Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest 3XTR4V3R4L

Skiluri la BK dupa rr

Recommended Posts

Guest 3XTR4V3R4L
Posted

Salut!

A dat rr un bk din guilda si nu i-au mai functionat skilurile pana nu a facut lvl-ul necesar pentru a invata respectivul skill. E normal asa ceva ?

Are deja lvl 160 si inca nu-i funtioneaza fury, restul s-au activat pe masura ce facea lvl.

Asa au toti bk-ii problema ?

Multumesc anticipat de raspunsuri.

Posted

Este un dezavantaj la bk.. :comp1:

Parerea mea...aiurea ca trebuie pana la lvl 80 sa ataci cu click 1/skill de arma.

Da si la full inafar de DL cine mai darama bk? :D

BK este cel mai avantajat character: defence mare, dmg mare, hp mare...

Guest 3XTR4V3R4L
Posted

Baieti, ideea e ca la celelalte caractere merg skilurile dupa rr.

Nu am auzit alte caractere sa se planga ca nu le merg skilurile.

Totusi nu e un pic cam aiurea? dupa ce ca bk nu are range si creste cel mai greu dintre toti, sa aiba si acest neajuns?

Imi inchipui ce neplacut a fost pt. colegul meu de guilda sa traga o perioada destul de lunga numai cu clik stanga.

Oare nu se poate rezolva ?

Un admin poate muta acest topic la sugestii cu precizarea ca ar fi de dorit ca si bk-ul sa functioneze normal dupa rr ?

Cum ar putea bk-ul sa mearga in BC1 de exemplu fara twisting slash, mai ales ca e singurul loc unde creste cel mai repede un bk dupa rr ?

Posted

Totusi nu e un pic cam aiurea? dupa ce ca bk nu are range si creste cel mai greu dintre toti, sa aiba si acest neajuns?

Imi inchipui ce neplacut a fost pt. colegul meu de guilda sa traga o perioada destul de lunga numai cu clik stanga.

Un admin poate muta acest topic la sugestii cu precizarea ca ar fi de dorit ca si bk-ul sa functioneze normal dupa rr ?

Cum ar putea bk-ul sa mearga in BC1 de exemplu fara twisting slash, mai ales ca e singurul loc unde creste cel mai repede un bk dupa rr ?

eu zik ca e bine cum e bk se creste foarte greu dar si cand ajunge mare culca orice charcater .

Posted

1. la lvl mic cresti repede, nu trebuie sa lasi afk/semi-afk cu range atack

2. bk-ul se orienteaza la mobii cei mai puternici de pe hartile pe care intra pt. ca are dmg cel mai mare ( de recomandat sa aiba arma cu skill )

3. "Cum ar putea bk-ul sa mearga in BC1 de exemplu fara twisting slash, mai ales ca e singurul loc unde creste cel mai repede un bk dupa rr ?" daca vrei sa cresti mai repede ca acum, cauta un server high-exp

Posted

e aiurea cand stiu ca pe versiunea veche nu era problema asta dc e akm??? :-? :-? :-?

Posted

e aiurea cand stiu ca pe versiunea veche nu era problema asta dc e akm??? :-? :-? :-?

lol =))

de pe ce planeta esti ?

iti este greu sa intrebi ceilalti jucatori sau sa studiezi forumul ?

bk-ul este mult mai puternic aici :

1. combo

2. peste 2kk hp la full stats cu swell skill

...

vad ca fiecare sa plange pt tipul de caracter care la ales .

Posted

la celelalte caractere merg skilurile pentru ca ele cer energie, iar energia dupa rr ramane aceeasi. la bk skilurile cer lvl, iar dupa rr nu mai ai acelasi lvl. este aceeasi chestie ca si la aripi.

Posted

nu stiu de ce m-am luat dupa unii jucatori si am permis sa puneti aripi si iteme 380 dupa rr .

de ce trebuie sa pastram greselile de pe versiunea veche ?

Guest 3XTR4V3R4L
Posted

2. bk-ul se orienteaza la mobii cei mai puternici de pe hartile pe care intra pt. ca are dmg cel mai mare ( de recomandat sa aiba arma cu skill )

3. "Cum ar putea bk-ul sa mearga in BC1 de exemplu fara twisting slash, mai ales ca e singurul loc unde creste cel mai repede un bk dupa rr ?" daca vrei sa cresti mai repede ca acum, cauta un server high-exp

Dragos, toate raspunsurile tale sunt pertinente si le consider ok argumentate,in afara de ultimul.

Singurul loc unde un bk poate face lvl decent dupa rr este in BC1, unde si asa abia face jumatate din cat face un sm sau mg.

Dar daca as intra cu bk-ul fara twisting slash in BC1, probabil as face maxim 10 lvl si alea cu transpiratie multa de la click stanga nu?

Nu se poate face ceva macar pentru Twisting slash sau Stab sa mearga de la lvl 1 ?

Deja toti bk-ii de la mine din guild ( mai sunt vreo 3 non rr) cand au vazut ce i se intampla colegului care se plangea ca dadea de 30 de minute cu click stanga in skeleti in Lorencia, se gandesc serios sa se lase de crescut bk si asta ar strica echilibrul oricarei guilde sau aliante.

Chiar nu se poate face nimic ? :|

P.S. Eu am SM si ELF deci nu e cazul meu, pledez pentru colegii care sunt descurajati de acest inconvenient.

Posted

Dragos, toate raspunsurile tale sunt pertinente si le consider ok argumentate,in afara de ultimul.

Singurul loc unde un bk poate face lvl decent dupa rr este in BC1, unde si asa abia face jumatate din cat face un sm sau mg.

Dar daca as intra cu bk-ul fara twisting slash in BC1, probabil as face maxim 10 lvl si alea cu transpiratie multa de la click stanga nu?

Nu se poate face ceva macar pentru Twisting slash sau Stab sa mearga de la lvl 1 ?

Deja toti bk-ii de la mine din guild ( mai sunt vreo 3 non rr) cand au vazut ce i se intampla colegului care se plangea ca dadea de 30 de minute cu click stanga in skeleti in Lorencia, se gandesc serios sa se lase de crescut bk si asta ar strica echilibrul oricarei guilde sau aliante.

Chiar nu se poate face nimic ? :|

P.S. Eu am SM si ELF deci nu e cazul meu, pledez pentru colegii care sunt descurajati de acest inconvenient.

LOL ce te doare degetu sa ti apasat click stanga bk creste greu dar e cel mai puternic charcater

maine poimaine va trebuie si es la bk de ce v-ati apucat sa jucati pe bk daca nu cunoasteti caracterul pe deplin vreti totul mura in gura.

Guest 3XTR4V3R4L
Posted

LOL ce te doare degetu sa ti apasat click stanga bk creste greu dar e cel mai puternic charcater

maine poimaine va trebuie si es la bk de ce v-ati apucat sa jucati pe bk daca nu cunoasteti caracterul pe deplin vreti totul mura in gura.

Esti off topic si esti si indolent pe deasupra.

Ai ceva argumente pertinente ?

Cei care s-au apucat de bk nu stiau ca nu le vor merge skilurile dupa rr....acuma ce sa faca ?

Sa lase bk-ii de peste 380 lvl cu care se chinuie de 2 luni de zile ?

Eu n-am vazut nicaieri la Informatii sau in topicul F.A.Q. faptul ca bk-ul dupa rr nu poate folosi skilurile si nici nu a fost anuntat in particular pe undeva din cate-mi amintesc.

Posted

Eu n-am vazut nicaieri la Informatii sau in topicul F.A.Q. faptul ca bk-ul dupa rr nu poate folosi skilurile si nici nu a fost anuntat in particular pe undeva din cate-mi amintesc.

Era o surpriza pe care trebuia sa o descopere fiecare :))

OT : nu inteleg ce te deranjeaza pe tine daca nu ai bk ? Eu unul am bk si chiar nu ma intereseaza ca trebuie sa apas click dreapta pentru a face level...dar na lenea este prea mare pentru voi

Guest kreeper
Posted

sa faci cu skill level 80 nu e asa greu eu fac in cam 40 minute, daca stii si unde evident.

Si ..vdragosh sa fim seriosi.. aripile si itemele 380 chear trebuie sa le poti purta dupa rr. Pai eu fac level 260 in 2 zile.. Ia gandestete fara aripi ?(sunt bk)

Iar itemele de 380 e dreptu meu sa le port o data si m-am chinuit sa le fac, altfel ce interes ar mai avea castelu ? Un pic de defense in + pentru ce ? sa le port 20 levele ? Nu se merita.

Este foarte bine cum e acuma !

Posted

o data ce ai iteme de 380 + poti sa le tii doar dupa lvl 380 pentru ca astfel playerii care nu fac parte din guildele/ ally sunt dezavantajati, foarte dezavantajati. e bine cum e acum, dar daca e sa schimbe ceva sa se respecte cerintele de lvl :)

Posted

ti se pare normal sa faci un caracter nou si sa ii pui aripi lvl2 +13 ?

sa faci cu skill level 80 nu e asa greu eu fac in cam 40 minute, daca stii si unde evident.

Si ..vdragosh sa fim seriosi.. aripile si itemele 380 chear trebuie sa le poti purta dupa rr. Pai eu fac level 260 in 2 zile.. Ia gandestete fara aripi ?(sunt bk)

Iar itemele de 380 e dreptu meu sa le port o data si m-am chinuit sa le fac, altfel ce interes ar mai avea castelu ? Un pic de defense in + pentru ce ? sa le port 20 levele ? Nu se merita.

Este foarte bine cum e acuma !

Guest nailui1
Posted

Vreau doar sa adaug ca Skill-ul Penetration nu este disponibil la Elf decat dupa lvl necesar pentru al invata (120 parca)

Posted

skillurile la bk dupa cum a mai zis 1 mai sus functioneaza de la un anumit lvl asa a

fost creat jocul ,daca s-ar putea folosi de la lvl 1 nu ar fii normal ca 1 bk lvl 1 non rr sa le

poata folosii iar daca s-ar seta sa se foloseasca in functie de energie nu toti baga energie multa de la 0 rr ,eu zik ca e bine asa cum e.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...