Gokuu Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nu stiam exact unde sa deschid topicul asta,sunt cativa care ma stiu de ceva timp.Incepand de astazi 29.07.2009 ma retrag de pe forumul LinkMania,locul meu nu mai e aici,LinkMania nu mai e ce a fost.Au aparut tot felul de oameni care se simt jigniti din orice pe forum si te cauta pe mess si te injura etc.Se pare ca m-am trezit la realitate cam tarziu,vad ca oameni precum Sillent,serious_mike nu prea mai activeaza,ii inteleg perfect.Pasaroi si Criss saracii nu au atata timp la dispozitie ca sa verifice mereu aria asta,au si ei vietile lor/familii poate/locuri de munca.Ceilalti moderatorii ai forumului sunt preocupati de partile preferate din forum.Ma duc pe forumuri unde nu esti luat peste picior/injurat cand gresesti sau faci ceva,ti se explica cu frumosul.Criss,cu tine am vorbit,dupa un timp,1-2 zile poti sterge topicul asta daca vrei.Daca vreti si ceilalti,puteti sa va spuneti parerea despre LinkMania in momentul de fata.Pe forum am sa mai intru din cand in cand dar nu am sa mai scriu NIMIC,am sa citesc si PM-urile daca vor fi.La revedere baieti,poate ne vom intalni pe alte forumuri.
mortallx Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 idem ce ai spus u si un user care nu iti raspunde cu frumosul si te face sa te enervezi este Aldguth care se crede un master.Prima oara cand am venit pe forum imi raspunde-au userii cu frumosul acum unii da mai raspund dar mai multi userii nu fac asa.Daca gresesti ceva acu imediat incepe sa rada de tn asa o facut si Aldguth cand am scris un nume gresit.Asta este parerea mea ca si a lui gokuu linkmania incepe sa se darame incetul cu incetul.
RealityAl3x Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nu stiam exact unde sa deschid topicul asta,sunt cativa care ma stiu de ceva timp.Incepand de astazi 29.07.2009 ma retrag de pe forumul LinkMania,locul meu nu mai e aici,LinkMania nu mai e ce a fost.Au aparut tot felul de oameni care se simt jigniti din orice pe forum si te cauta pe mess si te injura etc.Se pare ca m-am trezit la realitate cam tarziu,vad ca oameni precum Sillent,serious_mike nu prea mai activeaza,ii inteleg perfect.Pasaroi si Criss saracii nu au atata timp la dispozitie ca sa verifice mereu aria asta,au si ei vietile lor/familii poate/locuri de munca.Ceilalti moderatorii ai forumului sunt preocupati de partile preferate din forum.Ma duc pe forumuri unde nu esti luat peste picior/injurat cand gresesti sau faci ceva,ti se explica cu frumosul.Criss,cu tine am vorbit,dupa un timp,1-2 zile poti sterge topicul asta daca vrei.Daca vreti si ceilalti,puteti sa va spuneti parerea despre LinkMania in momentul de fata.Pe forum am sa mai intru din cand in cand dar nu am sa mai scriu NIMIC,am sa citesc si PM-urile daca vor fi.La revedere baieti,poate ne vom intalni pe alte forumuri.who cares ? i don`t
mortallx Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 pai tie normal ca nu-ti pasa ca esti un membru nou nu stii cum era inainte linkmaniaNu stiu nici eu indeajuns dar nici ca tnSi inca ceva sa inveti si u daca nu stiai cand vrei sa se vad ce a scris userul de sus dai reply nu mai scrie mesajul.Ti-am mai zis de 1000 de ori.
RealityAl3x Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 esti tu asa sigur ca sunt user nou ? daca iti zic ca stiu site asta din 2003 s-ar putea sa nu ma crezi in fine ..
mortallx Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ce gluma amuzanta si eu stiu situ de cand s-a facut dar nu am fost membruAm inca un cont aici din 2005 sau 2006.
serious_mike Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 gokule sincer eşti cam plângăcios, te-ai supărat repede dupa acele comentarii de la acele "review-uri", cred că de asta te şi retragi :), crezi că pe alte forumuri e altfel lumea, e tot la fel :) păcat îmi plăceau comentariile tale. baftă!
Guest GamerX Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nu stiam exact unde sa deschid topicul asta,sunt cativa care ma stiu de ceva timp.Incepand de astazi 29.07.2009 ma retrag de pe forumul LinkMania,locul meu nu mai e aici,LinkMania nu mai e ce a fost.Au aparut tot felul de oameni care se simt jigniti din orice pe forum si te cauta pe mess si te injura etc.Se pare ca m-am trezit la realitate cam tarziu,vad ca oameni precum Sillent,serious_mike nu prea mai activeaza,ii inteleg perfect.Pasaroi si Criss saracii nu au atata timp la dispozitie ca sa verifice mereu aria asta,au si ei vietile lor/familii poate/locuri de munca.Ceilalti moderatorii ai forumului sunt preocupati de partile preferate din forum.Ma duc pe forumuri unde nu esti luat peste picior/injurat cand gresesti sau faci ceva,ti se explica cu frumosul.Criss,cu tine am vorbit,dupa un timp,1-2 zile poti sterge topicul asta daca vrei.Daca vreti si ceilalti,puteti sa va spuneti parerea despre LinkMania in momentul de fata.Pe forum am sa mai intru din cand in cand dar nu am sa mai scriu NIMIC,am sa citesc si PM-urile daca vor fi.La revedere baieti,poate ne vom intalni pe alte forumuri.idem..cum ai spus tu..nu mai e linkmania cum era acum ceva ani..toata lumea te ia peste picior,te injura..cred ca pana la urma o sa ajungem toata lumea ca tine..o sa plecam :tiphat:
Tweety Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Daca esti hotarat sa pleci,poti sa iti spun doar la revedere si succes in continuare. Chiar m-au ajutat unele posturi ale tale. Bye!
fallout_01 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nu mai faceti spam aiurea...@ Goku .... nimeni nu moare virgin... viata ne **** pe toti. Nu o sa gasesti nicaieri un loc mai bun.@ serious_mike ... + 1 , si mie imi placeau comentariile lui...desi la un moment dat ma contraziceam cu el din prostie@reality alex.... cat despre tine.... who cares? bft in continuare gokuu.. meriti ;)//edited... intradevar observ ca a plecat multa lume buna de pe aicea...
Radu21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Pa pa gokuu, o sa-mi fie dor de tine :( Reality Alex, ma sperii... Cei mai buni parasesc locul, si vin altii noi (manelari) Si din cauza lor? Parasesti linkmania din cauza unor . Pacat. Nu merita atenite aia...Iti dai seama cine vorbeste urat...
Pasaroi_cuminte Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mutat la : LinkMania Forums > Diverse > Discutii generale > Comunitatea LinkMania
2ndAldguth Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 idem ce ai spus u si un user care nu iti raspunde cu frumosul si te face sa te enervezi este Aldguth care se crede un master.Prima oara cand am venit pe forum imi raspunde-au userii cu frumosul acum unii da mai raspund dar mai multi userii nu fac asa.Daca gresesti ceva acu imediat incepe sa rada de tn asa o facut si Aldguth cand am scris un nume gresit.Asta este parerea mea ca si a lui gokuu linkmania incepe sa se darame incetul cu incetul.Tu esti ala care a scris Harry potter si prizonierul din "afganistan "sau ala cu "soul reaver deviance"?-Te miri ca se ia lumea de tine cand scri asemenea tampenii? Am inca un cont aici din 2005 sau 2006.Showz proof!pai tie normal ca nu-ti pasa ca esti un membru nou nu stii cum era inainte linkmaniaWoai, sti cum era acum un an si cateva luni? Vai, era paradis O.O Du-te ma si taie-ti venele? Ma iau de tine ca esti prost. Daca nu erai nu ma luam. @Gokuu: gl and hf. Mersi pt ghidul despre overclock ^_^
Black Dragon Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nu stiam exact unde sa deschid topicul asta,sunt cativa care ma stiu de ceva timp.Incepand de astazi 29.07.2009 ma retrag de pe forumul LinkMania,locul meu nu mai e aici,LinkMania nu mai e ce a fost.Au aparut tot felul de oameni care se simt jigniti din orice pe forum si te cauta pe mess si te injura etc.Se pare ca m-am trezit la realitate cam tarziu,vad ca oameni precum Sillent,serious_mike nu prea mai activeaza,ii inteleg perfect.Pasaroi si Criss saracii nu au atata timp la dispozitie ca sa verifice mereu aria asta,au si ei vietile lor/familii poate/locuri de munca.Ceilalti moderatorii ai forumului sunt preocupati de partile preferate din forum.Ma duc pe forumuri unde nu esti luat peste picior/injurat cand gresesti sau faci ceva,ti se explica cu frumosul.Criss,cu tine am vorbit,dupa un timp,1-2 zile poti sterge topicul asta daca vrei.Daca vreti si ceilalti,puteti sa va spuneti parerea despre LinkMania in momentul de fata.Pe forum am sa mai intru din cand in cand dar nu am sa mai scriu NIMIC,am sa citesc si PM-urile daca vor fi.La revedere baieti,poate ne vom intalni pe alte forumuri.totusi , cine esti , ca nu am auzit de tine niciodata :huh:
marius_truckerfan Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 totusi , cine esti , ca nu am auzit de tine niciodata :huh:Nu prea activa in FunMania, Discutii Generale, etc. El era mai mult prin Software/Hardware. IT in general :).GL & HF in continuarea Gokuu-le, numai bine. :)
Black Dragon Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nu prea activa in FunMania, Discutii Generale, etc. El era mai mult prin Software/Hardware. IT in general :). GL & HF in continuarea Gokuu-le, numai bine. :) Stiu cine era . ma refeream "ce ma intereseaza pe mine" .
celmaislabaN Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ^ sclavii societatii, copii frustrati...oricum, nu cred ca intereseaza pe cineva ca unu se lasa de forum =\
d'L0v3 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 lance, inchide topicu pana nu se iau astea la bataie. mane goku, daca vrei sa pleci dute mane, sincer nu tr sa deschizi asemenea topic pt ca dupa cum vezi pe nime nu intereseaza.
DarkAngel Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ohh gokuule.. Ma lasi singur cu noobi din topicu` de ESF. O sa-mi manance aia ficatii . Anyway..iti urez noroc oriunde te-ai duce :)