COBRA^^MG Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cred ca versiunea 97d era mult mai super.Aici pierzi noptile si apoi te trezesti cu rollback. Am dat al doilea rr si lvl doua sute si ceva si acum sunt cu 1 rr si lvl 398, deci o iau de la capat desi am pierdut ceva nopti aiurea. In fine, nu avem cu cine ne certa, ne place jucam nu ne place.... jucam.Tot raul spre bine , nu ? :dontknow: :tiphat:
Cristian Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cred ca versiunea 97d era mult mai super.Aici pierzi noptile si apoi te trezesti cu rollback. Am dat al doilea rr si lvl doua sute si ceva si acum sunt cu 1 rr si lvl 398, deci o iau de la capat desi am pierdut ceva nopti aiurea. In fine, nu avem cu cine ne certa, ne place jucam nu ne place.... jucam.Tot raul spre bine , nu ? :dontknow: :tiphat:A fost rollback de 20 de ore, nu cred ca ai pierdut "atatea" nopti... :)
Cristian Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Poftim cobra, acum poti sa recuperezi "noptile" pierdute, s-a dublat experienta jocului timp de cateva ore. :)
JustAnotherPlayer Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 S-o crezi tu ca mai recuperezi...Poate atunci ai avut un super spot,si acu dai LT7 cu xp dublu=))Anyway,decat sa ramai cu batu'n fund,e bine si asa
undefined Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cred ca versiunea 97d era mult mai super.Aici pierzi noptile si apoi te trezesti cu rollback. Am dat al doilea rr si lvl doua sute si ceva si acum sunt cu 1 rr si lvl 398, deci o iau de la capat desi am pierdut ceva nopti aiurea. In fine, nu avem cu cine ne certa, ne place jucam nu ne place.... jucam.Tot raul spre bine , nu ? :dontknow: :tiphat:du-te pe 97d
COBRA^^MG Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Daca ar da drumul la 97d sa stii ca asi merge inapoi acolo si nu cred ca asi fi singurul care ar pleca pe 97d.Nu zic ca nu e frumos si aici si ai inteleg si pe admini dar ati pica rau fazele astea cand vezi ca munca ta se duce pe apa sambetei, de aia am avut reactia asta si am deschis acest topik care oricum acum ca sunt mai calm ami dau seama ca nu avea rost sal deschid, de aceea rog un admin sal inchida.Multumesc . O seara placuta tuturor. :tiphat:
jeffry99 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Season nu are buguri , mda nu are multe buguri =))
Redemption Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=301844