Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alinn

problema caracter

Recommended Posts

Posted

L-am sunat si sper sa se rezolve cat mai repede.

pana pe luni ee ok sa de`a doar un rr la server ... si de luni sa municiti la bug ... poate va intind si eu o mana de ajutor

Posted

La tot serverul este aceeasi problema absolut tot. Doar ca unii sunt in joc, iar in db arata la nu exista.

adika ca si cum nar fi nimeni on pe servar?

Posted

oo eu am crezut ca am fost hecarit .. voiam sa cer ipurile la admini care au intrat pe contul meu .. :D... e bug chestia asta.. nu e ceva grav tre sa dea rr la sv si se rezolva intrun minut. stati linistiti . am mai vazut dinastea.

Posted

Ca si cum nu ar exista caractere:) nici la mine nici la nimeni.

Cam de pe la ce ora se manifesta fenomenul?

sper sa nu ziceti ca sa zis cu caracterele ca sa dat rr la servar acu :D

Posted

Ca si cum nu ar exista caractere:) nici la mine nici la nimeni.

O sa rezolve dragosh nu mai aberati cu se da rr etc , nu creati o situatie de panica aveti rabdare

Posted

de cand am deschis topicul atunci sa intamplat ca pana atunci a mers exact in min cand am deschis topicul de atunci e chestia

Guest Vassago
Posted

e de mai demult decat s-a deschis topicul, cam cum zice killerc

Posted

mama mia ... ce de sau speriat acum :D.... as da cate 1 leu pentru fiecare figura sa o fii vazut cand au intrat si nu si-au gasit caracterele:D,, :)) inclusiv a mea:D

Posted

e de mai demult decat s-a deschis topicul

pana atunci era ok pe caracterul meu ca am dat sw si a fost ok tot dupa ce am mers la stesh mi sa blocat si am inchis mu ul si am incercat sa intru si a facut cgestia asta

Guest Hibrid
Posted

Ora exacta nu cred ca o stim insa sigur s-a intamplat mai tarziu de ora 22:02 l la acea ora am dat eu sw si a mers perfect.

Posted

eu pe la 22.10 am dat un /move si am ramas cu monitorul negru :error:

am iesit si am reintrat din nou si nu mai erau carac si am dar un rr la pc,porma am intrat pe forum si nu era creat inca topicul... :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...