Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

radel

Help Pls

Recommended Posts

Posted

imi mergea jocul perfect .. toate bune si frumoase .. pana m-am mutat ... iar in loculunde m-am mutat am alt internet .. alt isp .. alt ip ...... are vreo legatura ? cu faptul ca mie nu imi mai merge jocul ..... am sters tot din calculator .. si l-am descarcat iar de pe linkmania ..si tot nu mrge ..... se deschide main . dau start ...se incarca si cand intra in joc efectiv .." you are disconected from the server " ..... Ma poate ajuta cineva?

Mersi .

Posted

Pai ...am sters tot jocul din calculator .. si lam dat jos iar .....am obs ca acum patchul e gata bagat nu ? ..... dar oricum si inainte sa fac treaba ...era acelasi lucru ....

Posted

era net aici .. eu doar am bagat cablul si setarile .. de la Upc cik .....ink o faza care acum am observat .. nu imi merge yahoo .. mail si mess ...... iar jocul ... se incarca bara aia de loading si la un moment dat aproape de sfarsit de bloccheaza .. sta asa vreo 15 secunde si porma imi da you are disconected from the server ... sincer nu inteleg ... netul pare sa mearga bine .... am dat un ping .... si mia dat cam multe ms ..... 28 average .... ... aveti idee ce se intampla ... ?

Mersi

Posted

"vorbeste cu provider-ul tau" inseamna "trebuie sa vina aia de la net" :D

da

daca nu iti merge yahoo, ai filtre.

vorbeste cu provider-ul tau .

si cum pot sa scap de filtrele astea.pot face eu ceva,sau trebuie sa vina aia de la net...?

mersi.

Posted

"vorbeste cu provider-ul tau" inseamna "trebuie sa vina aia de la net"

CITAT(vdragosh @ Jul 29 2009, 09:48)

da

daca nu iti merge yahoo, ai filtre.

vorbeste cu provider-ul tau .

CITAT(radel @ Jul 29 2009, 11:30)

si cum pot sa scap de filtrele astea.pot face eu ceva,sau trebuie sa vina aia de la net...?

mersi.

Ok boss :)) :tiphat: ..nu citisem partea cu "vorbeste cu provider-ul tau ".......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...