Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mister Sinister

lostSOUL

Recommended Posts

Posted

ma imi vine s-o calc in picioare pe proasta aia de aiurea.

When should we meet cojones ? :mellow:

L.E.: Sa aduc si invitati ? :dontknow:

Posted

tu ai vreo problema de te bagi in seama unde nu-i locul tau?

eu sunt dispusa sa ma intalnesc cu tine unde vrei si cand vrei. si sa-ti aduci si copilul imaginar. tu oricum n-ai sa vii, dar daca totusi vii, s-o aduci si pe lexa.

Posted

tu ai vreo problema de te bagi in seama unde nu-i locul tau?

eu sunt dispusa sa ma intalnesc cu tine unde vrei si cand vrei. si sa-ti aduci si copilul imaginar. tu oricum n-ai sa vii, dar daca totusi vii, s-o aduci si pe lexa.

Aoleu, Deeo, si tu ai copil imaginar =)))? Daca si tu ai copil imaginar :))...

Posted

Name it, si-ti aduc si 100 de copii imaginari.

Posted

hai gata voi doua (aiurea si lexa).

n-aveti treaba in topicu asta. vreti scandal, mergeti la fight arena. asta ca sa nu se termine urat pentru voi.

Atunci aranjeaza-ti outele. Sa stea in banca lor.

Posted

pai nu-i inteleg ce-i indeamna pe unii sa posteze aiurea in topicuri cu care n-au nicio tangenta.

pot le postez oricum, ca s-au bagat in topic aiurea cu motiv de cearta, da asta ar insemna sa-mi pierd toata seara certandu-ma cu ele

Posted

pai nu-i inteleg ce-i indeamna pe unii sa posteze aiurea in topicuri cu care n-au nicio tangenta.

pot le postez oricum, ca s-au bagat in topic aiurea cu motiv de cearta, da asta ar insemna sa-mi pierd toata seara certandu-ma cu ele

Din moment ce i-ai citat numele intr-un post anterior, automat are un drept la replica. Pacat...te-am vazut intr-o poza pe undeva pe forum si pareai o cu totul alta fata in comparatie cu ceea ce etalezi in ultimele tale posturi.

Posted

pentru replica are functia de pm.

n-am vrut niciodata sa par o domnisoara cuminte. nu intru in tiparul obisnuit de femeie si daca ti-ai facut o parere gresita despre mine, imi pare rau ca te-am dezamagit.

Guest LaChisat
Posted

uau 8-| bine ca plec la mare fix astea 10 zile :))

Guest LaChisat
Posted

si la mare si la mai mare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...