Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mister Sinister

lostSOUL

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

taci ma ... e mai desteapta kika decat totate toate rudele tele tale ...

ps : nu ma loa lua cu "mama e docotor doctor " tati e macelar fratemeo fratele meu e politist sau asa ..

Stai linistit, nu toate primatele sunt privite rau, inca mai ai o sansa in societate....se fac angajari la zoo.

Esti exemplul bun pentru parinti sa isi motiveze copiii sa se tina de scoala.....sa nu ajunga ca tine .

App, nu e tarziu sa te lasi de droguri.

O seara buna.

Posted

Stai linistit, nu toate primatele sunt privite rau, inca mai ai o sansa in societate....se fac angajari la zoo.

Esti exemplul bun pentru parinti sa isi motiveze copiii sa se tina de scoala.....sa nu ajunga ca tine .

App, nu e tarziu sa te lasi de droguri.

O seara buna.

Bai inteligentle . am scris in graba si nici nu ma pasa de ce zici tu . ba mucea

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Bai inteligentle inteligentule . am scris in graba si nici nu ma imi pasa de ce zici tu . ba mucea draga domnule, eu Fulgerica , din neamul soghoreilor de vale , recunosc ca sunt un mic onanist caruia nu i-a placut scoala. De asemenea recunosc ca ma ating singur sub plapumioara si ca obisnuiesc sa mananc de pe jos.

Ma bucur ca recunosti -_-

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

iesi sclavete te rog frumos din sufletul meu de copil hranit cu portia sa iesi de pe topic deoarece ma simt vadit lezat de afirmatiile tale ce imi penetreaza aura de fericire si inocenta lasand urme adanci asupra psihicului meu .

Te inteleg.

Suferinta este alocata celor slabi.

Te voi lasa in agonie , pribeag , ratacind precum o calugarita in mijlocul unui Gang Bang .

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

inchide ca te sun eu .

lucyo sapa in alta parte

Nu aveti pic de maniere .

Daca imi zice kika sa nu mai postez aici atunci asa voi face. In sens contrar, va rog sa va abtineti manifestarile.

Pe tanti fulgerica il inteleg insa tu sima? M-am adresat cumva prin vreo nota personala distinsei dumneavoastra solemnitati?

<_<

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Scrie la semnatura :

Hammer . -_-

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

nu avem nimik

Hammer zici ... ? atunci impusca-te

Domnisoara , iti propun sa te iei de mana cu amicul meu vdumnezeu , si la auzul comenzii "Bebelushele , Dans ! " Sa introduceti degetele in priza .

Va dorim succesuri -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...