Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alinn

problema caracter

Recommended Posts

Posted

cu rol back nu se pierde experienta acumulata ... pana la data noastra inapoi cu 24 de ore si sa avem exp acumumulata pana acum 24 de ore daca .. e asa! ... ???

Posted

cu rol back nu se pierde experienta acumulata ... pana la data noastra inapoi cu 24 de ore si sa avem exp acumumulata pana acum 24 de ore daca .. e asa! ... ???

ba da se pierde tot ce ai facut in ultimile 24 ore

Guest LowGmaN666
Posted

ba da se pierde tot ce ai facut in ultimile 24 ore

ink un motiv in plus sa te lasi de linkmania si de mu #-o

Posted

dar daca se da rollback nu e posibil ca peste 24h sa apara din nou problema?:-/

nu aceste sunt niste buguri care nu poti prezice cum vor aparea :tiphat:

Posted

Destul de nasol pentru cei care au dat rr in ultimele 24 de ore..in rest nu e chiar asa mare paguba...ganditi-va ca in cazul in care ati pierdut ceva iteme la goblin acum le aveti inapoi :hello:

Guest MafiaMG
Posted

io leam cautat la status si leam gasit dar pe cont nu apare:((

Guest Zambilica
Posted

Sa dat Roll Back eu aveam lvl 170 ca dabia dadusem rr acum ia uitatzi " Zambilica Muse Elf 400(1)" #-o

Posted

nu aceste sunt niste buguri care nu poti prezice cum vor aparea :tiphat:

Summer rains bugs, you can never predict them ;))

User Mu :pumn: S1 Server

Guest LowGmaN666
Posted

Aveti si voi rabdare....... Pentru urgente sunati la 112.

am sunat la 112 si au zis sa ma duc la cei de la WebZen sa le dau in cap cu muserverul lor defect (ca toate is defecte ce le-au lansat ei)

Posted

am sunat la 112 si au zis sa ma duc la cei de la WebZen sa le dau in cap cu muserverul lor defect (ca toate is defecte ce le-au lansat ei)

asta o fost buna :-j

Posted

Aveti si voi rabdare....... Pentru urgente sunati la 112.

da sa le trimita o ambulanta sa le ia tensiunea ca o au marita rau cred :D sper sa dea drmumu la sv maine sa mai iese si astia la o terasa ceva ca deja fac igrasie stand la pc =))))))

Guest LowGmaN666
Posted

asta o fost buna :-j

muserverele alea ce le gasesti pe google defapt is versiuni beta nu are toate bugurile rezolvate...muserverele cumparate de la ei cu 1500 $ is alea bune nu alea ce se gaseste cu un simplu search pe google.

Guest D3vil_KiD
Posted

Macar de s-ar da roll back cu 14 zile sa imi i-au si eu inapoi setu warr si setu bd+11+lk+dsr+dd pe care mi-lea furat Andrey2000 ^^^^

Posted

ma da mai terminati odata cu spawn-ul sa mai vedem ce zic adminii.....deja ati facut 4 pagini in 10 minute :angry1: :sef: .......

A trebut mai bine de o ora si tot ce s-a postat a fost cu bun simt nu cu intentie de spam <_<

Ija are dreptate, hold your horses ! E vara e cald e frumos, trageti o fuga pana afara la o terasa o bericica :beer: una, alta :D Se rezolva si serverul acusi stati fara griji.

Oricum dragos a intervenit destul de rapid ceea ce e de admirat, merita o berik :beer: .

:right:

Posted

gata se inchide serverul definitv ....:o ..... .......... ........................ vam speriat un pic :))) stati calmi ca il face.. ca sunt baieti pro care se ocupa de el

Guest MafiaMG
Posted

ce betie bag acum de nervi hai brb ma ducdupa JackDaniel

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...