Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mister Sinister

lostSOUL

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

normal :> nu ca la kika

Dar tot simti lipsa unei placinte de vaca in mijlocul ulitei nu? :photo:

Ba ce meci a fost ieri.....am ramas uimit de multimea de gunoieri adunati la peluza care l-au huiduit pe Marica pentru ca este....roman !!???!!?!?!!

Deci ce sa mai, hai repede sa ii injuram pe toti romanii care pleaca din tara....ce spui, ai fost in vacanta in grecia si acum stai la soare in Romania??? Fut*tzi rasa'n c*r de tradator de tara si urzici(eni).

Nu ai cu cine....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

call an editorial? :whistle:

I'll rather suggest to have an affair with one if you want that kind of book to be published.... 'cause the market is saturated in that area an you are not exactly famous

Posted

si daca-s suficient de bune mi le publica? :P

ma gandeam la colectia aia "rasu lumii"

mai bine publici ceva de genul "Din lumea Mu-ului" si sigur ti se va publica xDD

Posted

I'll rather suggest to have an affair with one if you want that kind of book to be published.... 'cause the market is saturated in that area an you are not exactly famous

o fi piata saturata de toate aberatiile si toti cretinii cu aere superioare care se cred comicii pulii mele <_< dar eu scriu altfel :P smth the world has never seen before.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

mai bine publici ceva de genul "Din lumea Mu-ului" si sigur ti se va publica xDD

Indubitabil.

Si eu m-am gandit la asta, si m-am interesat. Ideea e ca vei suporta singura cheltuielile necesare lansarii deoarece ai 0.1 % sanse sa gasesti sponsorizare in romania.

Mai multe sanse ai sa publici in engleza sau alta limba straina si sa cauti sustinere la editurile de peste hotare, insa si asa, ai sanse mici de reusita.

Pe mine chestiile astea m-au descurajat....am acasa destule povesti si alte creatii salvate in calculator sau asternute pe paginile agendelor....

Well, hope you will have better luck then me !

Posted

eee, nu cred ca o sa scriu vreo carte :)) mai bine imi fac un blog si in fiecare zi scriu cate o povestioara despre vasile si tatiana. :P urasc blogurile da asta o sa fie blog numai pentru ca nu am bani de site propriu-zis :D

si oricum, poate pe parcurs o sa scriu si carte

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...