Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest euSado

nume afk?

Recommended Posts

Guest euSado
Posted

in principiu este cam asa:

sint niste nume foarte complicate - cit de mult se poate prescurta, cit de strict trebuie sa fie numele?

exemple:

=m3mO= - memo afk?

GeoMG - geomg afk?

nemes|sTM - nemesis afk?

Zbang-MG - zbang afk?

intreb pt ca sa plans lumea cai neregulamentar; eu stiam ca atata timp cit afkistu intelege cal strig nu trebuie sa pun Caps sau punct si virgula - mai este si singur pe spot si eu langa el

OBS: INTREBARE PT ADMINI

NO SPAM PLS

Posted

in principiu este cam asa:

sint niste nume foarte complicate - cit de mult se poate prescurta, cit de strict trebuie sa fie numele?

exemple:

=m3mO= - memo afk?

GeoMG - geomg afk?

nemes|sTM - nemesis afk?

Zbang-MG - zbang afk?

intreb pt ca sa plans lumea cai neregulamentar; eu stiam ca atata timp cit afkistu intelege cal strig nu trebuie sa pun Caps sau punct si virgula - mai este si singur pe spot si eu langa el

OBS: INTREBARE PT ADMINI

NO SPAM PLS

Am facut zeci de preluari indentice cu cea pe care ai afistat-o tu mai sus si au fost mereu luate in considerare.

Daca numele caracterului este Adreea si tu scrii Ardeea nu este luata in considerare,dar daca scrii normal numele caracterului care mai cuprinde si simboluri este foarte corecta.

Posted

Daca numele caracterului este Adreea si tu scrii Ardeea nu este luata in considerare

mie mi-au fost luate in considerare toate cazurile de genul. e destul de clar la cine te referi. in caz ca sunt prezente 3 caractere: Adreea, Andreea si Ardeea, atunci vad motiv de confuzie si consider ca ar trebui adresate fiecare in parte dupa numele exact. dar daca e doar 1...merge si un "memou" in loc de "memo" sau un "luci" in loc de "lucian".

Posted

cel mai simplu si corect e sa scrii numele lui exact cum e ...daca e afk ai timp 5 minute sa te tot chinuii sai scrii numele corect

la preluari am scris si yo in loc de -=Joker=- Joker si nu o fost problema

Posted

cel mai simplu si corect e sa scrii numele lui exact cum e ...daca e afk ai timp 5 minute sa te tot chinuii sai scrii numele corect

la preluari am scris si yo in loc de -=Joker=- Joker si nu o fost problema

Pai sunt 2 probleme pentru care nu se scriu numele corecte:

1.Cand cauti spot, gasesti pe cineva afk, incepi preluarea, iti raspunde peste 2 min, mergi mai departe, la fel si tot asa pana ti se acreste sa mai scrii la fiecare numele afk

si 2.La un party full de 5 char nu ai timp sa scrii numele fiecaruia de 3 ori, sa pui mouse`ul pe el, sa faci print, asa la fiecare, pai iti ia mai mult de 5 minute.Eu inainte pe 97d, cand in arena intr-un tarc erau si doua party`uri, intrebam intai de afk pe toata lumea, apoi pana se facea urmatorul minut, puneam intrebarile de afk pe macro (Alt+1, 2, 3 etc).

Eu zic ca ar trebuie sa se accepte o prescurtare de la -=Luci@n=- la lucian , fara simboluri si fara litere mari/mici si nu o prescurtare de la -=Luci@n=- la luci ,numele ar trebui pastrat totusi cat de cat pentru ca de la unele nume se poate ajunge chiar mai urat la o prescurtare, de exemplu Putintel. :)

Posted

Din punctul meu de vedere e bine ca numele sa fie scrise cat mai aproape de cele ale caracterelor respective. Dar asta nu inseamna ca sunt absubrd ca in loc de -=Luci@n=- sa nu accept Lucian. Personal am considerat astfel de preluari corecte. Important e sa nu fie doi de Lucian in zona ca sa nu imi pot da seaman la cine te referi. :)

Guest varza'n beci
Posted

cazuri sunt multe ...multi si-au pus numele cu caractere ciudate...o litera cu caps alta fara...etc...si un exemplu, pe unu il cheama RuSuLeTzZz , stati si voi si scrieti corect numele astuia si o sa vedeti ca se dubleaza perioada in care il scrii, cand simplu se putea rusuletz afk? :-??

Posted

Folositi functiile macro si astfel va trebui sa scrieti o singura data numele corect.

exemplu: scrie >>> /1/ "nume" afk ? si enter, rezulta ALT +1, iti scrie acest lucru de cate ori doresti pana iesi din joc sau modifici macro-ul, astfel veti fi nevoiti sa scrieti doar o data numele corect.

Guest euSado
Posted

din mesajele "contra" observ ca tineti neaparat sa va strige lumea .==xxXXXxxXXx=..|! - asta fiind singura justificare, repet - nam gasit panacu nici un pty cu nume asemanatoare iar eu sint pe spot cu ei... si le fac poze

adica nu strig de la 1 Km desi am vazut ca se poarta - abea se vede in poza si striga de afk

consider ca si o porecla gen xxxxxxxxxx este la fel de buna - este prea mare chinul altfel

as putea folosi macro xxxxxxxxxx :) dar la exprimarea asta e prea mare efortul sa faci macro

e ceva gen - hai sa lasam bullshet-ul laoparte .... - daca voi vati chinuit juma de zi sa scoateti un nume interesant - eu nu mai pierd 0.5 -1 min sati fac take

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...