Jump to content
Komisaru

Un adept al superiorităţii rasei albe pregătea o campanie de atentate în Marea Britanie

Recommended Posts

Posted

Un britanic care crede în superioritatea rasei albe, arestat întâmplător într-o gară, era pe punctul de a comite o serie de atentate rasiste, a afirmat luni acuzarea la procesul deschis în faţa unui tribunal din Londra, informează AFP.

Neil Lewington îşi crease o adevărată fabrică de explozibili în camera sa de la domiciliul părinţilor lui, la Reading, în sudul Angliei. În vârstă de 43 de ani, britanicul îl avea drept model pe americanul Timothy McVeigh, cel care a detonat un camion-capcană la Oklahoma City în 1995. Potrivit reprezentantului acuzării, Neil Lewington i-ar fi vizat "pe cei pe care îi considera ca nefiind britanici".

Neil Lewington a fost arestat anul trecut pentru că a insultat o conductoare de tren în Suffolk, estul Angliei. Poliţia a descoperit cu această ocazie în rucsacul său componentele a două "mecanisme incendiare în stare de funcţionare". În portofel, britanicul avea bileţele pe care scria "bomba 1" şi "bomba 2" şi unde erau indicate data, locul şi "ţinta".

Când poliţia i-a percheziţionat camera, a găsit "un atelier servind la producerea a numeroase mecanisme de acest tip" şi un carnet intitulat "Manualul membrilor Waffen SS britanici" ce conţinea scheme electronice şi de amestecuri chimice.

Poliţiştii au mai descoperit înregistrări video cu buletine de ştiri în care se prezentau atentate cu bombă.

Sursa: NewsIn

Posted

De ce nu se posteaza stiri pe net despre clanurile de arabi/negri/ hispanici care agreseaza fizic cat si cultural populatia alba?

Daca romanii nu au curaj sa ii infrunte pe tigani nu inseamna ca apara drepturile omului. Penibil!!! Britanicii incept sa se sature de toate minoritatile care distrug cultura Angliei, si apar tipi ca britanicul asta "nebun"...

Cand albii o sa devina minoritari o sa se aleaga prafu de planeta asta, iar negrii o sa devina sclavii evreilor.Cand spui negru spui sclav.Asta este menirea lor, sa fie SCLAVI..

Posted

De ce nu se posteaza stiri pe net despre clanurile de arabi/negri/ hispanici care agreseaza fizic cat si cultural populatia alba?

Daca romanii nu au curaj sa ii infrunte pe tigani nu inseamna ca apara drepturile omului. Penibil!!! Britanicii incept sa se sature de toate minoritatile care distrug cultura Angliei, si apar tipi ca britanicul asta "nebun"...

Cand albii o sa devina minoritari o sa se aleaga prafu de planeta asta, iar negrii o sa devina sclavii evreilor.Cand spui negru spui sclav.Asta este menirea lor, sa fie SCLAVI..

...te-au prins ma? eu ti-am zis sa-ti iei halat mai mare ca se vede dinamita.

eu sincer inteleg uneori unde vrei tu sa bati cu toata amestecarea asta a raselor, pacat ca tu iti expui ideile intr-un mod prea...intelegi tu.

Posted

...te-au prins ma? eu ti-am zis sa-ti iei halat mai mare ca se vede dinamita.

eu sincer inteleg uneori unde vrei tu sa bati cu toata amestecarea asta a raselor, pacat ca tu iti expui ideile intr-un mod prea...intelegi tu.

Prea cum ?

Posted

Prea cum ?

ma tu esti si alb si fanatic si homosexual, sa mor de n-ar trebui sa se faca un sampon cu numele tau

Posted

singurul sclav de pe forumul asta esti tu, fara suparare, adica, fie cu suparare, oricum esti un sclav

Ai scapt de sub dominatia lui Luckyshot?:))) Mai pune o semnatura smechere :)) Cum era? Luckyshot este cea mai tare sau cum era?:))))))))

Posted

dea, e cea mai tare!!! ma domina incontinuu OMFG LuckyShot for the win :wub:

tu ce naiba esti asa suparat ma? hai bine facem un parfum cu numele tau ce dracu..

Posted

Prea cum ?

ca sa ma fac mai bine inteles:

Articolul de mai jos e o mizerie. Nu e incorect - nici ca logica, nici ca gramatica -, doar ca e o mizerie. E scris atat de prost incat lasa impresia ca sunt rasist. E doar o impresie. Nu sunt atat de retard in cap incat sa nu-mi placa o categorie de oameni pe motiv ca sunt mai albastri decat mine. Dar nu sunt nici genul de individ care sa se abtina a scrie "politically incorect", doar pentru ca un grup de oameni care apartin unei rase, orientari sexuale sau religie s-ar simti jigniti.

E o diferenta intre a spune lucrurilor pe nume (ex. oamenii de pe hi5 sunt analfabeti, japonezii au p***** mici, 50% din puscariasi sunt tigani) si a instiga la violenta si/sau a cere interzicerea existentei acestor indivizi. Stiti povestea aia cu imparatu' care mergea in p*** goala prin palat si nimeni n-avea c**** sa-i spuna c-o are mica? Asa e si cu politica corecta (cacofonie inevitabila).

Adica cum p*** mea vine asta? Am voie sa fac misto doar de crestinii romani albi si cu studii? Si de ce cand ma adresez unui om verde am voie sa folosesc apelativul "nazist prost", cand vorbesc despre Iliescu sa spun "comunist imputit", iar unui etnic urat mirositor n-am voie sa-i spun "tigan nespalat"?

Si nu magaria asta cu "politically correctness" ma deranjeaza, ci faptul ca am pus botul la ea. Eu personal m-am lasat manipulat niste vegetarieni l***** din tara p****, m-am cenzurat singur, iar cand in sfarsit am scris m-am simtit ca un violator de foci prins cu izmenele-n vine. De-aia sunt dobitoc.

http://iedu.curatmurdar.ro/scrieri.html

el bate unde trebuie. tu doar lasi pura impresie ca esti rasist. pe tine din pacate te reprezinta doar ce e scris ingrosat.

Posted

nu este si nici nu va fi singurul cu asao radicala gandire, asta din cauza politicienilor care sunt lesinati dupa putere si bani si permit omogenizarea raselor de parca ar amesteca iaurt cu fructe. La un moment dat populatia indigena va reactiona violent cand vad ca nou venitii (nu neaparat k-s indieni, negrii sau chinezi) vor avea mai multe drepturi k si ei si vor putea trai bine-mersi din ajutor social de parca sa-r fi nascut acolo. Chiar daca majoritatea nu recunosc ca sunt rasisti, totusi nu se pot abtine sa strambe din nas cand stau in metrou (de ex)alaturi de un tigan care miroase infiorator. Daca sunt asa de binevoitori si deschisi la minte, ar trebui sa ii faca o invitatie respectivului personaj sa binevoiasca sa ii faca o vizita si sa isi faca omul o baie la el acasa. Credeti k tiganul ar accepta? Desigur, pt k poate gaseste ceva de furat. ;) Unele specii nu se pot schimba niciodata, dar asta e alta problema.

Individul din articol e doar un personaj solitar, exista totusi organizatii care au drept ordine de zi alungarea elementelor neavenite in tara lor. Si uneori le dau dreptate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...