jookyer Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Sa va propun ceva ? Cred ca toti cunoasteti Fisierul Meu --- totusi --pentru cei care nu il cunosc sa va explic ce face mai intai: Uploadezi fisiere.(orice tip de fisier) Il imparti prietenilor tai si pentru fiecare click primesti bani.Pentru inregistrare: Fisierul Meu (lasati asa adresa ca este cu referrer pt mine) va rog ! Asa?Mai departe ?ce m`am gandit eu .. Daca treaba cu banutul..insazone si alte chestii nu a functionat ..dura prea mult ..si in plus nu era garantat castigul? am zis asa :P: 1.Sa se inregistreze cine vrea mai intai? 2.Sa ne facem un grup de 9-10 persoane ..(mai putine sau mai multe- dar sa se tina de treaba ) -- imi trimiteti pe privat cine vrea sa se bage 3.De exemplu fiecare din noi uploadam 50 fisiere pe zi ( putem uploada si imagini de 20 kb : ))- ar dura numai 5 min-- dar si altele mai mari ) 4.suntem 10 acum ? fiecare dintre ei da click pe linkurile celorlalti adica va veni asa 10x50 = 500 de vizite care inseamna 25 centi BUUN pentru inceput !! PLUS sa zicem 100 de vizite ale prietenilor = 30 centi in total .. intr`o luna de clikckuit = 9$ bunicei ..dar cam multa munca nuu ?:D .. Fisierele nu trebuiesk downloadate ?doar dat click pe link si apoi asteptat 5-10 sec ..clik pe download ..si inkideti fereastra .. se contorizeaza si asa Hmm cam mult pana la 50 $ ..dar ganditiva ca daca atrageti 10 refereri cum va propun eu voua acum? va vine 10% din castigul lor? 10% din 9$x10 refereri = 9$ din refereri . Asa ca 9$ din profitul vostru + 9 din profit de la refereri = 18$ pe luna Mai bine ? Si povestea continuuaa ?mai multe vizite de la prieteni ?publicitate la linkuri ? mai multi refereri ? mai multe fisiere ? Aaa.. am uitat primiti clikuri si de la vizitatorii siteului Fisierul Meu aproximativ 10- 20 pe link pe zi ? Hmmm putem face cu usurinta 50$ pe luna doar 10-20 min pe ziii!!! Super nu ?!?!? Nu incepeti cu ..”e vrajeala nu primesti banii”?sau “lasa`ne frate “ Daca nu vrei nu vrei ?eu vreau doar personae care sa se tina de treaba o luna ?si mai mult daCA merge treaba Astept raspunsuri ..Pe forum ?pe privat sau la x_angel_luky_x pe meees :comp1: