Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Krycandy

Nu ma pot conecta

Recommended Posts

Posted

Salut..am contul Abis..dau sa intru in joc..se incarca normal..dar la sfarsitul barii albastre se blocheaza putin..sta ..gandeste..apoi imi apare intrarea in joc unde normal ar trebui sa introduc contul si parola..dar in loc sa imi apara asta si serverul..imi scrie ca sunt deconectat de la server..as vrea sa stiu daca este vreo problema de la voi sau de la mine..pt ca eu am bagat din nou jocul si am facut ce cred eu ca trebuia facut sa mearga..dar nici un rezultat bun.

mai pe scurt

da drumu la start

se incarca

nu apare sa selectez serveru

nu apare sa bag contul

imi scrie " You are disconected from the server " ( desi eu nici nu m-am conectat )

Posted

Salut..am contul Abis..dau sa intru in joc..se incarca normal..dar la sfarsitul barii albastre se blocheaza putin..sta ..gandeste..apoi imi apare intrarea in joc unde normal ar trebui sa introduc contul si parola..dar in loc sa imi apara asta si serverul..imi scrie ca sunt deconectat de la server..as vrea sa stiu daca este vreo problema de la voi sau de la mine..pt ca eu am bagat din nou jocul si am facut ce cred eu ca trebuia facut sa mearga..dar nici un rezultat bun.

mai pe scurt

da drumu la start

se incarca

nu apare sa selectez serveru

nu apare sa bag contul

imi scrie " You are disconected from the server " ( desi eu nici nu m-am conectat )

nasol frate.. ai fost hacuit, e de rau bro fa 2-3 acatiste

Posted

da clar ai o problema, e de la tine sigur noua ne merge perfect.

de curiozitate tu mai si citesti inainte sa scrii?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...