ca altfel faceti pe zmeii ??....20 ore roll back = 10 ore exp dubla , poti zice ms.

Posted

join the club :P

anyhow, cred ca ar fi 3 optiuni:

1. sa se rezolve problema [cu sau fara roll back]

2. roll back simplu

3. reset data base [desi nu cred]

Posted

pai ar cam trebui sa triplexe xp sa recuperam, o data munca de ieri si o data cea de azi plus cea de acum incolo :)) pff... iar de la lvl 270... no way :D

Guest ionutz31
Posted

daca se da roll back ma las de mu daca se da rr DB joc in continuare

park era mai bun sv 97 statea mai putin stins decat asta asta se stinge in fiecare seara :box:

poate sa o faca 999999999999999 ca sa mai recuperezi

Posted

Eu nu cred ca se na nici un roll back ci doar se trece pe experienta normala de aceea a inchis pt ca nu se poate seta experienta cu serverul deschis....relax ca in max 15 minute revine iar.

Posted

ce frumos ar fi sa stim: "Ia hai, toata lumea la culcare, serverul se deschide maine la ora 9:00" . Pfai de mine cat v-as iubi pentru asa ceva. Nu am mai dormit atata de zile bune. Am 394 si astept sa se redeschida serv momentan ca sa stau on si noaptea asta sa dau rr... Please anuntati ce am zis eu :))

Guest ionutz31
Posted

pestisor impuscate bucum a dat rr acum o luna aproape

Posted

Nu inteleg de ce se plange atat lumea ... si eu am pierdut multe (sau putine, depinde de punctul de vedere) din cauza rollbackului ... dar e doar un joc, chiar un "free one", si nu cred ca adminii si game masterii dau rollback doar de placul lor. Cred ca ei ar fi fericiti dak nu mai trebuiau sa se ocupe de server ( n-ar mai aparea buguri, etc.) , si dak forumul de plangeri ar fi gol (stiti si voi la ce ma refer) ...

Guest ruddyrullz
Posted

Si care parte din a dat rr acum o luna nu intelegi?

Primul rr

Posted

server crashed -> rollback 20 ore , backup o data pe ora , se studiaza pb. ...

Sper ca e o gluma sinistra a linkmania ..............

nu este, verifica-ti statusul ... iar s-a dat

Posted

nu este, verifica-ti statusul ... iar s-a dat

Nu prea pot verifica nimic ca nu imi intra pe linkmania decat asa http://img218.imageshack.us/content.php?page=done&l=img218/1543/ccccccscreen08012329000.jpg&via=mupload

Posted

SUPER SUPER MISTO FRATILOR. Dimineata ma trezesc de la 2 rr si lvl 230 la 1 rr si lvl 398.Ma apuc si bag ca migu si dau iar rr 2 si fac lvl 240, iar acum iarasi si din nou am 1 rr si lvl 398. Asta deja este bataie de joc chiar daca adminii nu au nici o vina dar cred ca orice bug ar trebui sa aiba si o rezolvare. La ce am muncit azi sa revin la ce eram aseara si acum sa o iau iarasi de la capat ??????In fine, NO COMMENT. Cred ca daca ar da drumul la 97d acum ar fugi acolo aproape toti.Ce rost mai are sa stam ON sa ne trezim dimineata cu rollback din nou???? :dontknow: :happy1: :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...