Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mister Sinister

lostSOUL

Recommended Posts

Posted

ne-am reprofilat :P

apropo, ce tot faceti voi cateodata seara de nu-mi merge nici netu nici tel toata noaptea pana dimineata? :-? pana acu vreo luna mi se intampla destul de des.

Posted

ne-am reprofilat :P

apropo, ce tot faceti voi cateodata seara de nu-mi merge nici netu nici tel toata noaptea pana dimineata? :-? pana acu vreo luna mi se intampla destul de des.

Daca ai fost pe czone e foarte probabil sa ai probleme...dar dupa cum mai tin minte de la ultimul gather nu cred ca esti pe czone...asa ca poti sa imi zici ce eroare primesti si iti zic maine de unde sunt problemele :)

Posted

nicio eroare. dar nu mai aveam ton la tel si nici nu se mai conecta de seara pana dimineata. in ult vreme n-a mai facut, dar a fost o per cand se intampla de cateva ori pe saptamana

Posted

nicio eroare. dar nu mai aveam ton la tel si nici nu se mai conecta de seara pana dimineata. in ult vreme n-a mai facut, dar a fost o per cand se intampla de cateva ori pe saptamana

cu conducta ai rezolvat? :D

Posted

#iti dai eu cablurile mniezo de asta nu ai telefon :>

Some tu furai cablurile si noi nu stiam ? :)) maine cum ajung la munca te pun pe foaia neagra :D

Posted

foaia neagra :D suna fain. mereu mi-am dorit sa ajung pe foaia neagra. dar acum nu mai am probleme. daca mai am, tie iti sar in cap :P nu ca n-as sta la doi pasi de unde lucrezi tu >:)

Posted

foaia neagra :D suna fain. mereu mi-am dorit sa ajung pe foaia neagra. dar acum nu mai am probleme. daca mai am, tie iti sar in cap :P nu ca n-as sta la doi pasi de unde lucrezi tu >:)

ghinion maxim :)) am fost mutat de acolo prin rahova #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...