Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mister Sinister

lostSOUL

Recommended Posts

Posted

ma apuc sa scriu o carte de povestioare comice sau ceva :P ce tre sa fac apoi sa mi-o tipareasca/publice cineva? :P

4 nasturi

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

eee, nu cred ca o sa scriu vreo carte :)) mai bine imi fac un blog si in fiecare zi scriu cate o povestioara despre vasile si tatiana. :P urasc blogurile da asta o sa fie blog numai pentru ca nu am bani de site propriu-zis :D

si oricum, poate pe parcurs o sa scriu si carte

Eu cred ca tu ai mult timp liber.....

App nu mai iesiti la bere?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

se rezolva :D

o sa mai iesim in uikend. de luni ma angajez si eu :P da tot o sa am mult timp liber

In weekend plec Campina-Craiova-Campina :(

Opaaa, unde te angajezi domnisoara? :>

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

razi ca o pizda proasta <_<

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

OMG :))

Hai zi in ce domeniu te bagi :>

App, exista si pi*de destepte?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

mai si exista

Voi cand ziceti pi*de eu ma gandesc strict la organul sexual feminin. Nu la acele femeie pe care voi le considerati un vagin din care au crescut 2 picioare, 2 maini un corp si un cap.

App de ce nu ne spui unde o sa lucrezi? Iti e rusine? La REBU?

Da, pizdele cu coae.

Dude.... that is ... yeahk

Posted

pentru ca nu cred c-o sa lucrez acolo. e nasol...asigurari. nu vreau asa ceva. da e deprimant ca nu-mi gasesc nimic de lucru :( am terminat facultatea asta si acu stau si caut joburi pe net si gasesc din parti.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

pentru ca nu cred c-o sa lucrez acolo. e nasol...asigurari. nu vreau asa ceva. da e deprimant ca nu-mi gasesc nimic de lucru :( am terminat facultatea asta si acu stau si caut joburi pe net si gasesc din parti.

Sunt vremuri foarte grele. Adevarul este ca aceasta criza economica a speriat si piata joburilor. Angajatorii cu greu se risca sa angajeze personal suplimentar iar cei care au un post doar satisfacator se tem sa riste si sa incerce o varianta mai buna ( cazul meu )

Am amici care isi cauta un job inca de la inceputul anului si am vazut cum luna de luna isi scad standardele si pretentiile salariale.

Este greu.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Aia este un exemplu de hermafrodit.

Nu are coai*le conturate, sunt undeva in interior.

Mai pe scurt are ambele organe sexuale insa doar unul reliefat la exterior celalalt in interior nedezvoltat intr-o stare incipienta.

Posted

Sunt vremuri foarte grele. Adevarul este ca aceasta criza economica a speriat si piata joburilor. Angajatorii cu greu se risca sa angajeze personal suplimentar iar cei care au un post doar satisfacator se tem sa riste si sa incerce o varianta mai buna ( cazul meu )

Am amici care isi cauta un job inca de la inceputul anului si am vazut cum luna de luna isi scad standardele si pretentiile salariale.

Este greu.

Nu-i asa ca te simti mai bine acum kika? =))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Neatza partzangiilor :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...