TheodorescuS Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Imi povestea aseara cineva ca este pe langa iasi, putin mai departe de letcani un camp pe care s-au dat batalii in cel de-al doilea razboi mondial si cica seara te poti intalni cu fantomele soldatilor muriti pe front. Maxim bullshit stiu, dar asta zicea ca a avut ghinionul sa treaca cu masina pe acolo cand era cu un tovarash si au vazut ei ceva ceva si mi-au propus sa ne intoarcem mai multi... Am zis sa fac un gather fantoma pentru aia din iasi, dornici de vazut fantome, deocamdanta nu stim exact cand mergem, se mai baga cineva ? :D Va rog nu radeti prea tare d mine :(
Carp Angler Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 hai ca vin si eu , ma duc sa scot masina din parcare. w8 for me
mortallx Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 era un post de fantome facut de mn treubuia sa postezi acolo ca aici o sa inceapa iara unii cu spam-ulON:Belea ghost buster
TheodorescuS Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Hai si daca nu vin fantomele ramanem si facem un gratar si bem o bere :DRevin cu detalii
Lancelot Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 :blink: hai la comunitate macar daca tot va intalniti in cimitir
iNm Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 O sa vb cu actorii din Supernatural ... probabil vin cu ei :D