Jump to content
DarkAngel

Prostul clasei

Recommended Posts

Posted

Hmm..am gasit acum cateva ore filmuletul asta pe net si nu m-am putut abtine sa nu-l impartasesc cu voi :D. Filmuletul se numeste Prostul clasei..dar mai bine mergea cel mai prost din curtea scolii. Ce incerca sa faca..cred ca un back flip..din pacate gravitatia a invins :))

Enjoy

Ps: s0z daca s-a mai postat :-"

Posted

am avut si eu un coleg ...care a vrut sa faca un backflip(ca.si.tipul.de.mai.sus) si a cazut pe langa saltea .... si-a pierdut memoria... :)) (nu si-a mai amintit ce a facut in ziua aia...) si vreo 5 minute nu a putut sta pe picioare....

pe cat de funny pe atata de periculoase fazele astea

Guest GamerX
Posted

cat de prost tre sa fi sa sari de la inaltimea aia..pun pariu ca asta e prima lui incercare

oricum e foarte tare :))) am ras de a intrat mama la mine in camera ca ce am =))

Posted

unu dintre cele mai haioase filmulete [romanesti] dupa youtube se bate la primu loc cu ala cu busteanu

cum asa?

aicisa nu e haios ? ne-am dat in parasute ? sau cu ce va spalati pe cap ? sau : wtf yo yo wtf yo yo si sa numai zicem de : s-a produs o extorsiune sau vreau sa va raspund pentru datorita faptului pentru ca

Posted

Dar el initial ce a vrut sa faca ? eu as crede ca a vrut sa se arunce in apa (poate asa vedea el) ca parca nu a luat deloc burta a picat direct in cap #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...