Jump to content
CrAzzY_

intrebare plz read

Recommended Posts

Posted

deocamdata nu pot sa t ajut : am un sau mai multi virushi care fac uluitor de muuuuuuuuuuuult upload si o sal formatez zilele astea ... sper :>

si mai sper sa imi mai vina odata downloadu` ... acuma stau cu cablu scos cel mai mult (prea mult traffic ...:) )

PS dak ai configuratzia aia ,,, atunci e marpha

ai vazut filmuletu d p pixelrage.ro cu cs source ????

destul de tare

Posted

Eh, la 12 ani nici nu-ti trebe asa comp tare. facem schimb ?  :wink:

buhahahahahaha powersurge are dreptate, la varsta aia ar trebui sa mergi si tu la un bazin de inot ca sa mai cresti ca altfel ajungi o sandura incovoiata cu ochelari cat fundul de la sticla de shampanie sau mergi in cealalta extrema, adica un obez! Si sa nu uitam ca la varsta aia ar trebui sa mai citesti o carte, sa mai joci un sah ca sa mai cresti la intelect. Deci mai bine fa schimb cu powersurge, ca apoi la batranete o sa ii multumesti ca s-a sacrificat si a facut schimb cu tine :>

Acuma revenind la topic, daca iti place worms vrei un mmorpg care e gratuit cauta pe net gunbound, kitul are vreo 90 de mb, si e super amuzant, ti-l recomand cu toata caldura. La inceput jocul pare simplu si plictisitor, dar te prinde, sia apoi ajungi sa joci 10 ore pe zi :wink: Cat despre un rpg, eu nu stiu, nu am prea jucat, singurele care le-am jucat au fost Gothic 1 si 2 si jocurile alea sunt preferatele mele, desi mie imi plac mai mult strategiile si citybuilderele :wink: Deci ti le recomand si eu ca si powersurge, dar sa le joci in ordine prima oara 1 si apoi 2 ca te ajuta mai mult sa intelegi story-ul

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...