Dani Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Voi va dati seama ce semnifica aceste poze daca nu va spun, un Nightclub sau casa? Daca ma intrebati pe mine eu va spuneam ca este casa unui bogatas, dar nu este deloc asa. Este un Nightclub, numit My House, recent deschis in Los Angeles, SUA. Ati fi crezut daca v-as fi spus? Asa ma gandeam si eu. Oricum arata superb si pot sa spun ca va avea mare succes cu el, binenteles in mediul bogatasilor. Toate pozele Link to comment
marius_truckerfan Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Da , si un suc costa 25$ . Link to comment
2dor Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Semnatura omule , imi deformezi monitorul :(Seamana a fi a casa , cred ca daia ii si zice My House :) Link to comment
Random Hero Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Da , si un suc costa 25$ . Daca iti permiti sa intri acolo (in cazul in care platesti o taxa la intrare, I have no clue), poate ca iti permiti sa bei si un suc, doua dar sa nu dai faliment Arata demential interioarele :D Link to comment
Stalk3r Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 nice, are cu ce..ps: cred ca se da suspend o zii pt reclame la blog, si pps2 treaba cu luv 4 Andrea , vezi ca se scrie Andreea :P ; l8er Link to comment
Mihai™ Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 arată bine dar nu ştiu, să mă duc într-un club şi să ma simt ca acasă e cam ciudat. Link to comment
2dor Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 arată bine dar nu ştiu, să mă duc într-un club şi să ma simt ca acasă e cam ciudat.americanii se simt bine oriunde , bauturia si femei sa fie Link to comment
RAPTURE- Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Nightclub?!Eu stiam ca in locatiile aste de obicei lumea merge sa danseze, ori eu vad ca e plin de scaune si fotolii.Nu imi place de nici o culoare. Link to comment
mortallx Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 se numeste My-HouseClubRemix dar e treaba ca unde dansezi pacolo ? Link to comment
TzuYoshi Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Cine a zis ca trebuie sa dansezi? oO Link to comment
nu ma cunosti Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 un club unde te poti simti "ca acasa" :) Link to comment
alcholic Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 impresionant de`a dreptu ... :tiphat: [casa ] Link to comment
Dani Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Semnatura omule , imi deformezi monitorul :(Seamana a fi a casa , cred ca daia ii si zice My House :)ce rezolutie ai? 640x480? :P nice, are cu ce..ps: cred ca se da suspend o zii pt reclame la blog, si pps2 treaba cu luv 4 Andrea , vezi ca se scrie Andreea :P ; l8erasa cum tu pui sau altu puneti articole de pe realitatea, evz, prosport samd asa si eu pot pune de pe un blog.. de unde stii ca e chiar al meu? doi la mana, mai bine pun un articol de genul decat ce pun altii, cu viol, crime samdcat despre Andrea.. nu stii bine.. se scrie cum vor parintii :P (mai cunosc si o Andreia in buletin) Link to comment
Stalk3r Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 ' date='Jul 20 2009, 16:31' post='4035626']ce rezolutie ai? 640x480? :P asa cum tu pui sau altu puneti articole de pe realitatea, evz, prosport samd asa si eu pot pune de pe un blog.. de unde stii ca e chiar al meu? doi la mana, mai bine pun un articol de genul decat ce pun altii, cu viol, crime samd cat despre Andrea.. nu stii bine.. se scrie cum vor parintii :P (mai cunosc si o Andreia in buletin) eu nu pun stiri , defpat nu prea deschid topicuri , cat despre faptul ca ai deschis tu si ai facut reclama la blog-ul respectiv .. well , pe mine nu ma afecteaza ca nu pierd\castig nimic , ba chiar din contra pe ale tale le citesc de obicei (doar cand vine Ozi ala fac cu hertzu) , dar .. on the bottom line i was just saying cat despre Andrea\Andreia , belive me Andreea e forma romaneasca corecta :), restu sunt maghiari sau who knows what .. dar noi santem in Ro deci hai sa vorbim Ro ca daca trecem granitza, aia nici nu au auzit de limba noastra asa ca de ce sa o vorbim noi pe-alor .. right ? :-? Link to comment
c1ocan Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Te sui peste canapele si tot dansezi :rofl1: Link to comment
King_Warlord Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 daca un suc 25 de dolari o femeie? cat o mana? un picior? Link to comment
spauny Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 nush ce este...dar arata bine! Link to comment
Nach3 Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Este foarte frumoasa :D Imi fac si eu 4 ) Link to comment