Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

COBRA^^MG

bv bv bv

Recommended Posts

Posted

Cred ca versiunea 97d era mult mai super.Aici pierzi noptile si apoi te trezesti cu rollback. Am dat al doilea rr si lvl doua sute si ceva si acum sunt cu 1 rr si lvl 398, deci o iau de la capat desi am pierdut ceva nopti aiurea. In fine, nu avem cu cine ne certa, ne place jucam nu ne place.... jucam.Tot raul spre bine , nu ? :dontknow: :tiphat:

Posted

Cred ca versiunea 97d era mult mai super.Aici pierzi noptile si apoi te trezesti cu rollback. Am dat al doilea rr si lvl doua sute si ceva si acum sunt cu 1 rr si lvl 398, deci o iau de la capat desi am pierdut ceva nopti aiurea. In fine, nu avem cu cine ne certa, ne place jucam nu ne place.... jucam.Tot raul spre bine , nu ? :dontknow: :tiphat:

A fost rollback de 20 de ore, nu cred ca ai pierdut "atatea" nopti... :)

Guest madalin999
Posted

dubleaza exp dasta la oprit

Posted

du-te pe 97d

Posted

Daca ar da drumul la 97d sa stii ca asi merge inapoi acolo si nu cred ca asi fi singurul care ar pleca pe 97d.Nu zic ca nu e frumos si aici si ai inteleg si pe admini dar ati pica rau fazele astea cand vezi ca munca ta se duce pe apa sambetei, de aia am avut reactia asta si am deschis acest topik care oricum acum ca sunt mai calm ami dau seama ca nu avea rost sal deschid, de aceea rog un admin sal inchida.Multumesc . O seara placuta tuturor. :tiphat:

Guest sics3th1
Posted

nu are "putine " ai vrut sa zici

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...