BRAINCORE Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Sa se adauge un script in pagina web unde sa vedem un tabel/top cu playeri care stau cel mai mult online!Sa vedem si noi cat timp petrec playeri nostri pe server si cine e cel mai infocat jucator! :bananadance2: Trebuie pus in Modules/Most Online.php! Acest script arata 25 player.<div align="center"> <div align="center"> <table width="50%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="1"> <tr> <td class="normal_text_white">Players</td> <td class="normal_text_white">Online Time</td> <td class="normal_text_white">Status</td> </tr> <?php /** * @DjSoulz , BRAINCORE , TheKamikaze * @copyright 2009 */ if( !isset($_GET['op'])) { require('../includes/denied.php'); denied('Time'); } require('config.php'); //We get the user $online = $db->Execute('SELECT DISTINCT TOP 25 AccountCharacter.ID, AccountCharacter.GameIDC, MEMB_STAT.ServerName, MEMB_STAT.IP, MEMB_STAT.ConnectTM, MEMB_STAT.DisConnectTM, MEMB_STAT.OnlineHours from MEMB_STAT join AccountCharacter on Memb_stat.memb___id = AccountCharacter.ID ORDER BY MEMB_STAT.OnlineHours DESC'); while($online_time = $online->fetchrow()) { //Maybe the statut too $statut = $db->Execute("Select ConnectStat FROM MEMB_STAT WHERE memb___id='".$online_time[0]."'"); $statut_ok = $statut->fetchrow(); if($statut_ok[0] == 1){$online_stat = '<span style="color:green"><b>Online</b></span>';} elseif($statut_ok[0] == 0){$online_stat = '<span style="color:red"><b>Offline</b></span>';} ?> <tr> <td class="normal_text_white"><a href="index.php?op=character&character=<?=$online_time[1];?>"><?=$online_time[1];?></a></td> <td class="normal_text_white"><?=$online_time[6];?></td> <td class="normal_text_white"><?=$online_stat?></td> </tr> <? } ?> </table> </div>Credit : DjSoulz , BRAINCORE , TheKamikaze
spauny Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 si in loc sa iti arate jucatorii care stau cel mai mult on.. o sa tii arate pe cei mai afk-isti :). esti on cand stai la pc si te joci.oricum sa se bage :D
iar am luat suspend Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 fainutza idee. @totusi mi se pare aiurea sa va insusiti credits pentru un script care l-ati gasit pe nuj ce site sau forum dedicat mu online :)
The^DiamondZ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Am propus si eu aici sa se arate playerii on'line, dar se pare ca nu s'a facut nimic `. :|
dvL Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 si o sa apara discutii de genu , huaaa Xulescule esti un disperat ai stat 3 zile si 12 ore huaaa . :-j
trAANCe Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 cred ca deja se stie cine e cel mai no lifer de pe srv, deci pentru #1 se stie, in rest e ok:rofl2:
Guest Und3rworlD Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Astfel de discutii deja au aparut: "huo, nu mai iesi din casa.." , "mai stii cum e aerul pe afara?"... deci nu ar aparea nimic in plus. E buna ideea, ar trebui pusa in aplicare, desi nu cred ca se va face asta.
bunny Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 cred ca deja se stie cine e cel mai no lifer de pe srv, deci pentru #1 se stie, in rest e ok:rofl2:Nu e nevoie sa te lauzi si pe forum cu chestia asta. 8-| Stim ca n-ai viata.Interesanta ideea, dar cred ca spauny are dreptate. :)
Sirius Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 La mine cred ca s-ar da peste cap... desi ar fi interesant :P
undercover Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ce rost mai are parca nu se stie Q-Sadi 24/7 :cool2: PRO
Fury Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 si pe cine cu ce ajuta treaba asta ? doar sa v-a dea motiv de cearta ? :-? contra
BRAINCORE Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 multumesc tuturor celor ce sustin sugestia mea! :beer: nu e chiar inutil...
Fury Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 daca nu e inutl , lasa niste avantaje care le-ar aduce
Adriantze Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Contra - ce rost are sa vezi ca ala nu a mai stins calc de 200 de ore ..sau ala nu a mai stins calc de 150 de h :blink: